A bodi nehali že strasit o obveznem
ne nakladaj, 27.12.2021 ob 17:01
Pa vse rdeče, 27.12.2021 ob 11:10
ZDRAVSTVO, 27.12.2021 ob 11:00
M;ene moti samo to, da v zdravstvu ni obveznega cepljenja!
To so že mnoge države uvedle.
Če gremo vsi na kolena zaradi zdravstva, naj se cepijo! Ne pa da samo kovid dodatke vlečejo!
Za to sem pripravljen it na ulico!
Čudno, cela Z Evropa precepljena, okužbe pa v nebo, da je vse rdeče. Tudi hospitaliziranih ni tako malo, ponekod več kot lani.
Sem pa ravno včeraj izvedela za primer, ko sta zbolela mož in žena, oba 60+. On zdrav in cepljen se je znašel v bolnišnici, žena ne cepljena s kronično obolelo ščitnico in visokim pritiskom prebolela kot prehlad.
To je laž. Med odraslimi nihče necepljen ne preboli covida kot prehlad, v najboljšem primeru ga prebolijo kot gripo z močnim kašljem.
Kako prosim? Vir podatkov?
temina, 27.12.2021 ob 15:49
Zelo pametno, 27.12.2021 ob 11:17
159951, 27.12.2021 ob 11:05
se strinjam, 27.12.2021 ob 11:03
Naj res že čimprej nehajo strašit in dejansko uvedejo obvezno cepljenje!
Podpis
Še en podpis ZA obvezno cepljenje. Naredimo vendar nekaj zase. Podpišem vsak dan dvakrat, če ne zadostuje javno izraženo mnenje.
Če ne gre drugače pojdimo na referendum. Smo jih imeli že za vse sorte bedarij, imejmo še enega za nekaj koristnega!
Cepi se in boš zaščiten. Kaj več še hočeš? Razen če ne verjameš, da cepivo ščiti. Druge pusti pri miru. Po statistikah na NIJZ je po enem letu cepljenja več pozitivnih, več hospitaliziranih in več umrlih kot pred začetkom cepljenja.
Sizifovo Delo prepričevanje cepljenih.
Vsak ki je pismen in zna kak svetovni jezik si lahko prebere …
Čas bo pokazal… se mi pa smilijo… tako masovno…
Po podatkih nijz je toliko mrtvih od strupenih zvarkov. Koliko je bilo umorjenih ljudi, ki pa niso prijavljeni, pa verjetno nikoli ne bomo izvedeli.
V Sloveniji doslej prijavljenih 39 smrti po cepljenju proti kovidu
Forum je zaprt za komentiranje.