Najdi forum

A je normalno

….da mi Windows(XP Pro) vsaj dvakrat na dan javlja, da je na voljo Update programa in pol ko kliknem…se stvar tudi naloži.V Programih(Add/Remove programs) v Control panel…pa je že skoraj 90% le-teh “posodobitev”.
Meni to že močno smrdi?kaj pa vi mislite?

XP imam naložen kakšno leto in imam naloženih 12 posodobitev.Sem pa naložil popravek sp1 iz CD-ja.Po moje ti nekaj ne štima.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Saj meni se tudi počasi dozdeva,da nekaj ni v redu.Sicer sistem še kar deluje…vendar dvakrat na dan neki update-i….je pa le mal sumljivo.In po vsakem takem update-u mi Ad-aware najde kako sranje gor.
Še kako mnenje prosim?
Hvala.

izklopi avtomatski update pa bo mir

To že lahko naredim.Sam mene zanima,a je res običajno(normalno),da vsak dan prejemam update.?
Vzrok tega bi rad ugotovil.
Hvala.

Ja lahko je normalno.
Update se dela na vse M$ izdelke, torej bo nekomu, ki ima le windowse update našel manj popravkov kot drugemu, ki ima naložen še Office, SQL server, media player in še ostalih 35 izdelkov M$a.

Če te kaj potolaži, tudi meni zadnje dni skoraj vsak dan najde nov update.

Druga možnost pa je ta, da update delaš preko njihove strani, tam najprej vidiš, kaj vse naj bi se updatalo, ti pa si izberi le kritične popravke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close