A bodo policaji naslednjič uporabili PRAVE NABOJE???
Policisti so sistemsko programirani, enima ni pomoči. Izjeme so, in računamo na njih.
To se nebo mirno končalo nažalost. Še vedno sem na ulici, še vedno se upiram, hodim okoli brez maske, ne testiram se, in to je to… Če bi vsi izvajali državljansko nepokorščino /tisti ki smo proti temu/ bi se že rezultat pokazal..
Zato, borite se …
To nebo šlo skozi, le vprašanje je kolio časa bo trajalo, in ja, odvisno je od nas samih. Borba do groba.
LUDI D-2, 07.10.2021 ob 11:30
Policisti so sistemsko programirani, enima ni pomoči. Izjeme so, in računamo na njih.
To se nebo mirno končalo nažalost. Še vedno sem na ulici, še vedno se upiram, hodim okoli brez maske, ne testiram se, in to je to… Če bi vsi izvajali državljansko nepokorščino /tisti ki smo proti temu/ bi se že rezultat pokazal..
Zato, borite se …
To nebo šlo skozi, le vprašanje je kolio časa bo trajalo, in ja, odvisno je od nas samih. Borba do groba.
Kakor se vpeljujejo ukrepi seveda odkrito kaže na to, da ni namen v prekinitvi tega ampak, da se ljudje navadijo na to, da so pogojevani, tako, kot se je zgodilo z drugimi primeri pa danes sploh več ne vedo za njih, da niso normalni ali drugače nesprejemljivi. Na tisoče ukrepov je že v veljavi dlje časa pa so se skozi generacije ljudje na njih privadili.
Para Bellum, 06.10.2021 ob 20:37
Le kaj bi policaji naredili, če bi jim Hojsar ukazal streljati na ljudi?
Po vsem, česar vidim, da so sposobni, jim najbrž niti ne bi bilo težko streljati s pravo municijo na narod…
Res žalostno, kam smo prišli.??
A so policaji res psi vsakokratne oblasti?
Mah to sploh niso policaji.
To so PRODANE DUŠE, HLAPCI, MEVŽE, ZAMASKIRANE REVE…skratka ja, PIČKICE, ki pač namest da bi se postavl na stran naroda, se postavjo na stran ZLOčinske vlade, ki dela prot vsem nam, tud njim.
Na svojo zaprisego:
Vklop malo možgane. Nasilje samo ustvari novo nasilje. In ja, če se bo tako nadaljevalo lahko pride tudi do takih primerov. Umirit je treba razgrete glave na obeh stvareh preden se to zgodi.
Jankoviča sicer ne prenašam ravno dobro, ampak včeraj je pa lepo povedal – umirit situacijo in it na predčasne volitve. Škarje in platno ima vlada, pa da vidimo.
Darmunče narkomansko, 07.10.2021 ob 13:33
Jaz hodim ven iz svoje sobe Darmunče. In moja soba ne smrdi po marihuani. Pa začni že tisti sodni postopek proti meni, da se ne bom mogel več skrivati no. Kaj čakaš?
Tudi sam hodim ven in tudi moja soba ne DIŠI po marihuani. Pa alkohola tudi ni v njej kot v tvoji.
Kar se tiče primeža sodnega bi raje v roke svoje to vzel, saj imaš le en vrat.
Skrivaj se še naprej in prav je da se bojiš in te od strahu skoz srat tišči.
Pač usrane si nimaš kej. Usrane boš cel lajf, in tvoje življenje je življenje usraneta posraneta, ki vse kar zna je inkognito napadati vsak dan, ker za odkrito iz oči v oči nimaš muda, nimaš hrbtenice, kar si že zdavnaj povedalo govno. Praviš, da preveč imaš za izgubiti v resnici pa nič nimaš, ker če bi kaj imelo ne bi delovalo,kot deluješ.
Darwin273, 07.10.2021 ob 13:52
Tudi sam hodim ven in tudi moja soba ne DIŠI po marihuani. Pa alkohola tudi ni v njej kot v tvoji.
Kar se tiče primeža sodnega bi raje v roke svoje to vzel, saj imaš le en vrat.
Skrivaj se še naprej in prav je da se bojiš in te od strahu skoz srat tišči.
Pač usrane si nimaš kej. Usrane boš cel lajf, in tvoje življenje je življenje usraneta posraneta, ki vse kar zna je inkognito napadati vsak dan, ker za odkrito iz oči v oči nimaš muda, nimaš hrbtenice, kar si že zdavnaj povedalo govno. Praviš, da preveč imaš za izgubiti v resnici pa nič nimaš, ker če bi kaj imelo ne bi delovalo,kot deluješ.
Za razliko od tebe Darmune, jaz ne grozim da bom nekaj naredil pa potem zbiram z vso silo izgovore zakaj ne. Narkoman propali.
Neodvisni komentator, 07.10.2021 ob 14:26
Zanimivo, da tokrat pa policaji ne stavkajo.
Zakaj bi marionete in oborožene lutke sploh stavkale? Saj niso resnične. Resnična so le njihova dejanja, ki pa jih ne vidijo, če jih kdo ne zapiše. Namreč verjamejo v tisto, kar je zapisano in v tisto, kar sami zapišejo. To jim je resnica in temu sledijo. Škoda, ker je tako, saj bi bilo lahko drugače. Ampak nadmoči nad drugimi in imeti pooblastilo za ubijanje v katerega verjameš se je verjetno mnogim težko odpovedat.
takole je, 07.10.2021 ob 12:26
Nikoli ne veš, vse je mogoče.
Policijski sindikat zdaj želi, da varuh človekovih pravic razišče, kakšne ukaze so policaji dobili od šefov. Radi bi se oprali, da niso krivi, če so streljali na narod. So pač ukaze dobili od zgoraj. Ampak na žalost so si ugled zapravili. Streljali so oni, ne šefi.
“takole je”, se strinjam s tabo. Ko bodo prvič prestopili to mejo in s pravimi naboji streljali v ljudi, jim noben izgovor v stilu: “Jaz sem samo ubogal ukaze nadrejenih” ne bo pomagal!!!
Tudi nacistični zločinci so se po vojni na sojenju izgovarjali, da niso bili nič krivi, ampak so samo ubogali in izvrševali ukaze. Vseeno sodišče ni imelo milosti zanje.
NIMAŠ KAJ IZVRŠEVAT IN UBOGAT UKAZOV, ČE TI EN ZLOČINEC UKAZUJE, DA STRELJAJ NA NAROD!!!
Ta pravi policist in ta pravi vojak ve, kje bo potegnil črto in katerih stvari ne bo počel.
Kakšna preiskava? Imajo cel kup fotografij in izjav prisotnih, na tisoče prič, ki s(m)o bli deležni tega nasilja hojsove garde, oni bi pa radi ustanavljal komisijo da to razišče, oz varuh človekovih pravic? Sej človek res več ne ve al bi se joku al smeju. Totalna nesposobnost.
Bi komot sami ukrepal če bi hotl.
Forum je zaprt za komentiranje.