Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je to higiensko in moralno- provokativna tiha sporočila Logarjeve

A je to higiensko in moralno- provokativna tiha sporočila Logarjeve

dajte si pogledat, kakšno provokativno majico rdečo je nosila danes pri izjavi  za POP TV ob 19ih  ga. Mateja Logar:

Eden od sloganov na njeni rdeči T majici pod službeno belo haljo:

“imbecile STUPIDITY” – a s tem še kaj posebno sporoča, izraža, underocver morda?

Pa da je ni sram, da tako provocira v javnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Logarjeva in njena sporočila, 07.12.2021 ob 19:08

dajte si pogledat, kakšno provokativno majico rdečo je nosila danes pri izjavi  za POP TV ob 19ih  ga. Mateja Logar:

Eden od sloganov na njeni rdeči T majici pod službeno belo haljo:

“imbecile STUPIDITY” – a s tem še kaj posebno sporoča, izraža, underocver morda?

Pa da je ni sram, da tako provocira v javnosti.

Ma ni no… To se ti je samo zdelo ocitno… Ni valda tako pred nosom…

Ne more bit…

Te lepo potiskane majice nosi že od vsega začetka in ja, pogosto se  norčuje, posmehuje in še kaj vse se bo spomnila iz raje ” tam spodaj”.

Slogan z njene današnje Tšrtice:

“my level of SARCAMS is based on your level of STUPIDITY” – napisano točno tako v caps lock, kot je imela napisano…

Pa to je na istem nivoju kot Kacinova izjava “Pejmo se mal hecat”…

Skrajano neprimerno v takih razmerah, kot nam jih po eni strani predstavlja ga. Logarjeva in dirigirajoče diktira ukrepe  kot predstavnica strokovne skupine – ampak take majice in take slogane naj ona lepo nosi  ne pa ob izjavah v mirkfon za  skoraj 2MIO slovencev, ko se jim: enkrat zapira pred nosom, drugič odpira, tretjič omeji to in ono – v stilu hranjenja psaho skozi šipo s klobaso…… in potem BAAAAM! njeno provociranje  s tem sarkazmom na majici? Narodu je dovolj, ni ga treba dodatno provocirati in pritiskati na njegove psiho knofe, ga Logar. Pa nekateri zelo razumemo sarkazem, samo vaš je pa skrajno neokusen v dani situaciji.

Kaj pomen imecile tupidity?

Ne razumem teh sporočil. Komu se posmehuje, državljanom ali hoče sporočiti, da ni vedno takega mnenja, kot govori v javnosti?

@ Logarjeva in njena sporočila

Ni razloga, da bi jo bilo sram. Eno signalizira… drugo govori. A veš tisto… ko si moraš reči… “Fool me once, shame on you; fool me twice (or more), shame on me. ?

Njen level in njen domet, kaj čmo. Ta napis pomeni njo samo in njeno pamet. Iz sebe se norčuje.

To je pa naša stroka,ki se dela norca iz nas.

Ja,norca brijejo iz raje! So pa tile naši dohtarčki čedalje bolj rejeni,zašpehani. Le od česa bi to bilo?

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Men je to popolnoma enako, kot da bi imela na majici z zelo odprto haljo Popaya in Brutosa, ki se ravsata za Olivo.

Kaj pomenijo taka sporočila?

Nestrokovnost, nespoštljivost do sebe in drugih, ko vidiš tak intrvjju enostavno preklopis.

no cepilci, kaj porečete na ta “strokovni” nivo podajanja informacij in resnosti.

to so ti vaši znanstveni strokovnjaki??, to je še slabše kot FB in MON strokovnjaki, ker tu se ve kak je domet in kaj lahko pričakuješ, medtem ko pa strokovni nivo…….

eh, kaj bi pravil

Publiki primerno. Jaz bi na njenem mestu natisnila ovčko na majco.

Jaz jo nikoli ne gledam v majico, vedno samo v frizuro.

krneki728, 08.12.2021 ob 07:12

no cepilci, kaj porečete na ta “strokovni” nivo podajanja informacij in resnosti.

to so ti vaši znanstveni strokovnjaki??, to je še slabše kot FB in MON strokovnjaki, ker tu se ve kak je domet in kaj lahko pričakuješ, medtem ko pa strokovni nivo…….

eh, kaj bi pravil

Strokovno ti je povedala da si glup. In to ne prvič, majice ki brijejo norca iz glupih je že prej nosila.

Logarca je čisto zapita, vsaki dan spije ohoohoo alkohola, toko da….za denar ki ji ga daje vlada da nam laže bo naredila vse. Vprašajte medicinske sestre na njenem oddelku, kolk ga kej spije.

Iq, 08.12.2021 ob 07:33

Publiki primerno. Jaz bi na njenem mestu natisnila ovčko na majco.

hmnja… še eksplicitno sporočilce na njeni majici zate in tebi enakim , kajne? Ker že ravno ovčke ponujaš.

zanimivo kako osebno ste vzeli ta napis na majci 🙂 že veste zakaj, verjetno sami sebe tako vidite, ker jaz niti 1x nisem mela občutka, da so ta sporočila na njenih majcah namenjena meni.

očitno še ni ugotovila, da je njen emšo starejši od 15 let. al ji pa majce kupuje mladoletna hčerka na internetu.

OMG, 08.12.2021 ob 09:28

zanimivo kako osebno ste vzeli ta napis na majci 🙂 že veste zakaj, verjetno sami sebe tako vidite, ker jaz niti 1x nisem mela občutka, da so ta sporočila na njenih majcah namenjena meni.

Kako prozoren in prazen  poizkus provokacije.

v resnih časih ni čas za norčevanje, 08.12.2021 ob 10:27

Kako prozoren in prazen  poizkus provokacije.

Kakšna provokacija? Kar je res je res!

Jasno. Saj naziva ona sebe. Njen stil govori o njej. Zakaj tako ve sama, kje ima težave. A mi lahko pripomnim le.

Neprimerno.

No, ona bi se rada delala preko napisov norca iz nas. Realnost pa je, da se ji vsa Slovenija posmehuje zaradi predlaganih ukrepov. Uganite kdo je izpadel debil zaradi kostanjev?

Po moje ima pa smisel za humor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close