A gre kdo zraven na izlet v San Marino?
ja iščem družbo a ne!??? Ne da se mi samemu sedeti na avtobusu, pa na kosilu, kaj tukaj ni jasno!???
Ampak glede na to kakšen folk je tukaj pa je RES BOLJŠE iti sam, pa kakšno knjigo preberem na avtobusu med vožnjo kot pa da poslušam bumbarje kot so tukaj, ker sovražim takšne pesimiste in na splošno ljudi ki jemljejo energijo ostalim.
Vsak od vas se naj pogleda v ogledalo in trikrat na ves glas zavpije” jaz se pi*da zahojena” in šele potem ko se boste rešili svoj enegativne energije lahko zapustite hišo in greste med ljudi. Pa čez cel dan ponavljajte v tišino mantro “jaz sem butast in pokvarjen, zaslužim si da me življenje tepe, sem škodoželjen, pritlehen, hinavski in zahojen, moj zenith vsega je služba na minimalcu, žena z nepobritimi nogami, kateri že počasi brčice rastejo in upam da bom čimprej umrl in da bo vsega tega čimprej konec” to naj bo vaša joga, vaš spiritualizem, vaš deja vu. No pa srečno, dajte mi naslov da vam pošljem razglednico!
[/quote]
Je tvoje tirade konec? Si vedno tako jeznorit?
ja iščem družbo a ne!??? Ne da se mi samemu sedeti na avtobusu, pa na kosilu, kaj tukaj ni jasno!???
Ampak glede na to kakšen folk je tukaj pa je RES BOLJŠE iti sam, pa kakšno knjigo preberem na avtobusu med vožnjo kot pa da poslušam bumbarje kot so tukaj, ker sovražim takšne pesimiste in na splošno ljudi ki jemljejo energijo ostalim.
Vsak od vas se naj pogleda v ogledalo in trikrat na ves glas zavpije” jaz se pi*da zahojena” in šele potem ko se boste rešili svoj enegativne energije lahko zapustite hišo in greste med ljudi. Pa čez cel dan ponavljajte v tišino mantro “jaz sem butast in pokvarjen, zaslužim si da me življenje tepe, sem škodoželjen, pritlehen, hinavski in zahojen, moj zenith vsega je služba na minimalcu, žena z nepobritimi nogami, kateri že počasi brčice rastejo in upam da bom čimprej umrl in da bo vsega tega čimprej konec” to naj bo vaša joga, vaš spiritualizem, vaš deja vu. No pa srečno, dajte mi naslov da vam pošljem razglednico!
[/quote]
Vse bolj dobivamo občutek, da ti družbo ob sebi za tako pot rabiš za “javnost”…..Da te ne bodo ostali poparčkani preveč narobe “okarakterizirali”..
Me spominjaš na enega soseda, latentnega, ki je fehtal naokoli, če gre katera z njim je rabil, da je zadovoljl starše, pa sosede, da kao on pri 40+ ni samec in da fura nek heteroseksualno življenje. Je bilo to samo maska na obrazu – za javnost.
Drugače pa – tudi na agenciji imajo “že stalne samske stranke”, brez skrbi, točno vedo, kdo želi, da bi kdo poleg njega sedel…. in imaš tudi take, kakšne samske gospe, pred kratkim vdove, ki pa ne želijo, da kdo poleg njih sedi, da jim koga daje zraven ( sploh kakšnega tečnega sluzastega samskega desca)….. in to morajo tudi vodiči vedet, da ne silijo potem tam ljudi skupaj, če ne želijo. V agenciji vprašaj, bo več sreče, kot tukaj.
Kaksne bedarije pisete tukaj! Avtor je v postu eksplicitno napisal,kaj bi rad,in vi ,kot lacni volkovi ga raztrgate v eni minuti! Bizarno,in bedno..:( prevec.. Kot prvo,nikogar ni spraseval,a naj izbere doloceno destinacijo ali ne, vi ga usmerjate naj obisce Raveno..Rimini je leglo geyev intd! Pa saj niste resni no! Ena pise,da je da je SM samo shoping..ne vem potem zakaj san marino letno obisce 3milijone turistov iz vseh koncev sveta! Bedno vama je ZATO,ker ne veste kaj sploh obiskujete,ne poznate ne zgodovine, ne kulture.. kamor hodite,no,ja vazno je da se sosedom,in v sluzbi hvalite,ces kje ste potovali-:(zato ste tako tako ,povrsni v izjavah! SM,Rimini sem mnogokrat obiskal, vedno me prevzame ta najmanjsa drzavica na svetu, sicer pa v SM zivi ena moja prijateljica iz Kopra,in prav rad jo obiscem!
Ja itak, zakaj pa ne.
Glede Rimini, briga mene ali so tam gayi ali ne. Mene osebno Rimini sploh ne zanima, je pa zraven v programu TURISTIČNE AGENCIJE in si ga nisem jaz izmislil, sicer pa osebno mene gayi sploh ne motijo, dokler me pustijo na miru. Nikogar ne obsojam, vsak naj živi kakor mu paše, vse dokler nimam jaz s tem težav, ko pa se poseže v moj prostor tako kot se je tukaj na tem forumu je pa druga pesem.
Včasih bi tudi jaz rabila družbo za kako potovanje. Sem bila pred kratkim to tvojo izbiro. Postanek v Riminiju, ki me ni fasciniral in se tam sploh ne bi zadrževala, nato San Marino.
Ta kraj je čudovit in vreden ogleda in raziskovanja. Zalo bi si želela, da bi prespala tam. Sem šla organizirano in vse na hitrco.
Trenutno se navdušujem za Milano in Boromejske otoke, nekje junija.
Forum je zaprt za komentiranje.