A je sploh še kakšen način, da pridemo do interneta?
Evo, v središču manjšega slovenskega mesta, v novem bloku ne moremo imeti interneta. Da ne razlagam preveč na dolgo in široko – kot kaže je vse zasral investitor. premalo priključkov za internet. Jaz se na te stvari res ne spoznam prav dosti in me zanima, ali se da to kako urediti. Telefonska omarica v bloku je. Se res ne da nadgradit teh priključkov, še kakšnega dodati? V čem je štos? Ga ni ponudnika, ki bi nam lahko priklopil internet. Se kao ne da. Meni to ni sprejemljivo. Enostavno ne morem verjet, da je to sploh možno.
Ima kdo kakšno idejo, kako to uredit? TV imamo, ampak na analogni kabel.
Ali lahko od investitorja izterjamo, da nam to uredi?
Hvala vsem za odgovore. ja saj sprašujemo pri kabelskih ponudnikih – odklonil nas je t-2, telemach, siol, amis,…
Za p&rom pa še nisem slišala. Na kakšen način so vas pa priklopili?
Smo poskusili instant internet od obitela – so rekli, da imamo popolno pokritost, skratka max od max, pa je zadeva počasna. še filmček na youtube se vsaj 10x ustavi, kaj šele, da bi lahko dol sneli kakšne risanke za otroke….30 evrov pa ne bom plačevala zato, da bom pogledala kinospored in vreme. Simobilovega še nismo poskusili – ga bomo, se pa bojim, da bo podobno kot pri mobitelu.
Smo iz Kamnika. TV imamo pri Telekomu. To je živa katastrofa.
helppy, zelo si prijazna. Imaš že kaj posneto? Sej ne vem, pri nas tamali ful rad gleda Tomažka, Avtomobilčke imamo, ne vem, kakšnega Levjega kralja še nismo gledal, pa Shreka 1 in 2 tudi nimamo, pa ratatujčka tudi ne… Katere risanke so še tko fajn?
Iz kje pa si?
Forum je zaprt za komentiranje.