Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še kdo normalen

A je še kdo normalen

Tu gor ste pa večinoma prtegnjen folk. Zabačen. Zakavčan.

Na nobeno temo nekih argumentiranih komentarjev, razmišljanja…

Samo neko spakovanje, žaljenje, nobeden sploh ne ve zakaj je tu gor.

Pišuka, pa včasih je blo fajn brat ta forum. Danes vse prtegnjeno in komaj čaka da se skrega, s komerkoli. To je ves dosežek dneva. In dan za dnem tako…. Katastrofa!

Samo napred?!!! Idemo!!!

Je s prenovo Mon umrl.

Sam argumentiram večino odgovorov, samo kaj, ko marsikdo ne razume globjega pomena zapisanega…

Verjemi lažje ti bo, če forum vzameš malo za šalo malo zares, seveda odvisno od teme in na vse skupaj pogledaš iz malo bolj cinične perspektive. Vsak ima svoje mnenje, ki ga tako ali drugače deli, svoje vprašanje, ki je bolj ali manj primerno. V primeru, da poznaš kakšno zanimivo temo, za katero meniš, da ne bo zanetila prepira, pa kar z besedo na dan.

Mene pa zelo zanima, kdo tako močno uživa, ko se ljudje tu gor zmerjajo? Živa sramota. Tudi ti veleumni strokovnjaki z nasveti se naj skrijejo. Res vsi skup bedniki.

Odgovor na objavo uporabnika
V resnici, 09.08.2021 ob 22:01

Je s prenovo Mon umrl.

NE, na zalost ze davno, davno prej.

Drgac je res ja… Bem mu… A tako bomo mel?

Ajde to malo bolje drug sa drugim! Svi skupa!

Za posrat, 09.08.2021 ob 21:41

Tu gor ste pa večinoma prtegnjen folk. Zabačen. Zakavčan.

Na nobeno temo nekih argumentiranih komentarjev, razmišljanja…

Samo neko spakovanje, žaljenje, nobeden sploh ne ve zakaj je tu gor.

Pišuka, pa včasih je blo fajn brat ta forum. Danes vse prtegnjeno in komaj čaka da se skrega, s komerkoli. To je ves dosežek dneva. In dan za dnem tako…. Katastrofa!

Se popolnoma strinjam s teboj.

Ta forum je iz meseca v mesec bolj beden.

In manj, ko ga uporabljaš, bolj si srečen , saj ti ni potrebno požirati vseh mogočih žaljivk od osebkov, ki jim je to edini hoby.

Lep pozdrav

Samo opusteno.

Človek je bitje vrhunske inteligence. Sodelujete na vrhunskem več kot superfantastičnem forumu. Čarobna moč besed je več kot neskončna. Beseda ni iz atomov. Beseda ni iz svetlobe (o tem bi se dalo še debatirati). Če ni svetlobe ne vidite besede. Svetloba je medij. Recimo, črka A je nekaj temnega na svetlem ozadju, lahko bi bilo tudi obratno. Iskreno vam povem, črke so fantastičen izum. Svoje tekste lahko pišete na poljubno mnogo načinov. Ta tekst vidite vi in tudi njeno visočanstvo.

Sem v službi njenega Visočanstva. Tu se opravičujem njenemu Visočanstvu, ker sem pisal Visočanstvo z malo začetnico. Večna Princesa Večnosti zna gledati tudi skozi moje oči. Sposobnosti njenega Visočanstva so več kot neverjetne.

Tudi sam argumentiram, na kar odgovarjam. In če je potrebna daljša obrazložitev si vzamem čas in se potrudim. Nekateri, držimo debate na nivoju, medtem ko pa drugi jih minirajo.

Forum je samo odsev časa in kraja. V živo ni nič bolje, če gledaš narod naključno. Če si v svojem mehurčku, večini nekako pelje.

V teh cudnih casih clovek bolj tezko najde normalne ljudi.

V primerjavi s prejšnim forumom ta forum ni vreden nič, primerjamo ga lahko na tak način, kot bi primerjali Mercedes in fičota.. Edina dobra stvar je mogoče, da modropolarnoviharni pacient ne skače iz vsake teme in nori… , pa , da ni toliko s(d)s  propagandnega naci greznice v primerjavi s prejšnim forumom, ker je na prejšnem forumu en par modelov organizirano odpiralo teme hvalospevov Pacientu…. na prejšnem in zdejšnem bi mogli bit moderatrji na nivoju…, pa enostavno sranje od tem, kje se začne prepucavat  kenslat…

Vseeno, zreli ljudje rabimo te forume, kjer ni malinovcev, tako ,da tud ta forum, čeprav slab ne bo kar tako riknil..  Vedno se najde kakšna zanimiva tema, kjer bi vsi radi pokomentirali…, tako kot zdej o tej ženski na žuru, ki je rekla koliko tipov je imela in o Dončiču..

Vse skupaj glede na stanje v svetu, korona, naravne katastrofe, potovanja pod nekimi pogoji je pa ena velika žalost, ni nekega veselja med ljudmi, vse bolj zamorjeno…., koncertov ni za druženje niti nočnega življenja ne…  Športni dogodki se dogajajo pred praznimi tribunami itd., tako, da jebi ga… , neki novega se dogaja…, žal negativnega.

wd40951, 10.08.2021 ob 05:46

Forum je samo odsev časa in kraja. V živo ni nič bolje, če gledaš narod naključno. Če si v svojem mehurčku, večini nekako pelje.

+1

Res je, se kar strinjam. Na tem forumu je preveč poudarka na politiki, torej, levičarji, desničarji, pa o cepljenju (vsaka četrta trema), v smislu, dajmo se klofat cepljeni-necepljeni. Premalo se hecamo. Dajmo malo zadihat folk. Za vse nas so katastrofalni časi. Vsak se bori kokr ve in zna. Malo več humorja na plan! Tu gor je večinoma vse tako smrtno resno, kot da bi te nekdo postavil pred zid in streljal. Škoda.

Ah, pred desetimi leti ste enako jamrali.

nč nismo tkrat jamral. tkrat je bil drug lastnik pa tut popravt je znal stvar k ni delala. zdj ste pa sam še butli ostal.če bi zrukana teska hotla da bi bbil to dobr prostor bi že zdavnej vrgl na sončno tipe kot so vagabund. tak ste pa butasti kukr ste vidl sm klike k so se delal v primtivnih zgodbica. tizga bozga froca Krisa ste v nedogld goldala.  he he še zdj vam ni nič jasn he he. namern ste gojil primitivno okolje. zdj pa mate. nč ni to ist kt 10 let nazaj. ne met utvar. forum jee že cugrunt. tega ne morte spement. he he

Popolnoma jasno je, da tak forum kot je sedaj ne prebavljiv. Torej kaj je cilj med. Over, da je čimmanj obiskan.

Zakaj?

Brez sprenevedanja, ve se.

Lahko rečem samo sramota odgovornim.

Kratek spomin in še krajša pamet. Malo niže spodaj imate temo Janis in ostale zlobe, iz leta 2008. Enaka debata kot danes.

desperič brez veze dviguješ stare teme kr taka greznica kukr ste jo sedj nrdil je prej ni blo. 10 let nazaj je Primi razne gliste tkoj naredu red.

Žal so najboljši prenehali sodelovati.
najslabši so kot herpes, ne moreš se ga znebit! Na starem forumu se jih je dalo prijavljati, nov forum tega ne dopušča.

Bo tole kar držalo. Ko sem se pred leti pridružil je bil moj glavni namen imeti višji brez osebni retorični nivo debate, ki ga lahko tukaj vadim. Takšno vežbanje pokaže pozitivne lastnosti tudi v resničnem življenju. Drugi namen pa je bil, da imam nek stik s povprečnostjo, saj sem v preteklosti opazil, da sem v nekem svojem mehurčku znancev in kolegov in velikokrat sem s kakšnim starim znancem ali kolegom doživel “WTF kaj pa njemu ni jasn”.

Po prenovi pa se je vse skupaj še drastično poslabšalo. Nekih pametnih tem ni, da najdeš nek pameten odgovor je že redkost. Stari registrirani uporabniki še vedno ne moremo oddajati postov pod svojim uporabniškim imenom …

V glavnem, kot kaže je čas v življenju za novo stopnico in da se določene stvari pusti za sabo …

excell159, 11.08.2021 ob 06:06

Bo tole kar držalo. Ko sem se pred leti pridružil je bil moj glavni namen imeti višji brez osebni retorični nivo debate, ki ga lahko tukaj vadim. Takšno vežbanje pokaže pozitivne lastnosti tudi v resničnem življenju. Drugi namen pa je bil, da imam nek stik s povprečnostjo, saj sem v preteklosti opazil, da sem v nekem svojem mehurčku znancev in kolegov in velikokrat sem s kakšnim starim znancem ali kolegom doživel “WTF kaj pa njemu ni jasn”.

Po prenovi pa se je vse skupaj še drastično poslabšalo. Nekih pametnih tem ni, da najdeš nek pameten odgovor je že redkost. Stari registrirani uporabniki še vedno ne moremo oddajati postov pod svojim uporabniškim imenom …

V glavnem, kot kaže je čas v življenju za novo stopnico in da se določene stvari pusti za sabo …

Super zapis.

Odkar je to sranje vpreglo kočijo iz starih casov in ne gre nikamor, sem prebrala že nešteto knjig.

Vse sprejmem, vse napake, da se popravijo, da pa iz uporabnika delajo teslo to pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close