A je to higiensko in moralno- provokativna tiha sporočila Logarjeve
Norca iz sebe, predvsem pa naših otrok in njihove prihodnosti, se delajo vsi, ki s svojim obnašanjem prispevajo, da se dobesedno uničuje na vseh nivojih naša domovina, podaljšuje epidemija in seje sovraštvo in nestrpnost.
Zdravstveni delavci so poleg bolnih najbolj nastradali, vsi že izčrpani… pa se še pljuva po njih. Ne razumem ničesar več. Nekaj se najde, če ni drugega pa majica.
Logarjeva in drugi so strokovnjaki, ki se trudijo za naše zdravje… Od takega naroda bodo pobegnili. Aja, koga to briga…. dokler osebno kdo ne bo dobil zdravniške pomoči, umrl ali crkoval še en čas.
Kaj ko bi se še mi vsi prizadevali zase in za dobrobit drugih, namesto, da smo kot popadljivi psi. In ja, hvaležna sem našim zdravnikom in našim strokovnjakom za njihovo znanje in hotenje delati v dobro ljudem.
Škrtica, 08.12.2021 ob 18:12
Norca iz sebe, predvsem pa naših otrok in njihove prihodnosti, se delajo vsi, ki s svojim obnašanjem prispevajo, da se dobesedno uničuje na vseh nivojih naša domovina, podaljšuje epidemija in seje sovraštvo in nestrpnost.
Zdravstveni delavci so poleg bolnih najbolj nastradali, vsi že izčrpani… pa se še pljuva po njih. Ne razumem ničesar več. Nekaj se najde, če ni drugega pa majica.
Logarjeva in drugi so strokovnjaki, ki se trudijo za naše zdravje… Od takega naroda bodo pobegnili. Aja, koga to briga…. dokler osebno kdo ne bo dobil zdravniške pomoči, umrl ali crkoval še en čas.
Kaj ko bi se še mi vsi prizadevali zase in za dobrobit drugih, namesto, da smo kot popadljivi psi. In ja, hvaležna sem našim zdravnikom in našim strokovnjakom za njihovo znanje in hotenje delati v dobro ljudem.
plačan EPP? Koliko zastiralc/plašnic pa imaš ti trenutno na svojih očeh?
Logarjeva in njena sporočila, 07.12.2021 ob 19:08
dajte si pogledat, kakšno provokativno majico rdečo je nosila danes pri izjavi za POP TV ob 19ih ga. Mateja Logar:
Eden od sloganov na njeni rdeči T majici pod službeno belo haljo:
“imbecile STUPIDITY” – a s tem še kaj posebno sporoča, izraža, underocver morda?
Pa da je ni sram, da tako provocira v javnosti.
Ja lej eni imajo tablice z imeni, ona pač takole.
ne pomaga to, 08.12.2021 ob 18:49
plačan EPP? Koliko zastiralc/plašnic pa imaš ti trenutno na svojih očeh?
Ne vem, če imam plašnice na očeh. Po naravi sem hvaležna in spoštujem ljudi, če le je kaj spoštovati. Če pa za svoje iskreno mnenje lahko dobim plačilo, kar povejte komu naj ga zaračunam??.
Kakšno hvaležnost bi v tem primeru mogla bit ? Plonka druge države v regiji ,daje občutek ,ko so odkrili v južni Afriki nov sev ,da mora bit takoj tudi pri nas ? Zakaj ,da bo na novi majčki nov napis ,ko je naveden folk zahojen ,ker ima pomisleke glede preteklih izjav ? 1 × moderna pa dvakrat Astra Z.pol si pa življensko zaščiiten ? Kasneje poživitveni odmerek pa kje je kle stroka ? Preveč vprašanj in malo odgovorjev .Boli me kita pa neb šel l nej po strokovne odg.nej ma na majčki napisan Nobel burek pa bi še verjel kej ji l.p
Forum je zaprt za komentiranje.