Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A gre kdo v Avstralijo

A gre kdo v Avstralijo

Zdravo

iščem sopotnika ali sopotnico za potepanje po Avstraliji za mesec dni.V septembru, oktobru.

Lp Simon

Zivjo,
jaz sem trenutno ze v Avstraliji, trenutno delam tukaj diplomo in jo bom koncala (upam ) konec septembra, potem grem pa za kaksen mesec se naokoli. Sem v Brisbanu in bi sla z veseljem na kako pivo, oglasi se. Za oktobra in potovanje okoli, pa zal ne morem nic natancnega rect…
Lp Lina

Zivjo,
torej, vsi ki se ustavljate oz se imaste namen ustaviti v Brisbanu, lepo vabljeni na pivo (castim:)) in na en krog po mestu…

Lp Lina

Sem ti poslal en mail Lina, na @travelover.net. Sam za backup, ker ni bas zanesljiv ta mail.

LP

Zdravo

zanima me malo več:
– kateri del Avstralije si si določil za cilj
– kako boš potoval po Avstraliji
– spanje oz. lowbudget varianta ali….
– a si našel kakšno bolj ugodno ceno letalske karte kot od 230000sit dalje
– a maš že vizo in cena le te
Teoretično imam takrat čas in željo za ponovni obisk Avstralije
No za enkrat bo dovolj.
Lep dan
Irena

Jaz potujem 3.8.2005 v Avstralijo(Melbourne), potem pa po V obali do Cairnsa.Splet okoliščin je nanesel, da potujem sam. Bi bil pa vesel družbe. Lahko se dobimo tudi v Avstraliji. Lp

cao,
ja jz bi takoj sla, sam me zanima kok keša rabm za to?drugac pa čas mam v septembru…

pa ce loh bl natančn poves…lepo se mej drugac

lp,špela

Zakaj nisi prej vprašal, ko sem jaz iskala nekoga?? 😛 Jaz grem v AUS avgusta.

Žal se jaz zanimam bolj za centralni del in Z obalo, pot od Townsvila do Melbourna sem že prepotovala. Bila sem tam ‘davnega’ leta 2000, tako da z kakšnimi podatki ti verjetno ne morem pomagat.
LP

pozdravljen uros,

jaz sem ze v avstraliji, v majhnem mestecu blizu byron baya…ce nameravas obiskati to mesto, se mi kaj javi…ali pa poslji itinerarij, pa morda lahko kaj skupaj splanirava…do kdaj si v avstraliji?

lp, jasmina

ojla,

avstralija mi je zelo zanimiva destinacija. Vse skupaj je sele pri razmisljanju. Ce bi sla, bi sla novembra ali decembra.
Pri tebi se vedno veljata september ali november?
Hvala. Andreja:)

Jst bi tut sel v avstralijo, mocno planiram it dol tko da me lahko kontaktiras ce si za druzbo. Bi pa sel delat da si zasluzim malo denarja za potovanje. CCa 2 meseca dela +2 meseca potovanja!

cau

Tudi sam nameravam obiskati Avstralijo v decembru, jan, ali feb. še nimam določeno. Časa bi imel en mesec, nimam pa še nobenega sopotnika/ce. Ogledal bi si seveda rad čim več, koncentriral bi se pa na vzhodni del (Sidney, Melbourne, …) morda tudi kak skot v notranjost. Rad bi ubral kako srednjo cenovno varianto. Je še kak interesent ??

Bye ;)!

Jaz odhajam med 17.12 in 7.1 v Melbourne.

Še to, vsi ki boste decembra in januarja tam dol (Melbourne okolica), dajte se javit, da kakšno rečemo. Vsi ostali, ki ste že bli, pa s predlogi na plan.
In še moja vprašanja: Kolk dnarja za 2 tedna? Dnar v kakšni obliki? A je viza res potrebna in če, kje se jo dobi? Proda kdo lonely planet od Avstralije al pa posodi, no? … in vprašanja sledijo še kasneje

Jo lidocka … !

A potem misliš ti prešnofati samo Melbourne in okolico? No saj za 14 dni je vrjetno tudi to dost …Drugače pa bo to moja prva pot v AU. Kako je pa z karto imaš že rezervirano, koliko? Greš sama ali z družbo? Kaj piši …;) Bye!

Pred parimi dnevi sem pripotoval v Avstralijo, ce si za skupno potovanje se oglasi pa jo bova skupaj mahala na okoli. Trenutno sem na gold coastu blizu surfers paradise ,QLD. Cez en teden pa odrinem naprej.Tudi sam razmisljam o melbournu in sydneyu.

caw mene tale avstralija kr pošteno mika sam če bi mi en lohka saj prbližn povedu kakšn je proračun za tako potovanje cca1-2mesca /osebi pa bl tko low buget;)
enkrat bo sigurn sam za enkrat je še kr velk del evrope za pogledat

ful hvala…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close