a je kdo bil – mali lošinj
Jaz sem bila letos in sem razocarana. Mogoce, sem prevec pricakovala, ne vem…Meni ni nic posebnega. Ne vem zakaj je tako opevan. Sicer mi je bilo super, ampak zaradi druzbe s katero smo bili in se bom zaradi nje tja se vrnila, da bi pa se vrnila tja zaradi vsecnosti, pa niti slucajno. Ampak to je moje mnenje…Sicer pa tam kjer je primerno za majhne otroke je guzva nenormalna, ljudje skorajda hodijo drug po drugem. Meni ni nic kaj drugace kot v Istri, res so borovci ampak te tudi najdes drugod, morje nic posebnega, tudi kdaj nanese umazanijo, skratka zame ni neka top destinacija, slabost je se ta, da je razmeroma dolga pot, sicer po km ne, je pa dost zoprna.
Bila sva v kampu Čikat letos v začetku julija. Prišla sva sredi tedna tako da sva dobila še ok prostor, za vikend pa se je zapolnil slehrni kotiček v kampu in se na momente začudiš kam se lahko folk namesti 🙂 S seboj sva imela kolesa, kar se je izkazalo za odlično odločitev, ker je otok majhen in ga lahko obredeš s kolesom. Tudi zaradi tega se nisva nikoli kopala na plaži v kampu (ki pa je bila kar nagužvana, sploh del kjer je primeren za otroke). Za pot v mesto porabiš s kolesom par minut, peš pa pomoje ene deset, petajst minut, uglavnem zelo blizu. Kamp zelo urejen, wc-ji čisti, narava in klima na otoku pa sploh super. Trajekt za osebni avto in dve osebi pa mislim da je bil okol 25 evrov.
Forum je zaprt za komentiranje.