A gre kdo v Šipan?
Hi!Nepričakovano sem bil izžreban v nagradni igri agencije Dober dan in sicer 7x polpenzion v hotelu Šipan na otoku Šipan blizu Dubrovnika. Najprej me zanima,če je že kdo bil tam in zato bi bila dobrodošla vsaka informacija.Edino prevoz in taksa ništa všeta v nagrado :). Poleg tega pa je nagrada samo za eno osebo, pa me še zanima, ali morda namerava še kdo tja ali v neposredno bližino, da bi bilo pestrješe druženje. Predvidena termina pa sta možna: 4.7.-11.7. ali pa 22.8.-29.8.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovore.Lep poletni pozdravček!
Mitja
zivjo!midva s fantom sva bla lani v Orebicu – Peljesac z agencijo dober dan in nama je blo kar kul, vsaj kar se postrezbe, nastanitve, plaze tice. sama verjetno ne bi sla, ker bi mi blo mal dolgcas, saj nas je blo v nasem hotelu samo 6 slovencev (midva, dve starejsi gospe in se en par srednjih let) – sicer sva pa bla prvi teden septembra, ko je sezona ze mimo.
predlagam ti, da dobis se koga da gresta skupi kr so cene s to agencijo kar nizke tko da ne bi smel bit problem. morje in okolica pa sta zelo lepa tko da se splaca it.
kar se tice prevoza pa je verjetno najbols ce se pozanimas pri tej agenciji, ker mislim da majo moznost tud sam prevoza, z njihovo agencijo, tko pa bos srecal se ostale slovence in boste lahk skupi sli.
aja za termin pa bi ti predlagala tistga julija ker bo baje vreme ful lepse, pa se vec ljudi pride kot konec avgusta.
no zdej pa zadost nakladanja, ce te pa se kaj zanima, se kaj napis
pa lepe pocitnice
Forum je zaprt za komentiranje.