A je to depresija
Sem na bolniški že dober mesec zaradi težav z želodcem.
Naročena sem bila na samoplačniško gastroskopijo sem zjutraj vstala se oblekla ..se vsedla v avto in se nisem mogla peljat tako paniko sem doživela začela me je bolet glava in seveda nazaj trebuh kar me zdaj 2 dni ni enostavno sumim da je to vse psihično bolečine v želodcu slabosti pomanjkanje apetita.
Nikamor več ne upam še v trgovino ne ..stojim pred blagajno in samo tuhtam kako mi bo slabo..se mi zadnjič zgodilo da sem poln voziček pustila v lidlu in pobegnila ven in v avto.
Tudi doma nimam nobene volje samo ležim v spalnici..apetita nimam nobenega komaj kaj z muko jem vse se vrti okrog teh želodčnih težav in slabosti.
Trenutno sem sama doma ..mož v službi otroka kot vsak petek pri prijateljih prideta zvečer.
Komaj se prisilim da psa peljem na sprehod.
Res več ne vem kaj je z mano narobe je možna depresija po cepljenju kajti prej taka nisem bila.
Lora970, 22.10.2021 ob 15:36
-
Ne vem ce po ceplenju je pa depresija in panicne napade si si pridelala.
Zdej, ce misliis tko nadaljevat bos kmL na antidepresivih.
Pojd k dr vse ji povej. Po moje ti bo itak dala antidepresive pa kaj za pomiritev.
Upam da moz ve kako mocno mas to.
Da bezis iz trgovine si ze ful slaba.ukrepaj.
Ne mož ravno ne ve ..opažam pa da me že čudno gleda ker sem toliko v zgornjem nadstropju hiše v spalnici ker prej nisem bila nikoli čez dan razen ko sem bila bolna.
Vendar doma vsi mislijo da zaradi želodca in slabosti še otroka ki sta v osnovni šoli mi nosita čaj.
Mogoceeeeje, 22.10.2021 ob 16:43
Poznam par ljudi,ki jih boli želodec po cepljenju(pol leta),vsi so v teh dneh naročeni na gastro(3),cepljeni z Az
Tudi mene začel 3 tedne po cepljenju prej me ni sem lahko jedla veliko in vse. Ogromno je sedaj ja napotnic za gastroskopije so mi rekli.
Pa nisem z AZ cepljena pač pa z Pfizerjem.
Anonimno 10878, 22.10.2021 ob 17:00
Tudi mene začel 3 tedne po cepljenju prej me ni sem lahko jedla veliko in vse. Ogromno je sedaj ja napotnic za gastroskopije so mi rekli.
Pa nisem z AZ cepljena pač pa z Pfizerjem.
Kri so ti pregledali?Ti o katerih pisem imajo krvne izvide v redu,prej nikoli niso imeli želodčnih težav.Samo je res,da te lahko od psihe boli.
Forum je zaprt za komentiranje.