Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A je komu jasno katerega spola so teli friki na Tedniku?

A je komu jasno katerega spola so teli friki na Tedniku?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 23:40

Ah daj no, 11.01.2022 ob 22:53

Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 22:10

Ne le pred 50 leti ampak že pred 2.svetovno vojno je to počel. Je bil družinski prijatelj. V ameriki in na zahodu nikoli nebi mogel doštudirati. Tam so takim ljudem delali lobotomijo ali jih pobijali, zapirali.

Ne poznam tebe, poznam pa njene bližnje, tudi Jerco. Moji starši pa so poznali tudi Ljubo.

Ampak poanta mojega pisanja je to, da tole ni nič novega, da se je to dogajali vedno.

Zakaj jo nazivaš kot njo? Ker Jerca ga naziva kot njega.

Sicer pa enako. Saj, ko sem govoril, da sem imel v družini ljudi, ki so se družili z njo, nisem govoril o sorodstvu ampak prav o  bližnji družini in že pokojni osebi, ki mi je bila najbližje. Ta oseba pa se ni samo družila z njo ampak tudi prijateljevala z njo.

Tako, da kako veš, da me ne poznaš in da ne vem gdo si?

Ali se nista vidva prepirala? In zdaj preberem, da se poznata. To pa ni vredi. Še posebaj, če se je nekdo od vaju zavedal koga ima na drugi strani, drugi pa ne. A se je navkljub temu spustil v takšen prepir in drugo osebo spravil v neenakopraven položaj. Vse mogoče sem prebrala na temu noremu virtualnemu zbirališču, a tole je šlo čez vsako mero.

ne gledam Tednika. 

campari, 12.01.2022 ob 07:34

ne gledam Tednika. 

Ne gledaš Tednika? Zelo pomembna informacija.

Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 23:43

Tok si me zmedla, da sem še jaz napisal “z njo” čeprav iz spoštovanja do Ljubota vedno govorim “z njim”.

Bil je Ljuba, za domače in prijatelje Pubi.

Nikoli ni uporabljala imena Ljubo.

sam mal, 12.01.2022 ob 07:29

Ali se nista vidva prepirala? In zdaj preberem, da se poznata. To pa ni vredi. Še posebaj, če se je nekdo od vaju zavedal koga ima na drugi strani, drugi pa ne. A se je navkljub temu spustil v takšen prepir in drugo osebo spravil v neenakopraven položaj. Vse mogoče sem prebrala na temu noremu virtualnemu zbirališču, a tole je šlo čez vsako mero.

Samo komentiram temo, kdo je Kokoši, nimam pojma in me ne zanima. In prepričana sem, da on ne ve, kdo sem jaz.

ah daj no, 12.01.2022 ob 08:53

Bil je Ljuba, za domače in prijatelje Pubi.

Nikoli ni uporabljala imena Ljubo.

“ah daj no”,

Kako veš, da ni nikoli uporabljala to ime?

Si me zdaj zmedla, da sem že začel razmišljati ali me spomin izdaja in se narobe spomnim. Tako, da sem moral prav na internetu preveriti in Jerca pravi:

“Brala sem, da je svojim prijateljicam pisala pisma v moškem spolu in da je tudi tako govorila.

Res je vedno govorila v moškem spolu, razen morda v uradnih zadevah. Za mene je bila vedno striček Puba ali Ljuba. Dolgo sem jo poznala in pri njej nikoli nisem začutila ženskega pola.”

Tako, da zakaj si trdila, da ni nikoli uporabljala to ime? Umenjala si domače. Ali ti spadaš med domače?

Praviš, da ste bili znanci? 🙂 Jaz sem govoril o prijateljstvu.

Kokoši je seksualno univerzalen! In bi celo naguzil kakega gmizavca 😉

https://gfxf.net/images/2018/02/07/12.jpg

Vsi vemo da so vsi moški geji, ker jih ženske ne privlačijo. Zakaj potem morajo biti namazane z jupolom, nafilane s plastiko in stati na podstavkih? Ker so odvratne gadure! 😉

LEGENDA MONA, 13.01.2022 ob 10:43

https://gfxf.net/images/2018/02/07/12.jpg

Vsi vemo da so vsi moški geji, ker jih ženske ne privlačijo. Zakaj potem morajo biti namazane z jupolom, nafilane s plastiko in stati na podstavkih? Ker so odvratne gadure! 😉

LEGENDA MONA, zato ker so moški lepši spol, tako je pri ptičih in drugih živalih in tako je seveda tudi pri najrazvitejši živalski vrsti ljudeh. Torej ženske so umetno lepe, medtem ko moški pa so naravno lepi.

LEGENDA MONA, 13.01.2022 ob 10:39

Kokoši je seksualno univerzalen! In bi celo naguzil kakega gmizavca 😉

LEGENDA MONA, drugače pa o čem sploh govoriš? Kaj pomeni seksualno univerzalen? Kaj hočeš povedati?

Pravzaprav hočem povedati da je seksualna orientacija človeški koncept. O tem ne moreš govoriti pri živalih, ker se one med sabo fizično ne privlačijo. Pri njih delujejo predvsem feromoni in  vonjave. Ali pa naskakujejo vse po vrsti ker se gonijo. Na primer ne kastriran pes bo naskakoval marsikaj od kavča do človeka, kar ne pomeni da ga ta objekt privlači. Za razliko smo ljudje veliko bolj vizualni. Pa tudi razlike med spoloma so večje. Na primer razlike med samico in samcem šimpanza ali delfinom so minimalne v primerjavi z ljudmi. Pri ljudeh je privlačnost odvisna od veliko različnih faktorjev in je bolj kompleksna kot pri drugih živalskih vrstah. Zato ne moremo vse od živali posploševati na ljudi.

Kokoši ???????, 11.01.2022 ob 21:48

No evo tole je primer radikalne feministke, ki jo napadejo LGBT+++ propagandisti 50 novih spolov in tatipične feministke(huje kot je Erika napadla ubogega Kanglerja). In ona odgovori, da če si moški odreže penis ni ženska ampak je pač moški brez kurca. ?

.https://youtu.be/WGto84EvILw

Faca.

Zato jih pa hočejo linčati.

Simpatična mi je.

No MIJAV MIJAV, si že ugotovila kaj si medtem, ko so nam forum zablokirali za en dan?

A gospa radikalna feministka ti je simpatična? Ironično je, da zdaj ženske kot je ona zmerjajo, da so iste kot moški šovinisti (še posebej navadne popularne feministke jih sovražijo). Jaz bi pa rekel, da je glas razuma v tej zblojeni družbi(ki je bila zblojena tudi v preteklosti)!

“LEGENDA MONA”,

nikakor se mi ne zdi, da je v primeru živali tako.

Si me pa ogovoril, še v dveh temah, na kar sem se jaz odzval. Samo si vrjetno spregledal moj odziv, zato nisi odpisal. Tako da sem ti dvignil temo “2022 kaj pravite na kokošivo teorijo o biseksualnosti (nujno)”; uglaunem nekaj v tem stilu je negdo dal naslov teme.

Tam imašp vprašanja zelo povezana s to tematiko?

Kokoši, 13.01.2022 ob 10:37

“ah daj no”,

Kako veš, da ni nikoli uporabljala to ime?

Si me zdaj zmedla, da sem že začel razmišljati ali me spomin izdaja in se narobe spomnim. Tako, da sem moral prav na internetu preveriti in Jerca pravi:

“Brala sem, da je svojim prijateljicam pisala pisma v moškem spolu in da je tudi tako govorila.

Res je vedno govorila v moškem spolu, razen morda v uradnih zadevah. Za mene je bila vedno striček Puba ali Ljuba. Dolgo sem jo poznala in pri njej nikoli nisem začutila ženskega pola.”

Tako, da zakaj si trdila, da ni nikoli uporabljala to ime? Umenjala si domače. Ali ti spadaš med domače?

Praviš, da ste bili znanci? 🙂 Jaz sem govoril o prijateljstvu.

Za mene je bila vedno striček Puba ali Ljuba. 

Torej nikoli Ljubo!

“ah daj no”,

hmmm, pa res. Sem še enkrat prebral in vidim, da imaš prav. V eni črki je razlika. Js take stvari spregledam, ker sem dislektik. Če nekoga naslavljaš kot moškega, mi je logično da se bo končalo na “o”. Npr. oseba iz moje družine, ki je prijateljevala z njim, je imela znanko, ki jo jaz nisem nikoli mogel poklicati po pravem imenu, zato ker je ena druga imela podobno ime in sem to ime dodelil še njej. Ali pa drugače izgovarjam imena od ljudi, ker dam napačen naglas na določene črke. Moji možgani ne zmorejo registrerati, da jih drugi kličejo drugače. Ampak to so redki primeri.

Sem tudi jaz gledala Tednik in mi ni bilo nič jasno.

Nekaj o fluidnih spolih.

Torej danes se počutim kot ženska in sem ženska, jutri se počutim kot dec in sem Janez.

Je pa vse zelo preprosto. Slečeš hlače, pogledaš navzdol in vidiš, kaj imaš med nogami. Če je lulček si moški, če je lulika si ženska.

Tisti reveži, ki se rodijo s iznakaženim spolovilom so lahko edine izjeme, da ne vedo, kaj so.

Tudi intersex ljudje so ali ženske ali moški, imajo pač določeno motnjo. Dejansko ne obstaja tretji spol, čeprav transseksualci izredno radi v svojo norijo vlečejo prav intersex ljudi kot “dokaz” tretjega spola.

Ta celotna queer teorija, ki jo zdaj propagira liberalni feminizem, je absurd, da ne govorimo o tem, kako se na ta način dobesedno pohablja (fizično in mentalno) popolnoma zdrave otroke, ki bi v normalnem okolju pač odrasli v zdrave posameznike (pogosto homoseksualce), ki se ne podrejajo vlogam svojega spola. Tako kot pravijo radikalne feministke – biološka spola sta dva, vendar pa spol ne določa popolnoma ničesar o osebnosti, zanimanjih, primernem obnašanju itd. Je samo biološko dejstvo, tako kot je dejstvo, da ima nekdo rjave lase ali modre oči. Ampak namesto, da bi razvoj šel v tej smeri in bi se čim manj poudarjale vloge spolov, grejo queer zagovorniki v popolnoma drugo smer. Prilepili so se na LGB gibanje in na ta način dobesedno pretentali ogromno dobro mislečih ljudi, ki so prepričani, da je to pač boj za več pravic, kot so se za enake pravice borili homoseksualci. Ampak tu niti slučajno ne gre za isto stvar. Namesto, da bi se poudarjalo, da lahko počneš karkoli, ne glede na to, če si moški ali ženska, so queer zagovorniki prepričani ravno obratno – da to, kakšne interese in osebnost imaš (“tipično ženske” ali “tipično moške” ali nekaj vmes) določa, kakšnega spola si. Zato pa imamo take absurdne primere kot je npr., ko 3-letni fantek poseže po roza dekici in je zato mama prepričana, da to pomeni, da je njen sin punčka, ali pa ko ena najstnica ugotovi, da ji ni do ličenja in fantov in iz tega sklepa, da ni ženskega spola.

Potem se pa radikalne feministke označuje za konzervativne, ker zagovarjajo dejansko realnost in biologijo.

“Pravi” transseksualec se počuti, da njegovo telo ni “prav”, če precej poenostavim. Ampak tako kot anoreksikov ne zdravimo tako, da jim pustimo, da še naprej hirajo, ker se pač počutijo, da še vedno niso dovolj suhi, tako tudi ljudi z dejansko telesno dismorfijo ne bi smeli zdraviti z rezanjem zdravih organov kar vsepovprek. Tukaj je treba ogromno previdnosti in individualnega pristopa. Za nekatere je to res rešitev, tega ne zanikam, vendar se operacije za spremembo spola in zaviralci pubertete ne bi smeli uporabljati kar brez nadzora, tako kot zdaj propagirajo zagovorniki queer teorije (fantek reče, da je punčka in hop, že je na poti spremembe spola). Ampak tukaj gre le za posameznike s telesno dismorfijo, ki jim je dejansko treba nekako pomagati (in psihoterapija lahko zelo koristi, čeprav je dandanes v liberalnih krogih predlagati terapijo transseksualcu pravo bogokletje). Normalno, da jih je treba sprejeti kot vse ostale ljudi in si ne zaslužijo diskriminacije. Ampak queer zagovorniki so potegnili zraven še cel kup ljudi, ki pač niso “tipični” predstavniki svojega spola, kot od ženske ali moškega pričakuje družba in prišli smo do dejanskega zanikanja realnosti.

Pa še in še bi lahko govorila o tej temi (do problemov samo-identifikacije spola, ali vdora trans žensk (moški, ki spremeni spol) v ženski šport sploh nisem prišla). Ampak namesto, da bi se spodbujala debata o pasteh in problemih queer teorije, imaš na eni strani konzervativce, ki bi najraje nazaj v srednji vek, na drugi strani pa liberalce, ki popolnoma nekritično podpirajo vse. In smo, kjer smo.

“hja917”,

lepo napisano in v pravilno smer razmišljaš, samo dveh najpomebnejših ključnih stvari ne razumeš, ki bi ti še izostrile in izboljšale sliko tega kar se dogaja. Bom jutri povedal kaj več o tem, ker moram kmalu oditi saj imam neko obveznost.

“WD40a”,

vidim, da si zapustil temo in ne odgovarjaš več. A vseeno mi nekaj pojasni, kar sem te prej vprašal.

WD… napisal si, da so te stvari znak wok sranja, ki ga uvažajo iz ZDA. Mar res? Pa mi povej WD… a so ga tudi na bližnji vzhod v Iran uvozili? A so ga v Afriko v Bocvano uvozili? A so ga v Brazilijo uvozili? A so ga 80 let nazaj v čas uvozili, ko se je ista zadeva dogajala v določenih delih sveta? A so ga 300 let nazaj uvozili?

Ali pa je morda to kar se dogaja niso izumili ne levičarji in liberalci iz ZDA in ne LGBT ljudje in sploh nima veze z ZDA in zahodom ampak izvira iz nečesa globjega iz vseh koncov sveta in različnih zgodovinskih obdobij(predvsem krščanskih)???

Ne bo ti wd odgovoru, ker ne ve.

Pripadajo enemu iz obstoječih spolov.

spolov je več, 13.01.2022 ob 21:43

Pripadajo enemu iz obstoječih spolov.

In koliko je spolov?

stoli, 14.01.2022 ob 08:57

In koliko je spolov?

Pol pa štej.

nemški poslanec, 14.01.2022 ob 09:42

Pol pa štej.

Aha, ni prilepilo linka.

Odličen video nemškega poslanca, ki je ene par minut našteval: spoštovani metrosekusualni, spoštovani aseksualci, spoštovan… Torej nekaj minut, da vse prisotne pozdraviš.

Anonimno 9811, 13.01.2022 ob 16:07

Ne bo ti wd odgovoru, ker ne ve.

Saj kaj pa on ve, samo nabija kr neki.

Ta pa je špica. Sesuje jih nakoncu s to izjavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close