Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je res prepovedano vgraditi kotel na kurilno olje?

A je res prepovedano vgraditi kotel na kurilno olje?

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz vem☝️, 28.04.2023 ob 13:15

Julij Cezar, 28.04.2023 ob 12:45

Jaz vem☝️, 28.04.2023 ob 12:29

Julij Cezar, 28.04.2023 ob 12:20

Jaz vem☝️, 28.04.2023 ob 11:53

Julij Cezar, 28.04.2023 ob 11:40

fq32, 28.04.2023 ob 11:34

Leta 2020 so sprejeli nek nacionalni energetski program, ki vključuje tudi to prepoved kotlov na kurilno olje z letom 2023. Ali je to šlo tudi zakonodajo oz. prakso, pa ne vem. A si poklicala katero izmed teh podjetij, ki prodajajo kotle?

tepec, mama ti je kotel….peč ne pa kotel teslo zabito

Saj bo poscanka julijeva ogabna. Morda se pa kdaj najde tudi tema, da jo boš celo ti razumel. Nikoli se ne ve in nikoli ne reci nikoli.☝️

torej debilko, se nisem dosti, te pride pogledat starega debil “hcerka” da se bos spet spušcal po njej kot stari merjasec hehe

S pedofilske kože in blodenja ti gravž ne moreš. Česa bolj ogabnega na tem forumu kot si ti stara bolna pokveka res ni. Še kokoš ni tako nagravžna.

lejga debil, ce je kdo pedofil pol se kar s sabo meni, ti si lepil slike golih zensk in punc na tem forumu, drugace ti pa svetujem da mi izgines spred ekrana pa bos na varnem, ker stara resnica je da se nikoli ne zapletaj z ljudmi ki so bolj nori kot si sam….razumes? zdaj pa spizdi milancek jokat za drevo hehe

V vsaki temi ti začneš o mladoletnih otrocih uporabnikov in blodnjah o seksu z njimi bolnik nagravžni. V vsaki temi spaka gnusna.

Evo, tema o oljnih kotlih, ti pa blodiš pedofilijo. Saj zagotovo te imajo v evidenci domnevnega pedofila in te občasno nadzorujejo. In točno ti pokveka spačena bolna moraš bit tisti, s katerim je Primož imel hajke zaradi pedofilije. Ne verjamem, da bi bila dva taka bolnika na monu 

saj pravim debil zabiti viharni, s to pedofiliko zgolj in samo ti opletas, ti si edini ki je lepil slike nagih punc in zensk tu gor tako da kar s sabo rszcisti star pok poscani, tema ne o pečeh, se tega ne locis debil kaj je kotel in kaj je pec, ti razlozim, v kotlu te bodo skuhali, saj ves prasicja koza je za kotel, v peci pa te bodo sezgali gnus hehe….zdaj pa spizdi ne da se mi vec s tabo pregovarjat debil zahojeni

Julij, definicija kotla je kar pravilna, saj za razliko od kaminske peči, ki neposredno oddaja toploto od gorenja, kotel segreva vodo, ki jo nato pošilja v radiatorje ali talne cevi.

Ne trudi se. Julij si misli, da ve več kot vsi strokovnjaki skupaj, pa dejansko dlje od MasterChefa še ni prišel, kar se kotlov tiče.

Kaj torej?  Če ti crkne peč na kurilno olje, lahko kupiš novo ali ne?

Če se ne da kupiti tožim državo, ker mi prepoveduje uporabo nove peči, po drugi strani pa ne financira drugega vira ogrevanja.  Če nekaj prepovejo, morajo financirati razliko v strošku novega načina ogrevanja.

Eh, pozabi. Tudi s prepovedjo dizlov in bencinarjev ti noben ne bo vračal razlike. Ko ti bo avto crknil, boš kupila električnega. To je nova realnost.

ustavost, 02.05.2023 ob 17:56

Kaj torej?  Če ti crkne peč na kurilno olje, lahko kupiš novo ali ne?

Če se ne da kupiti tožim državo, ker mi prepoveduje uporabo nove peči, po drugi strani pa ne financira drugega vira ogrevanja.  Če nekaj prepovejo, morajo financirati razliko v strošku novega načina ogrevanja.

Če prodajajo, potem lahko kupiš.

A ni to logično ?

Čemu bi nekdo prodajal nekaj, česar nihče ne bi smel kupiti ?

Lahko kupiš na drva/sekance/pelete in z manjšo predelavo priklopiš na obstoječi sistem centralne napeljave.

conk, 02.05.2023 ob 18:00

Eh, pozabi. Tudi s prepovedjo dizlov in bencinarjev ti noben ne bo vračal razlike. Ko ti bo avto crknil, boš kupila električnega. To je nova realnost.

Če ne bo avtov, se pa bomo vozili kot Rusi.

https://fb.watch/kh3pj3Lreb/

Robi9,.saj npr. tudi prodajajo t.i. bosanske pipce, folijo za temnenje šip, spojlerje za avte…

Pa ne morš homologirat oz. so “prepovedani”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close