Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A date pobudo

A date pobudo

Ali ste tko korajzne in tudi ve veckrat date pobudo za seks? meni se zdi totalno neumno,da mora moski vseskozi kleceplaziti za seks,zenska se pa fino dela – kot da jo seks ne zanima.Jaz kar direkt recem in vedno dobim 🙂

Torej,ali tudi ve veckrat “prosite” za seks?

No, temu jaz ne pravim “prositi”, ampak ko se mi zalušta, pač naredim prvo potezo in je – še nisem bila zavrnjena.

lp
Erina

Prosim nikoli, večkrat pa ZAPELJUJEM in še nikoli nisem dobila košarice.

Ups! Lažem! Pri mojem nekdanjem sem pokasirala eno. Prisežem, da samo enkrat, pa še takrat je bil alkoholno zaseden. (flaša je tudi ženskega spola:-))

Je pa tudi res, da imam raje, da me moški zapeljuje, nagovarja ali kakorkoli že temu rečete, tako da zaradi mojega boljšega občutka v pogostnosti to v povprečju znaša 65:35 v prid njegovim pobudam. Dokler ne moti ne njega in niti mene, se mi zdi ok.

Se strinjam. Tudi pri meni je tako. 🙂

Lep pozdrav

No, temu lahko rečeš tudi zapeljevanje v bistvu pa je to eno in isto, pa brez zamere.

Zdi se mi pa butasto čakat, da bo dal on pobudo, če se pa meni lušta.

lp
Erina

skoraj vedno dam jaz pobudo, zato ker je moj ves čas pripravljen in čaka samo še na moje privoljenje:)

dam pobudo, pa sem vedno zavrnjena

vem ja, mojemu ni pomoči¨!

Jaz dam pobudo takrat, ko paše meni. Mož da pobudo takrat, ko paše njemu. In tako je še najbolje. Bedno bi se mi zdelo, da bi vedno on skakal okoli mene kot en fukfehtar…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close