Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu A je res plača za erotično maserko

A je res plača za erotično maserko

kontaktiraj me milangabro@gmail.com

Če maš talent, se niti ni treba prav velik učit.
Ampak če misliš, da pri masaži “samo tapkaš po stranki”, po moje niti nima smisla, da se greš učit.

Mesarka?
Maserka?

Živjo! Če mate minutko časa za tole kratko (a zanimivo) anketo, bi vam bli zelo hvaležni.
Vidim da ste se pogovarjali ravno o tej temi, zato bi bilo dobrodošlo če (anonimno) oddate svoj input o OnlyFansih. Skupina študentov bi vam bila zelo hvaležna 🙂

https://forms.gle/4jaFVUQLVupejuYN9

Zihr majo super plače čez 5000 eur/mesec.Jaz sem se malo pozanimala in so cene od 80 do 500 eur.En maser,res je wau,za dol past,rekel 500 eur ura.Eni maserji imajo standardno ceno masaže oziroma bi mi za 20 eur dodatka po masaži naredili happy end.

Je pa spet odvisno al delaš v kakem salonu al pa samostojno …

Tudi jaz vem za eno ki masira v tovrstnem salonu. Zasluži nekje med 1500 in 2000 evri na mesec za delo od 3 do 4 krat na teden. Živi v najemu. Mi pa ni jasno kako njen tip ne ve, da žena masira v erotičnem salonu, saj so slike na katerih se vidi skoraj vse edino obraza ne. Ja, zgleda da imajo nekatere res tepčke za može..haha.

Najboljši erotični masazni salon v Lj je Ajsha. Pokliči na 040 777 540.salin na nivoju in dobro placilo ter fenomenalen kolektiv.

Tolko erotičnih maserjev pa ne znam katerega izbrati.Prijateljice imajo vsaka svojega,tudi jaz bi rada imela svojega.Koga mi priporočate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close