Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kle kakšna fejst punca tam do 38 za enga fejst fanta

A je kle kakšna fejst punca tam do 38 za enga fejst fanta

Imamo tukaj le še puritanke in razuzdanke?

Ti dve nasprotni si skupini dam, z različnimi navadno ne najbolje argumentiranimi stališči svojih početij. Vsaj s puritankami je tako, za razuzdanke pa razumem, da imajo v sebi vsaj malo prvinskega seksualnega nagona.

Pa, ko smo že ravno pri zrelih letih… Si predstavljate, da celo življenje (pre)živite po pričakovanjih drugih (izobrazba, družina, služba, poroka,…), ko pa se nekega jutra zaveste p*z*a star/ stara sem ugotovite, da je življenje, z za večino najlepšimi leti, že odšlo…

To je precej izrazito sploh pri nekaterih ženskah, ki navsezgodaj rinejo v družinsko življenje, tam nekje, ko moške zagrabi druga puberteta, pa nemalokrat kar krepko vrže tudi njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Punca416, 16.07.2021 ob 12:20

pališ me ti, 16.07.2021 ob 12:03

Punca498, 16.07.2021 ob 11:34

pališ me ti, 16.07.2021 ob 11:26

Punca808, 16.07.2021 ob 11:08

pališ me ti, 16.07.2021 ob 11:04

Punca268, 16.07.2021 ob 10:59

pališ me ti, 16.07.2021 ob 10:53

Punca246, 16.07.2021 ob 10:45

pališ me ti, 16.07.2021 ob 10:41

Punca308, 16.07.2021 ob 10:36

pališ me ti, 16.07.2021 ob 10:35

Punca172, 16.07.2021 ob 10:32

ko je bil tito, 16.07.2021 ob 10:26

Punca452, 16.07.2021 ob 10:18

Ko napiše punca..in 38 zraven…ccc

vsaka je punca če še nima otrok, česa ne razumeš

Ne gre to tako, a karkoli te pali.. go for it

pališ me ti, k si pohotna in ga že dolgo nisi čutila med nogami. priznaj si in piši avtorju, mogoče se pa bosta ujela.

Itak da sem pohotna, je kaj narobe s tem?

nč, to je super, ko bi bile vse take.

Saj večinoma so, sam verjetno ne znaš najti gumba za vklop..

sploh ne drži. velika večina nad 35 je že v menopavzi ali se temu obdobju bliža in kot take so suhe med nogami in frigidne. ti imaš zihr pod 30 ali pa si izjema, tudi izjeme so. no drugo tvoje prepričanje je tudi na majavih nogah. jaz gumb za vklop že znam najti, ampak prej s emoraš z dotično srečat. kaj meni nuca če si ti potrebna, če ne vem kdo si, te ne poznam in te nimam možnosti povabit na kavo.

Vidiš, da nič ne veš o ženskah. Pri 35 se pohota šele začne in ne le približa moški pohoti, temveč jo tudi prekosi. Bolj kot se bliža ženska menopavzi, bolj jo razganja, ker telo ve, da so to zadnja leta za razplod in totalno prevlada nad njenim umom ter ga usmerja samo še v to. Ženske dejansko v teh letih niso zmožne o ničemer drugem premišljevati kot le to kdaj se bodo spet naužile čarobne palčke. In še nekaj, menopavza v povprečju nastopi šele po 50.letu, zato je najboljše obdobje (če te zanimajo pohotne, neobremenjene ženske) med 35.in 55.letom. Pa ne punce, ampak ženske. Po možnosti z odraslimi otroki, preskrbljene, ki si ne želijo družine temveč le še strasti in telesnih užitkov.

a ti sodiš v to kategorijo in govoriš iz lastnih izkušenj

Jaz ne spadam v nobeno kategorijo, jaz sem nekaj posebnega. Kaj takega se samo enkrat rodi. Ne bi verjel

lahko, da si nekaj posebnega. ampak potrebna si in krvava pod kožo kanede.

Ko bi le vedel kako!

kako bi to izvedel.piši mi

Moli, moli do onemoglosti, naj se ti želja uresniči. To kar bi doživel 1x z mano, bi ti spremenilo življenje. Končno bi spregledal in ugotovil zakaj so še največji umirali v vojnah zaradi žensk. V sebi nosim skrivnost Boginje in vrata do raja. A le s pravim ključem jih lahko odpreš

Ka si ti nora? Naj moli do onemoglosti???? Daj mu se post ob vodi in kruhu. Pa si zmagala.

Pol bo hudic, in bo navalil na tvoje meso.

Ka bos pol, klicala eksorcista, da mas volka v postelji?? ????

??? če zna dobro tulit v luno ne bom ??

Punca274, 16.07.2021 ob 15:26

??? če zna dobro tulit v luno ne bom ??

a si jo že poštokala s kuhalnico

a že štokaš, 16.07.2021 ob 20:50

a si jo že poštokala s kuhalnico

Koga?a volkeca? Ma ta se je hitro molitve ustrašil, ni neki preveč pobožen izgleda.. se je ohladil tako hitro kot se je zapalil ? o ti hudiček ti.

Volkec v luno, eksorcist na nuno.?

Šnelca_438, 16.07.2021 ob 21:29

Volkec v luno, eksorcist na nuno.?

Hahahaha… točno tako. Kaj češ, same porkerije na tem monu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close