Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je 1600 bruto visoka, nizka ali srednja plača? Za nezahtevno delo v pisarni

A je 1600 bruto visoka, nizka ali srednja plača? Za nezahtevno delo v pisarni

Če se ne motim, delaš v JS oz. JU. Kako je možno, da nekomu s SŠ priznajo VŠ, samo zato, ker opravlja delo na delovnem mestu, kjer je zahtevana višješolska izobrazba? So od tebe v službi vsaj zahtevali, da narediš višjo šolo?

Mislim, da tako ravnanje ni zakonito in da bi v takem primeru v službo morali vzeti nekoga, ki že ima višješolsko izobrazbo.
[/quote]

Ne, nism zaposlena v JU.
Je možn, ker delam v normalni firmi, kjer ni tolk pomembn papir, ampak znanje. In ja, sm bila na začetku na drugem del.mestu, ker pa sm se hitr učila, vse sorte me je zanimal, skratka bili so zadovoljni z mano, so mi ponudl mal bolj odgovorno del.mesto. Sm sprejela pod pogojem, da se mi zarad večje odgovornosti, več znanja, poveča plača. So se strinjal. Če bi pa imela večjo izobrazbo, bi bila pa tud plača še boljša, ampak zaenkrat nimam te želje, da bi šla študirat naprej. Sm zadovoljna s tem kar imam zdej.

Ti se kar tolaži. V normalnih in resnih firmah je pomembno oboje, papir IN znanje.

Ti se kar tolaži. V normalnih in resnih firmah je pomembno oboje, papir IN znanje.
[/quote]

Sm napisala NI TOLK pomembn papir.

Sm napisala NI TOLK pomembn papir.
[/quote]

Lahk napreduješ tud če tistga papirja ni.

Do neke meje in neke odgovornosti. Potem pa je potreben papir… 😉

za takšno plačo morajo nam šefom nudit punce še kakšne posebne ugodnosti.

Jaz imam tako plačo s srednjo solo in 28 let d.d. v racunovodstvu. Pa se mi zdi kar ok glede na to da v racunovodstvih veliko delajo za minimalca. Moj nasvet – vzame naj sluzbo, mogoce bo pa napredovala ce se izkaze da je vec sposobna in je to normalna firma. Drugo boljse placano sluzbo pa se vedno lahko isce, ce ji jo bo uspelo najti☺

Ni ravno visoka plača, ni pa spet tako slaba. Bolj pomembno je, ali bo uživala v službi. Denar ni toliko pomemben kot to, da greš vsak dan z nasmehom na job.

Ja saj večino žensk, ki niso ravno najboljše na svojem področju na takšen način zaposlijo – za šlatanje. Če je to moški, ga definitivno ne zaposlijo.

Nekoč vam je bilo prelepo…

Kaj bi jaz dal, da bi mi nekdo tako službo ponudil! Jaz mam s stalnimi nočnimi 1200 € bruto, s tem, da mi delo in vožnja pobereta 12 ur mojega časa. Spim čez dan, se malo obrnem in moram že spet na pot v službo. Ni življenja, nič, samo delo in spanje.
Če nočete te službe, pa mi prosim napišite kontakt tu, pa se jaz javim. Z veseljem bi imel tako delo!

saj ni čudno, da si v taki službi, če si funkcionalno nepismen in nisi sposoben ugotovit, da odgovarjaš na temo, ki je že zdavnaj passe

kaj ti pol pomaga diploma.

ps.
saj vem, da me boste brisali, ker vam je v interesu, da se neke stare teme vlačijo gor in ustvarjajo videz živahnega foruma

V primerjavi z učiteljskimi začetnimi plačami je videti dobra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close