Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A greste kaj na morje?

A greste kaj na morje?

Poletje se približuje, čeprav se komaj počasi segreva 🙂

A greste kaj na morje oz. dopust?

Bo treba malo pofirbcat kataloge… 🙂

grem na dopust avgusta,ampak katalogov pa nebom firbcala,ceprav to zelo rada delam,je posebno dozivetje haha

Če bo vse po sreči gremo … kampiranje je zakon :)))

Nič katalogi, šotor, blazina, spalka, camp, dobra družba … rula!

Točn to,
-ni treba rezervirat
-lokacija je vedno dobra.
-razmeroma poceni

Ampak moraš biti človek zato…. “fensi trensi Barbike” bi to težko preživele.
Na srečo je ostalih ljudi dovolj.

Js tut vedno kampiram, kampiranje je zakon :)))) bi pa povečala družbo – kam pa greste ostali?

Pametna zamisel.

Jst kampiram že odkar sem se rodila … men je to neki najboljšega … pa ni važno tudi če dežek pada … res pa je da hodim zdjle že kar nekaj let na isto lokacijo. Zaradi družbe in campa nasploh. Mi res sede … pa še full hud šotor mamo, lahko prespi kr 12 oseb :))))

Huuuh Rakica si pa res carica glede placa. Jaz mam šotor za uradno 5 oseb pa not gotovo spraviš tud ducat ljudi spat :)) Itak zasede tolk placa kot prikolica s predšotorom, hehehe. Tud jaz hodim na stalno lokacijo, kjer mi je kul, ker se z vsemi poznamo, vendar so tam samo družine in popolni pari tko da..bi mogoče kdaj kakšno družbo s sabo vzela ali pa s kakšno kam šla, morda.

Ja no, sej jst bi tud šla kampirat, ma kaj ko ne znam šotora postavit ha ha….

Kupiš takšnega, ki je čim bolj enostaven in ki ga lahko postavi en odrasel človek sam. Prodajalka je rekla, da ga ima ona skupaj v pol ure, jaz ga imam z otroki v tričetrt ure. Uradno je za pet ljudi, neuradno pa tudi za pol razreda 🙂

Kupiš takšnega, ki je čim bolj enostaven in ki ga lahko postavi en odrasel človek sam. Prodajalka je rekla, da ga ima ona skupaj v pol ure, jaz ga imam z otroki v tričetrt ure. Uradno je za pet ljudi, neuradno pa tudi za pol razreda :)[/quote]

Aja, sem frišna kampistka, prej nikoli kampirala s šotorom.

Lena39,
tudi jaz bi povečala družbo…
Bi zelo rada kampirala, imam vso kamp opremo od šotora pa do stola…
Imam 13 letno hči in bi mogoče še kakšno družbo povečala??

:))
Mogoče bi se pa zmenile?? kaj praviš??

Sem okolica LJ 🙂
Ti?

No fajn da radi kampirate, je svoje dozivetje, samo za mene to ni dopust, zame je dopust da me pedenajo spredaj in zadaj, imajo otroci dovolj sporta na razpolago, da je varstvo za tamlajsega poskrbljeno, zame wellnessi in prosti cas za pijacke in citanje raznoraznih zabavnih knjig, aja pa da resujem krizanke.

Ko sem studirala me je moj takrat nasral da sva sla kampirat, samo eno noc sva tam ostala, katastrofa, komarji so me ubili, neke zivali so se nekako priplazile notri, niti malo prijetne spomine nimam na to noc, nisem za to, pa nisem barbika, samo imam alergijo na vse male zivali, ko me komarji popikajo (kar me vedno in to cisto vsepovsod kamor gre, od dlani do cela in lic, do nog ), sem cela flekasta in zatecena – ne, hvala lepa!

Ce pa greste same zenske z otroci pa itak vsaka cast, jaz si ne bi upala!

Kaj če bi vsak rekli kaksne termin in lokacijo.
Potem bi se folk lažje odloču….

Lena39, mene pa čist nič ne moti, da so familje pa popolni pari (ha ha ha). Lansko leto smo spoznali prou luštno familjo, ker so se otroci med seboj full povohljal, pa smo se pol še tastari ujel. Tko, da nam je bilo luštno. Poznamo ljudi, lohk tud za kak dan na izletek odrinemo, pa nam sosedje pol šotor čuvajo pa pospravijo brisače, če dež pada. Pa moja sestra s familijo hodi v prikolo istočasno, tko da nam ni nič dolgčas. In imam res dopust. Lani sem prebrala v 14 dneh kar 7 knjig. Otroka sta uživala, kruzala po kampu, mela družbo, jaz pa blažen mir. Manjku je edino moj najdražji, ampak sva pol nadoknadla k sta bila otroka pri očiju. Tko, da kampiranje je res zakon.

Lokacija pa … Istra :)))) Fullllll velik camp. Pa mislim, da je skorajdane najcenejši v Istri. Pa, če se ne motim edini, ki ne zaračunava elektrike posebej. Skratka super camp z vsem kar rabiš v času dopusta. Dobesedno ti avta ni treba zalaufat. Plaža urejena, čista, morje super fajn, športat se tud da, lohk rentaš tenis plac, mini golf, pinkponk … Skratka luštno je!

Jaz prisegam na Dalmacijo, center Jadrana :)) Bi pa šla tudi kam drugam, sam Istre sem se pa že pred leti naveličala.

Ista situacija pri nas Rakica, sam da je postalo mal dolgočasno, ker jaz nimam ravno sestre in druge drušne, stari kamp frendi pa so good za kak večer pri vsakem ampak ..majo oni tud svoje frende, ki k njim na dopust hodijo. Hčera pa sama crusa po campu, ki itak ni velik (za 27 prostorov, hehehe) tko da tud preberem goro knjig, pa kake frende obiščeva, greva na kak izlet (lani npr v jamo kot pravi jamarki, predlani na izlet s podmornico,…), ali pa naju obošče kaka familija, ki jo pol pod šotorom še spedenava s kosilom in posladkom vred :))). Za letos pa ne vem ali bomo spet šli…se mi zdi,d a tam okol že vse poznamo in da ni nič več novega za doživet, morda bo hčerka našla spet kako varianto,d a gremo s kakšno njeno prijateljico kam al pa najdem kakšno družbo..po pravici povedano nisem še načrtovala letošnjega dopusta v detajle.

Mamica jaz sem tudi iz okolice LJ. Pusti kontakt.

Da; s hčero greva v Strunjan za par dni v juliju. Po par letih si bom tudi jaz znova privoščila malo morskega zraka. :))

enako noni,tudi jaz nisem karakter za kampiranje,vsak po svoje

Monika, jaz sploh nisem karakter, ne za kampiranje ne za zivet

Sem se zmotila v nikname, Monika, vidve nista za nič.

ti si slaba referenca da bi imela okoli tega besedo ja..
ce bi bile za nic,nebi bile vse vode na najin mlin speljane se ti ne zdi..logika ti je tuja kajne..crno ne more biti belo,oboje je pa lahko sivo..

Fak, drugic za boljse kopiranje: ce pisem Monici, ne pisem Monika, ampak MONICA ;))), sumnike pa si dobro odstranila, cestitke – ma jaz ti nic ne verjamem kaj nam tu nakladas, po mojem kar nekaj v tri dni pises in se delas nekaj lepso, ce bi bila neumna bi se verjela tvojim pravljicam, tako pa mi je po tvojem stilu jasno, da si resnicno prestala marsikatero bridko in zaljivo, zato nisem huda nate, ti kar pisi in pisi. Ze to pove dovolj, da ob odraslem sinu hodis na forum Enostarsevske druzine ;)).. Popkovnico je tezko prerezat, ce nimas vse okay v glavici, mi je jasno…

In ne bit huda no ce se kdaj pohecamo, cetudi te je zivljenje hudo nadrajsalo in si revse ubogo, se ne splaca sekirat, daj nasmej se in posali z nami, al imas v sebi res toliko gneva, ki ga prides stresat sem, ker si v reali ne upas, ne vem ??? Poglej mene, jaz se v reali na vse zderem, na krive in nekrive – ko sem tecna, haha, pol se mi tu vec niti ne da prickat :)))

Ja veliko je odvisno od družbe. Mi imamo na morju družbo s katero se včasih dobimo tudi v Lj. Zanimivo je to, da določene osebe poznam že jaz iz svojega otroštva in smo se našli v tem campu. :)) Svet je majhen a ne?

Tudi jaz sem že razmišljala o spremembi lokacije, pa mi nekako še ne znese. Mogoče zato ker mam mali avto pa mi potem še moji starši pomagajo pri prevozu celotne opreme. Ali pa gre moj dragi zravn, da nam pomaga postavit pa prepeljat vse. Ali pa gre pač on s svojim avtom. Skratka logistične težave. :))

Mogoče pa bom kdj zbrala voljo pa spremenila lokacijo, ampak trenutno mi tukaj full ustreza. Lohk pa na kak obisk uletiš s svojo damo … Placa mamo kokr čš, pa kaka hrana pa pijačka se tud najde :)))))

Jaz tudi ne grem kampirat in se plazit ponoči na wc ,pa kuhat v vročini pa umivat ..bljak.Pa vlačit okoli vse ..
Če si ne morem privoščiti hotela ,pa rajši ne grem.Bo šel pa otrok sam v kolonijo.

Bo katera na Malem Lošinju od 10.julija naprej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close