A forum še zmer hira
modrivrag, 19.09.2025 ob 14:59
Super je, čez pol ure bom v senci za vodo. ☝️?
Si pa nadležen z objavami, kje si…
Še bom še sam pohvalil.
Pogledal sem 30.000 let stre piramide v Bosni v Visokem, ugotovil, da se da v Bosni solidno živeti z 900 evri, da se dobijo copate s Titovo sliko, ter da je v Republiki srbski precejšnja revščina in da je v Črni gori marsikaj dražje, kot v Sloveniji.
Star dec, 19.09.2025 ob 15:11
Še bom še sam pohvalil.
Pogledal sem 30.000 let stre piramide v Bosni v Visokem, ugotovil, da se da v Bosni solidno živeti z 900 evri, da se dobijo copate s Titovo sliko, ter da je v Republiki srbski precejšnja revščina in da je v Črni gori marsikaj dražje, kot v Sloveniji.
O fajn. Te piramide majo po pričanjih nekaterih zdravilno energijo. So nekaj s slikanjem aure dokazovali. Zanimivo glede črne gore.
crazyfrog, 19.09.2025 ob 15:17
Ja bravo super. Je moj včeraj kosil in reče, pravo življenje bi blo zdle za vodo.. gremo pa jutr malo na lepše, kar bom pč js lah. Včeraj sm prišla domov in morm pojamrat, da me kr fajn boli tole, nadpričakovanji.
Jaaaaz b-bi tudi ra-da plaavaaala v svojih Krki in Koolpi, pa ne morem k me je kap zadela.
Anonimno 7570, 19.09.2025 ob 18:12
Nič ne hira, to je namenoma.
Vsako jesen zaprejo forum za par dni, da spucajo golazen in sranje vseh možnih sort. Sicer vse tako na pol, ampak očitno dovolj za neko pravno obvezo…
Glede na to koliko časa si že tukaj bi to lahko vedela.
Nism dost ažurna, hvala za info?
Še bom še sam pohvalil.
V bosni ni nobenih piramid ti teslo. Je pa dovolj tako zabitih kot ti, da lahko na vam služijo. Atlandida je tudi v Bosni☝️?. Tja še ne hodite plačevat davek na bedake?
crazyfrog, 19.09.2025 ob 17:47
Veš, da zate freda me pa najbolj skrbi. Hudo je koki, da še v domišljijskem svetu posvojiš neko abnormalo. Zakaj si to počneš, naj bo Freda pozitivn odmik od lastnega sebe.
Saj je Freda skupaj z Frido že iskala kri devic, da ju ohrani pri močeh in skupaj sta doživljali napade kot, da sta pod hipnozo, če si že pozabila? Še napisala si jima, da sta copernici. To je huje od kapi.
iDESI ?, 19.09.2025 ob 17:40
Ojoj. Še dobro, da si ostala z nami. Dobro okrevaj in pazi nase. Priložnosti za Krko in Kolpo bo še veliko. ❤️
Hv hvalala.
Me je kap, kap zadela. Teeeežje govorim odd takrat. Potem je paa Modri vrag lju-ljubezen vodil zmene-zmenoj in od takrat seeem nepokretna.
Freda Dolenšek
Forum je postal cisto magicen, najprej zaprem 7 reklam, da se mi odpre, potem spet 7 reklam, da vidim teme, pa spet 7 reklam, da skrolam po temah, nato 7 reklam preden se mi odpre tema, na katero sem kliknila in me udari 7 x 7 reklam, da sploh preberem odgovore v temi…
Skratka, ocitno je 7 nova stevilka foruma, sama magija in misterija, kako se prebiti skozi vse reklame.
jebene reklame, 20.09.2025 ob 07:50
Forum je postal cisto magicen, najprej zaprem 7 reklam, da se mi odpre, potem spet 7 reklam, da vidim teme, pa spet 7 reklam, da skrolam po temah, nato 7 reklam preden se mi odpre tema, na katero sem kliknila in me udari 7 x 7 reklam, da sploh preberem odgovore v temi…
Skratka, ocitno je 7 nova stevilka foruma, sama magija in misterija, kako se prebiti skozi vse reklame.
A daj no. Si pa tud zabito tele, da ne znaš namestit enega od brskalnikov z ad blockerjem. A je pri drugih straneh kaj drugače, od novic dalje, če ne blokiraš reklam?…… mislim
modrivrag, 20.09.2025 ob 08:02
A daj no. Si pa tud zabito tele, da ne znaš namestit enega od brskalnikov z ad blockerjem. A je pri drugih straneh kaj drugače, od novic dalje, če ne blokiraš reklam?…… mislim
Je drugace!
Ne vem, kaj ti brskas in gledas, ampak meni na nobeni strani, ki jo gledam, mi ne skoci ven toliko reklam in se tiste, ki skocijo, ko jih zaprem, ostanejo zaprte.
Ce pa kliknem kak link v kaki temi na tem forumu in mi najprej skocijo ven reklame, link zaprem in ne gledam.
Da moram zdaj namescat neke brskalnike samo zaradi Mona, mi ne pade na pamet, raje po skoraj 25ih letih samo zaprem ta forum in recem “adijo”.
Forum je zaprt za komentiranje.