Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija a je možno in kaj moram naredit

a je možno in kaj moram naredit

pozdravljeni,imam sledeč problem,imam prenosnik ibm r50e in me zanima če bi si lahko naštimal da bi gledal tv programe na njem,namreč v enosobnem stanovanju z 2 otrokoma je skoraj nemogoče saj jih tv moti,hvala

Možno.
V najbližji trgovini ali preko interneta kupiš notranjo kartico (daš v razširitveno režo na notesniku-PCMCIA) ali pa USB zunanjo kartico (zasede več prostora na mizi).
Primerki so tule
Seveda moraš od stene do notesnika pripeljati tudi navadni antenski kabel, takega, kot si ga vajen na televiziji.
Namestiš programsko opremo in to je to.

Posameznega modela ti ne morem svetovati, ker se meni za gledanje televizije zdijo vsi uporabni. Konec koncev moja mularija že nekaj let gleda eno kartico, ki mi jo je iz kleti dal kolega… pa deluje (dobr, pač nima daljinca, ampak zvok in sliko pa ima čisto spodobno).

mam internetno tv,kako bi pa pol to lah zvezu

Rabil boš vmesnik za drugi TV.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pa mogoče ne bo dovolj blizu centrale… V tvojem primeru bi se obrnil na ponudnika storitev, in povedali ti bojo, ali si dovolj blizu za gledanje dveh televizij hkrati, in kaj rabiš za to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close