A gledate Eurosong? Ste videli predstavnike Nizozemske?
Ne moreš da verjameš, 22.05.2021 ob 23:03
A gleda kdo Evrovizijo? Ravnokar odpeli in odplesali predstavniki Nizozemske – VSI ČRNCI!????? Saj sčasoma bodo vsi predstavniki evropskih držav taki… Sčasoma.
Mogoče predstavljajo kakšno njihovo kolonijo. Sicer pa Eurosong je brez veze, ker vsi pojejo v istem jeziku. Včasih je pel vsak v svojem jeziku, to je bil čar. Francoske, španske, italjanske pesmi,… zelo melodični jeziki…
preveri svoj rodovnik, 22.05.2021 ob 23:35
Da te ni sram, rasista…
Si kot zavedno slovensko preverilo,kolikokrat imaš npr. otomanske vpade v svoj rodovnik?
Ne vem, ce je to rasizem. Sicer pa,da Nizozemsko predstavljajo temnopolti ljudje, ki refren celo odpojejo v afriskem naglasu in nastop zacinijo z afriskim plesom, res niso najbolj primerni za predstavitev te drzave. Isto velja za Svede. Pa tudi drugace, drzave prav iscejo temnopolte predstavnike,nista te dve edini. Tukaj je sigurno kak razlog, ne mi rect, da cela Nizozemska ne premore vsaj enega belega plesalca,ce ze pevca ne. Pa je bil nastop drugace dober.
Carnic, 22.05.2021 ob 23:59
Ne vem, ce je to rasizem. Sicer pa,da Nizozemsko predstavljajo temnopolti ljudje, ki refren celo odpojejo v afriskem naglasu in nastop zacinijo z afriskim plesom, res niso najbolj primerni za predstavitev te drzave. Isto velja za Svede. Pa tudi drugace, drzave prav iscejo temnopolte predstavnike,nista te dve edini. Tukaj je sigurno kak razlog, ne mi rect, da cela Nizozemska ne premore vsaj enega belega plesalca,ce ze pevca ne. Pa je bil nastop drugace dober.
Carnic,
A ko so naše “sestre” nastopile na evroviziji, s pesmijo lahko ti podarim samo ljubezen…….Torej moški oblečeni v krila. Je bila to dostojna predstavitev Slovenije? Kaj meniš?
Para Bellum, 23.05.2021 ob 10:33
Se strinjam. Izbor samih temnopoltih pevcev je bolj kot ne nameren, prinaša neko sporočilo. Naj se sliši nesramno ali ne, rasistično ali ne, meni gre ta evropska politična korektnost počasi že na bruhanje.
P.S. Pa se mi zdijo prepričani rasisti eni od najbolj butastih ljudi.
Se strinjam. Sama sem daleč od rasistke, ampak evropska politika (pa tudi politika ZDA) glede teh zadev je res že zmešana.
Forum je zaprt za komentiranje.