Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A je kdo za sprehod na Pohorje v nedeljo?

A je kdo za sprehod na Pohorje v nedeljo?

Če bo vreme za vsaj do trikotne jase, se dobimo pri vzpenjači ob 10h? Midve s hčero greva, počakava 20 min, če kdo pride in greva.

neee, ni časa – je tekma, pa če ne bi imel tekme bi šel v hribe kajtat 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

pridem! grem pa tudi jutri popoldan, ko bo nehalo deževati :))))

Boš fuzbal gledal ali kje sam tekmoval?

Koliko pa je stara tvoja hčera, če ni skrivnost?

Kako pa zgleda sprehod na Pohorje? Prosim za malo več informacij za nemariborčane. Bi šli kdaj malop ogledat. Kje se gre, kako dolgo, je gozdna pot, je kakšna gostilna na vrhu:-)?

“mogoče bi mi šli”, ob 10.00 stojte pri bankomatu pri vzpenjači in vas popeljem po gozdni poti na Trikotno jaso, velja? hoje je približno pol ure

Koliko pa je stara tvoja hčera, če ni skrivnost?[/quote]

8 let bo septrembra.

Pohorje je fantazija, samo ne tukaj, ko ga omenja avtorica posta. Tukaj je beda narave in beda iz nekaj mariborskih glav
Pohorje ob mariborskih nesmučiščih je rak rana, je izsiljevanje in rušenje naravnega ravnotežja, zaradi pohlepa par mariborskih posameznikov in občinsko podporo.

“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.

Je super pot, lahko greš po cesti skozi gozd ali po jasi, ki je pač malo bolj težja pot ( no vsaj zame, ker nimam neke super kondicije :)). Ko prideš do te jase pa je zgoraj gostilna. Je ful fajn. Sploh, če je fajn vreme.

Pohorje je fantazija, samo ne tukaj, ko ga omenja avtorica posta. Tukaj je beda narave in beda iz nekaj mariborskih glav
Pohorje ob mariborskih nesmučiščih je rak rana, je izsiljevanje in rušenje naravnega ravnotežja, zaradi pohlepa par mariborskih posameznikov in občinsko podporo.

“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.[/quote]

Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.

na tej poti si lahko ogledate, kako in kje delajo dodatne vzpetine za kolesarje … točno tam, kjer rastejo najlepši jurčki, gozdne jagode, robide….

“Spusti” naslov in predstavil ti bom Pohorje, lahko pa te tudi povabim na eno pot.[/quote]

Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.[/quote]

Kdo ti je reklel, da si idiot?
Ne vem, kdo in kaj si, niti me ne zanima in niti ne hodim po oskrunjeni naravi, ki jo delajo, kao vplivni mariborski bedniki s svojimi idejami: smučišča na 300 m n.v.

Idioti so tisti, ki delajo in razširjajo poseke, gradijo smučarske naprave in bazene, hočejo graditi cevovod Drava_Pohorje, izkoriščajo državni proračun na kup svojih načinov….

Sama vem, da je Pohorje vse kaj druga kot “trikotna jasa”. Ni pa potrebno imeti mene kot idiota, ki izbiram za bedo sprehod na ta del Pohorja.[/quote]

Kdo ti je reklel, da si idiot?
Ne vem, kdo in kaj si, niti me ne zanima in niti ne hodim po oskrunjeni naravi, ki jo delajo, kao vplivni mariborski bedniki s svojimi idejami: smučišča na 300 m n.v.

Idioti so tisti, ki delajo in razširjajo poseke, gradijo smučarske naprave in bazene, hočejo graditi cevovod Drava_Pohorje, izkoriščajo državni proračun na kup svojih načinov….[/quote]

saj ne rabiš iti! mi bomo šli in si ogledali opustošenje

:)))))

…pa prosim lepo, višje ne idite.

ne bomo, Luka je itak zaprt

Saj ne bomo, ker ne bomo zmogli. :)))
No, vsaj jaz ne, haha.

V soboto in nedeljo je Luka odprt,
voda za napajanje pa je odprta non stop.

acjom, v nedeljo se vidiva, zgoraj:))

Boš fuzbal gledal ali kje sam tekmoval?[/quote]

nah fuzbala pa tega sranja ne j3b3m, downhill tekma je 🙂 pomagam pri organizaciji baje

Boš fuzbal gledal ali kje sam tekmoval?[/quote]

nah fuzbala pa tega sranja ne j3b3m, downhill tekma je 🙂 pomagam pri organizaciji baje[/quote]

Kva je s tabo? Koga to briga? Kva serješ po eni temi?

Jaz bom šel v Karavanke!
Nabiralniški pohod!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Iii, acjom. Ravno včeraj sem razmišljala, da ni bilo nič iz naši prejšnjih dogovorov.
Se dobimo ob 10h pri bankomatu? Ali?
Ines

Ne pozabite na ribiške škornje. Danes pošteno namaka.

:-))) OK

nah fuzbala pa tega sranja ne j3b3m, downhill tekma je 🙂 pomagam pri organizaciji baje[/quote]

Kva je s tabo? Koga to briga? Kva serješ po eni temi?[/quote]

heh, nič bolj ga ne serjem kot ti ^^ najprej pri sebi počisti, potem pa druge grajaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close