Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A bodi nehali že strasit o obveznem

A bodi nehali že strasit o obveznem

Kar naprej samo o tem,in da se je potrebno odločit o strategiji necepljenih??!!

Ne, ne bodo še prenehali.

Pred kratkim so rekli, da je ta omikron oslabljen virus, da ne more povzročiti hudih potekov bolezni in da bo stvar počasi izzvenela. Potem pa kar naenkrat, kako hitro se širi, kako je nevaren, kako bodo spet polne bolnice itd. Kaj je sedaj res?

Po NL se vse spet zapre tudi šole.. Mi je povedala ena iz šole moje hčere. Pa saj je vedno tako.. Smučanje v Italiji, luxuzna potovanja v tujini, itd.. Pa lep dan, se naprej.

Glede na njihove trditve, je praktično nemogoče, da še vedno obstajajo necepljeni in nepreboleli.Glede na dnevno število okuženih se postavlja vprašanje, koliko jih je ponovno okuženih, in seveda ključno vprašanje število, oziroma % cepljenih. Ali smo še vedno v četrtem valu, ali se je že začel peti?Koliko  mutaci bomo še deležni,, in koliko doz, oziroma odmerkov, bi moralo zadostovati?Ali je stroka, oziroma realneje stoka, sposobna odgovoriti na ta vprašanja?

Kako je mogoče, da je danes, kljub skoraj 60% precepljenosti, in prebolelosti, število, oziroma % okuženih, bistveno višji, kot na samem začetku virusa. A se niso v 2 letih popolnoma nič naučili o virusu?Vse bolj sem prepričan, da je stroka, pravzaprav stoka.

M;ene moti samo to, da v zdravstvu ni obveznega cepljenja!

To so  že mnoge države uvedle.

Če gremo vsi na kolena zaradi zdravstva, naj se cepijo! Ne pa da samo kovid dodatke vlečejo!

Za to sem pripravljen it na ulico!

Tisti, ki odločajo, oziroma zapirajo druge.  , so redni udeleženci safarijev, igrajo golf na drugem koncu sveta,obiskujejo mondena letovišča…..   Sve za raju, raju nizašto

Naj res že čimprej nehajo strašit in dejansko uvedejo obvezno cepljenje!

Odgovor na objavo uporabnika
ZDRAVSTVO, 27.12.2021 ob 11:00

M;ene moti samo to, da v zdravstvu ni obveznega cepljenja!

To so  že mnoge države uvedle.

Če gremo vsi na kolena zaradi zdravstva, naj se cepijo! Ne pa da samo kovid dodatke vlečejo!

Za to sem pripravljen it na ulico!

Popolnoma pravilno razmišljane, elita bi morala biti vzor, oziroma zvezda vodilja. Elita funkcionira po principu samo lastni interesi, vse drugo je pod točko razno

zakaj, zato, ker ne pomaga..Ne morejo oni rečt in pocepit 100% zdravstvo, potem se bodo pa okužbe itak spet pojavljale in karantene, bolniške itd..

Naj kar grozijo, ker kaj drugega jim ne prestane. Nuremberški kodeks nas ščiti pred eksperimentiranjem in brez soglasja nam ne morejo nič vbizgat še lep čas.

se strinjam, 27.12.2021 ob 11:03

Naj res že čimprej nehajo strašit in dejansko uvedejo obvezno cepljenje!

Podpis

Čudno, cela Z Evropa precepljena, okužbe pa v nebo, da je vse rdeče. Tudi hospitaliziranih ni tako malo, ponekod več kot lani.

Sem pa ravno včeraj izvedela za primer, ko sta zbolela mož in žena, oba 60+. On zdrav in cepljen se je znašel v bolnišnici, žena ne cepljena s kronično obolelo ščitnico in visokim pritiskom prebolela kot prehlad.

159951, 27.12.2021 ob 11:05

Podpis

Še en podpis ZA obvezno cepljenje. Naredimo vendar nekaj zase. Podpišem vsak dan dvakrat, če ne zadostuje javno izraženo mnenje.

Če ne gre drugače pojdimo na referendum. Smo jih imeli že za vse sorte bedarij, imejmo še enega za nekaj koristnega!

Zelo pametno, 27.12.2021 ob 11:17

Še en podpis ZA obvezno cepljenje. Naredimo vendar nekaj zase. Podpišem vsak dan dvakrat, če ne zadostuje javno izraženo mnenje.

Če ne gre drugače pojdimo na referendum. Smo jih imeli že za vse sorte bedarij, imejmo še enega za nekaj koristnega!

V sanjah.

Hahajaja, 27.12.2021 ob 11:21

V sanjah.

Kmalu bo pet minut do dvanajstih!

Dokler so cepiva v testni fazi (kar so!), me ne morejo prisiliti v obvezno cepljenje.

Nisem poskusna miš.

zato pa, 27.12.2021 ob 11:28

Dokler so cepiva v testni fazi (kar so!), me ne morejo prisiliti v obvezno cepljenje.

Nisem poskusna miš.

Hahaha, seveda si poskusna miš! Se ti zdi, da zdravnik ivedo vse o Covid-19? Da vedo vse o prebolevnosti, posledicah, zdravljenju? Pa vendar si se sama, prostovoljno odločila, da ga boš prebolela. Ker slej ko prej ga pač boš.

Torej si kar lepo poskusna miš, na kateri se bodo učili o Covidu :))))) Prostovoljna! :))

laboratorijska miš, 27.12.2021 ob 11:34

Hahaha, seveda si poskusna miš! Se ti zdi, da zdravnik ivedo vse o Covid-19? Da vedo vse o prebolevnosti, posledicah, zdravljenju? Pa vendar si se sama, prostovoljno odločila, da ga boš prebolela. Ker slej ko prej ga pač boš.

Torej si kar lepo poskusna miš, na kateri se bodo učili o Covidu :))))) Prostovoljna! :))

torej naj me pustijo, da bom še naprej prostovoljna poskusna miš za prebolevanje Covida.  Saj rabijo tudi te podatke, ane :))

poskusne miške za cepivo naj pa najdejo kje drugje.

Neumno čredo je treba prestrašiti, da bo šla prostovoljno v smrt.

Kako si predstavljate obvezno cepljenje? Ne moreš v službo, če nisi cepljen. Ne moreš nikamor, če nisi cepljen? Greš k zdravniku;če si cepljen , te sprejme, sicer ne oz. če se pustiš cepit, te sprejme?

Kako deluje obvezno cepljenje? Pravne podlage menda nima.

kako si predstavljate obvezno, 27.12.2021 ob 15:24

Kako si predstavljate obvezno cepljenje? Ne moreš v službo, če nisi cepljen. Ne moreš nikamor, če nisi cepljen? Greš k zdravniku;če si cepljen , te sprejme, sicer ne oz. če se pustiš cepit, te sprejme?

Kako deluje obvezno cepljenje? Pravne podlage menda nima.

Z omikronom tudi znanstvene nima več. Imunski pobeg – pred vsemi protitelesi, 1., 2., 3 .. x-te doze teh sedanjih peciv, pa še pred prebolelostjo in novimi zdravili. Znanost ravno odkrila.

Z omikronom bomo tako rekoč vsi spet na istem – kot bi bili vsi nepiknjeni.

Cepi se in boš zaščiten. Kaj več še hočeš? Razen če ne verjameš, da cepivo ščiti. Druge  pusti pri miru. Po statistikah na NIJZ je po enem letu cepljenja  več pozitivnih, več hospitaliziranih in več umrlih kot pred začetkom cepljenja. 

Pa vse rdeče, 27.12.2021 ob 11:10

Čudno, cela Z Evropa precepljena, okužbe pa v nebo, da je vse rdeče. Tudi hospitaliziranih ni tako malo, ponekod več kot lani.

Sem pa ravno včeraj izvedela za primer, ko sta zbolela mož in žena, oba 60+. On zdrav in cepljen se je znašel v bolnišnici, žena ne cepljena s kronično obolelo ščitnico in visokim pritiskom prebolela kot prehlad.

To je laž.  Med odraslimi nihče necepljen ne preboli covida kot prehlad, v najboljšem primeru ga prebolijo kot gripo z močnim kašljem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close