a je lahko kaj narobe …
… če mi računalnik skoraj nepretrgoma laufa že en teden pa še mal.
Eno stvar si vlečem s kazaaja, ful ma mal virov, pa ful gre počas. Ampak kolegica si tkoooo zlo želi ta film in kmal bo mela rojstni dan in jaz računalnik kar pustim laufat, dokler le kaj vleče… Hitrost prenosa je ponavad 0’52 in vem, da bo trajal še celo večnost…
No, skrbi me samo, da se mi ne bo kaj skurilo, ker pol ji SPLOH ne bom mogla filma dol potegnit.
P.S.: kišto mam odprto, kao da se bolj hladi
Kišta je pod mizo, tja jogurt ne doseže. Sicer pa mi redko letijo jogurti po sobi, so pa izredne prilke (tako se je znašel na tipkovnici), tko da se jogurta ni treba bat.
🙂
potolažil si me.
moj je sicer tud več prižgan kot ugasnjen, zato pa ima med poletnimi počitnicami, ko jaz zginem za en mesec na morje in en mesec v hribe, dopust za naprej in nazaj 🙂
tudi moja kasica včasih ne vidi pavze v 24 urah….. pa nič zato saj vemo, da če kaj crkne crkne ob vklopu zaradi prehodnih pojavov. Ko dela pa dela monitor pa je v standby stanju tako na istem kot TV. Torej nič bat pa mašine kar laufat pustit (pozimi je to najboljši grelec gledano na kvadratne cm)
L.P.
Najprej resno:
> Kaj pa monitor?Bolj se mi dozdeva, da monitor pa najbrž le ni dobro, da
> nonstop laufa,čeprav se izključi po določenem času neaktivnosti.
Jaz monitor izklopim na stikalu. Imam naštimano, da se sam ne izklopi, ker me to spravlja ob živce. Ko hočem začet pisat, pa ne vem, kako in potem gledam petnajst minut v knjigo in lih ko hočem napisat, se izklopi… AAAAA!! Torej, monitor in diski in ta krama se kar nič ne izklopijo, preden pa nekam grem, pa izklopim stikalo in šparam štrom 🙂
> Dva meseca narave!!??????
> Padam v žveliment!
> A si s tega planeta Mausi? Kje ima folk lahko še dva meseca fraj?
Jah, tko je to: če pol pogojev narediš v zimskem izpitnem obdobju (februar) in drugo polovico tekom poletnega semestra in v poletnem izpitnem obdobju, imaš od prvega julija do tridesetega avgusta počitnice, septembra pa delaš nepogoje in če ti kakšen pogoj ni ratalo prej nardit. 🙂
Sem s planeta Zemlja. Luškana reč. Prid kdaj pogledat 😉
Ja prid pogledat planet zemljo! 🙂
Bit tolk frej ni nobeno čudo, samo skoz celo šolsko leto garaš ko butl. Pol pa dva mesca čist odklopš, en mesec bolj na izi, pol se pa spet začne počas… 🙂
Zaradi take zategnjenosti umira slovenski narod.
Pa saj ne morejo bit vse sam problemi,pa kilobajti,pa vektorski zapisi,pa Warezi,pa Windowsi hudiča!
Dejte še mal preprostosti dopustit v vse skupaj!
Že tako je človek nesrečen,če ima problem s kišto!In,da ga na koncu še sklincajo,ker bi rad na koncu sam mal pokramljal….ma mislim,ej!
Me skrbi resno vse to!
Če vidiš,da gre debata v take vode..pač preprosto ne bereš dalje.Vsaj tako jaz delam na drugih forumih.Pa saj menda število postov ne gre na račun tebe Tačka in Maček?Al se morda motim?
Mal svežine prosim v tej poplavi nerešenih računalniških problemov.
Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.