A je kdo za sprehod na Pohorje v nedeljo?
Pohorje je fantazija, samo ne tukaj, ko ga omenja avtorica posta. Tukaj je beda narave in beda iz nekaj mariborskih glav
Pohorje ob mariborskih nesmučiščih je rak rana, je izsiljevanje in rušenje naravnega ravnotežja, zaradi pohlepa par mariborskih posameznikov in občinsko podporo.
“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.
Pohorje je fantazija, samo ne tukaj, ko ga omenja avtorica posta. Tukaj je beda narave in beda iz nekaj mariborskih glav
Pohorje ob mariborskih nesmučiščih je rak rana, je izsiljevanje in rušenje naravnega ravnotežja, zaradi pohlepa par mariborskih posameznikov in občinsko podporo.
“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.[/quote]
Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.
“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.[/quote]
Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.[/quote]
Kdo ti je reklel, da si idiot?
Ne vem, kdo in kaj si, niti me ne zanima in niti ne hodim po oskrunjeni naravi, ki jo delajo, kao vplivni mariborski bedniki s svojimi idejami: smučišča na 300 m n.v.
Idioti so tisti, ki delajo in razširjajo poseke, gradijo smučarske naprave in bazene, hočejo graditi cevovod Drava_Pohorje, izkoriščajo državni proračun na kup svojih načinov….
Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.[/quote]
Kdo ti je reklel, da si idiot?
Ne vem, kdo in kaj si, niti me ne zanima in niti ne hodim po oskrunjeni naravi, ki jo delajo, kao vplivni mariborski bedniki s svojimi idejami: smučišča na 300 m n.v.
Idioti so tisti, ki delajo in razširjajo poseke, gradijo smučarske naprave in bazene, hočejo graditi cevovod Drava_Pohorje, izkoriščajo državni proračun na kup svojih načinov….[/quote]
saj ne rabiš iti! mi bomo šli in si ogledali opustošenje
nah fuzbala pa tega sranja ne j3b3m, downhill tekma je 🙂 pomagam pri organizaciji baje[/quote]
Kva je s tabo? Koga to briga? Kva serješ po eni temi?[/quote]
heh, nič bolj ga ne serjem kot ti ^^ najprej pri sebi počisti, potem pa druge grajaj!
Forum je zaprt za komentiranje.