Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A gledate Eurosong? Ste videli predstavnike Nizozemske?

A gledate Eurosong? Ste videli predstavnike Nizozemske?

A gleda kdo Evrovizijo? Ravnokar odpeli in odplesali predstavniki Nizozemske – VSI ČRNCI!????? Saj sčasoma bodo vsi predstavniki evropskih držav taki… Sčasoma.

So pač boljši glasbeniki in športniki. Saj to že dolgo vemo. V bančništvu so pa sami belci. Tko to je.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne moreš da verjameš, 22.05.2021 ob 23:03

A gleda kdo Evrovizijo? Ravnokar odpeli in odplesali predstavniki Nizozemske – VSI ČRNCI!????? Saj sčasoma bodo vsi predstavniki evropskih držav taki… Sčasoma.

Mogoče predstavljajo kakšno njihovo kolonijo. Sicer pa Eurosong je brez veze, ker vsi pojejo v istem jeziku. Včasih je pel vsak v svojem jeziku, to je bil čar. Francoske, španske, italjanske pesmi,… zelo melodični jeziki…

športniki pa res niso boljši glede na barvo. Mogoče edino na 100m teka. Ostalo so belci povsod zraven. Kolesarji, plavalci,… so belci bolj dominantni.

Saj so tudi predstavniki Švedske vsi temnopolti.

Takrat bomo mogoče celo mi prišli v finale … ??

Kaj ima barva lože veze??

Eno vprašanje.

Kaj ima barva kože veze?

Da te ni sram, rasista…

Si kot zavedno slovensko preverilo,kolikokrat imaš npr. otomanske vpade v svoj rodovnik?

preveri svoj rodovnik, 22.05.2021 ob 23:35

Da te ni sram, rasista…

Si kot zavedno slovensko preverilo,kolikokrat imaš npr. otomanske vpade v svoj rodovnik?

Ne vem, ce je to rasizem. Sicer pa,da Nizozemsko predstavljajo temnopolti ljudje, ki refren celo odpojejo v afriskem naglasu in nastop zacinijo z afriskim plesom, res niso najbolj primerni za predstavitev te drzave. Isto velja za Svede. Pa tudi drugace, drzave prav iscejo temnopolte predstavnike,nista te dve edini. Tukaj je sigurno kak razlog, ne mi rect, da cela Nizozemska ne premore vsaj enega belega plesalca,ce ze pevca ne. Pa je bil nastop drugace dober.

Carnic, 22.05.2021 ob 23:59

Ne vem, ce je to rasizem. Sicer pa,da Nizozemsko predstavljajo temnopolti ljudje, ki refren celo odpojejo v afriskem naglasu in nastop zacinijo z afriskim plesom, res niso najbolj primerni za predstavitev te drzave. Isto velja za Svede. Pa tudi drugace, drzave prav iscejo temnopolte predstavnike,nista te dve edini. Tukaj je sigurno kak razlog, ne mi rect, da cela Nizozemska ne premore vsaj enega belega plesalca,ce ze pevca ne. Pa je bil nastop drugace dober.

Carnic,

A ko so naše “sestre” nastopile na evroviziji, s pesmijo lahko ti podarim samo ljubezen…….Torej moški oblečeni v krila. Je bila to dostojna predstavitev Slovenije? Kaj meniš?

Ce bi pa beli Nizozemci zastopali kaksno afrisko drzavo na afriskem festivalu, bi bili pa kolonialisti, a ne.

Objava čaka odobritev

A ko naša poje Aleluja kot v  kakšnem črnskem cerkvenem zboru v misisipiju je pa to tipično slovensko?

Evrovizije že dolgo ne spremljam. Včasih si kasneje zavrrtim zmagovalca. Tudi naša Ema  se mi ne zdi ggledljiv.  Slučajno sem zjutraj slišala zmagovalni rock. Rock, kot rock. Smo včasih slišali/poslušali  mnogo boljše komade.

budalleee, 22.05.2021 ob 23:29

Kaj ima barva lože veze??

Eno vprašanje.

Kaj ima barva kože veze?

Pravzaprav jo ima. Woke in BLM.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Da ni sram tebe, prodana duša?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Se strinjam. Izbor samih temnopoltih pevcev je bolj kot ne nameren, prinaša neko sporočilo. Naj se sliši nesramno ali ne, rasistično ali ne, meni gre ta evropska politična korektnost počasi že na bruhanje.

P.S. Pa se mi zdijo prepričani rasisti eni od najbolj butastih ljudi.

Para Bellum, 23.05.2021 ob 10:33

Se strinjam. Izbor samih temnopoltih pevcev je bolj kot ne nameren, prinaša neko sporočilo. Naj se sliši nesramno ali ne, rasistično ali ne, meni gre ta evropska politična korektnost počasi že na bruhanje.

P.S. Pa se mi zdijo prepričani rasisti eni od najbolj butastih ljudi.

Se strinjam. Sama sem daleč od rasistke, ampak evropska politika (pa tudi politika ZDA) glede teh zadev je res že zmešana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close