A je normalno, da trgovka začne skenirati, še preden zložim vse na trak?
Praktično isto sekundo, ker ni bilo vrste. In potem se tisti za mano kurči, da nima prostora, v bistvu pa jaz nimam prostora, on je meni na poti. V takem primeru bi morala vsaj počakat, da pospravim svoje stvari, ne pa da skenira naslednjo stranko.
Ne hodimo vsi v trgovino po trije skupaj in ne hodimo vsi vsak dan. Še v Lidlu on Hoferju, ki so “slavni” po hitrem skeniranju, počakajo, preden začnejo, tu pa gre za Mercator. Žal mi je samo, da nisem modelu za mano česa zabrusila, nisem se sploh spomnila, dokler nisem stopila ven iz trgovine. -.-
firstworldproblems, 24.07.2021 ob 21:03
Praktično isto sekundo, ker ni bilo vrste. In potem se tisti za mano kurči, da nima prostora, v bistvu pa jaz nimam prostora, on je meni na poti. V takem primeru bi morala vsaj počakat, da pospravim svoje stvari, ne pa da skenira naslednjo stranko.
Ne hodimo vsi v trgovino po trije skupaj in ne hodimo vsi vsak dan. Še v Lidlu on Hoferju, ki so “slavni” po hitrem skeniranju, počakajo, preden začnejo, tu pa gre za Mercator. Žal mi je samo, da nisem modelu za mano česa zabrusila, nisem se sploh spomnila, dokler nisem stopila ven iz trgovine. -.-
Krivda je na tvoji strani!!
Jaz lepo umirjeno zložim vse blago na trak in tudi če blagajničarka na hitro vse skenira, se jaz ne pustim motiti. Voziček zapeljem mimo blagajne in potem spet lepo umirjeno zložim VSE nazaj v voziček, pa čeprav me ona nestrpno že petkrat vmes vpraša: “gotovina ali kartica?”
Ko imam vse zloženo v vozičku počasi vzamem denarnico iz žepa in potem lepo počasi tudi plačam…!
Blagajničarke so najbolj živčne v Hoferju, ker imajo za blagajno samo eno malo poličko in bi najraje zmetale vse blago v tvoj voziček…
bodi umirjena, 24.07.2021 ob 21:20
Krivda je na tvoji strani!!
Jaz lepo umirjeno zložim vse blago na trak in tudi če blagajničarka na hitro vse skenira, se jaz ne pustim motiti. Voziček zapeljem mimo blagajne in potem spet lepo umirjeno zložim VSE nazaj v voziček, pa čeprav me ona nestrpno že petkrat vmes vpraša: “gotovina ali kartica?”
Ko imam vse zloženo v vozičku počasi vzamem denarnico iz žepa in potem lepo počasi tudi plačam…!
Blagajničarke so najbolj živčne v Hoferju, ker imajo za blagajno samo eno malo poličko in bi najraje zmetale vse blago v tvoj voziček…
Sej tko kot sem prej napisu. Isti nasvet sem ji dal kot ti.
Ampak v enem primeru se pritožuje cepec za njo, v drugem primeru pa bi se pritoževala koza od prodajalke. Nikol ni prav. Kot da smo pri debilih.
alieliuli, 24.07.2021 ob 21:32
Če ti pa v Mercatorju ne uspe sproti pospraviti, si pa res nek mešanec s polžem.
“Sproti” bi lahko pospravljala samo, če bi imela klon, torej jaz bi na začetku blagajne pri čigumijih dajala stvari IZ vozička NA trak, moj klon pa bi jih na koncu blagajne pri POS terminalu pospravljal. Razumljivo?
Ostalim pa hvala za nasvet, žal se nisem spomnila, da bi kasneje plačala, pa tudi plačala sem s kartico (kot običajno), tako da ni bilo nobenega preštevanja kovancev, ki bi upočasnilo trgovkino delo. Običajno se mi to ne zgodi, ker počakajo (v Lidlu in Hofru lahko sledim) (tekmovanje se začne, ko se lepo postaviš na mesto) (ne začnejo skenirati tvojih stvari, dokler se prejšnji kupec ne umakne) oz. običajno je dovolj vrste, da lahko že prej zložim večino stvari iz vozička trak. Danes ni bilo vrste, ko sem prišla. Če bom še kdaj v taki situaciji (sama, s polnim vozičkom, brez vrste), bom prosila prodajalko, da počaka, da zložim na trak, v kolikor ne bo samoiniciativno počakala. Dejansko se gre za sekunde. Ki pa se zelo vlečejo, če se nekdo mršči nate in se počutiš v napoto. Pa nisi nič kriv. -.-
Pa še ena ideja (za ekstremne primere). Spomnila sem se na enega gospoda enkrat, ki je imel za pol kamiona robe in se je znašel tako, da je najprej zložil in pospravil polovico, potem pa še drugo polovico iz vozička (voziček je pustil v vrsti). Takrat sem pomislila, da je to pametno.
Forum je zaprt za komentiranje.