Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija A je kdo gledal včeraj film na NET TV?

A je kdo gledal včeraj film na NET TV?

Jaz sem do tedaj, ko je Frankie umrla. Potem mi je bilo pa preveč grozno in sem nehala. A je katera gledala do konca? A sta fanta tudi umrla? Kako?

Hvaležna bom, če mi bo katera potešila radovednost.

Ja, gledala sem do konca (že drugič). Oba fanta umreta in sicer tisti blond zato, ker ga tisti s temnimi lasmi ubije. Ubije ga pa zato, ker je ta blond fant iz ruzaka vzel piksno pijače in hotel piti (kao na skrivaj). Ko sta ostala sama, je punca s temnimi lasmi (imen se res ne spomnim) odklenila in odprla vrata. Ta temen fant jo je vprašal, kako ji je to uspelo in povedala mu je, da je imela vseskozi skrit ključ. On potem ponori in začne plezati proti njej, pa se mu utrga tista lestev, pade dol, lestev pa nanj in tudi on umre. Ona potem naplete zgodbo, da jih je Martin zaklenil noter. Policisti ga ujamejo in preiskujejo sledove, vendar njegovih sledi ne najdejo, zato ga spustijo. Martin pride k tej ta temni punci in potem jo najprej lovi in jo ujame na enem mostu. Ona ga potem, ko Martin čisto iz sebe joka naslonjen na ograjo, porine v reko in mu prej skrije ključ. Policisti zato domnevajo, da je naredil samomor, ker je bil kriv. Potem pa ona (ta punca) tisti zdravnici pove, kako je bilo v resnici. Ko zdravnica pove, da mora ponoviti izjavo, pa je punca noče. Vse to se dogaja v tisti luknji. Potem pridejo policisti in punca jim reče, da se boji te zdravnice in da naj jo rešijo. Tako se film tudi zaključi.

Uf, najlepša hvala! Vidim, da bi se do konca tresla.

New Report

Close