Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A greste kam na izlet danes?

A greste kam na izlet danes?

Enako tebi!

Na sprehodu sem bil, popoldne pa ne vem še verjetno malo čez gmajno klope nabrat 😉

Ojla izgubljeni 🙂 Ti jih kar naberi, pri vas niso tko okuženim kot pri nas. Jaz nos ven pomolim, pa ga že fašem.
Lepe praznike obema!

Ojla izgubljeni 🙂 Ti jih kar naberi, pri vas niso tko okuženim kot pri nas. Jaz nos ven pomolim, pa ga že fašem.
Lepe praznike obema!
[/quote]
Tudi tebi lepe praznike, nimam težav s klopi pa lahko cel dan hodim po gozdu ga ne dobim, pes in žena pa obvezno sta jih polna, no pes nič več ker sem ji dal ampulo in je sedaj mir, žena se pa po povratku pregleduje in vedno najde vsaj dva 🙁

opažam, da ima mončikara raje winstona kot mene

Tudi tebi lepe praznike, nimam težav s klopi pa lahko cel dan hodim po gozdu ga ne dobim, pes in žena pa obvezno sta jih polna, no pes nič več ker sem ji dal ampulo in je sedaj mir, žena se pa po povratku pregleduje in vedno najde vsaj dva 🙁
[/quote]

Se vid, da mate moški bolj trdo kožo, ker mojmu tud noben noče krvi pit 🙂
Evo, soseda je dokončala “bosanskega slončka”, zdaj pa sprehod. Ta teden bo pa še za izkoristit kakšno turo po hribih. Uživajta – čao!

opazil sem, da v garaži še vedno stoji SCOTT SPORTSTER P5, ki sem ga kupil 10. 06. 2005 in ga pustil v garaži

kdo ve ali sploh dela ali so v trgovini lagali !?

čudn
na števcu piše, da ima prevoženih 418 kilometrov
ne spomnim se, da bi ga kdaj vozil

Mi kar doma. Roštiljada 😀 jutr nadaljevanje.
Winston, si že nazaj al šele greš? Sem ta vikend metala učke dol čez, še mušice nism ujela. Ni bil glih nek vreme za dol past.

Smo malo delali na vrtu, sedaj se pripravljamo na bolj pozen žar. Jutri bomo šli tukaj na en manjši hrib (slaba ura do vrha).

Kolega je šel na izlet s tanovo in sta šla do vikenda pravi, da je sicer kar toplo samo se vidi, da so imeli veliko dežja, ker je vse mokro in povsod veliko luž, ne midva še ne greva, ker ta teden bo itak slabo vreme, dež in nizke temperature pa še dela imam kar nekaj, drug teden pa bi šla za 14 dni tud vreme kaže na bolje.

zdaj je prevoženih 432 kilometrov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close