A bo zdaj proti državno pisat o Gini Taber kot prvi kurbi Zlovenije?
po tej temi, 15.09.2025 ob 07:26
po tej temi se vidi, da je sds kuga slovenije. Psihič janšistični bruha sovraštvo, ker mu je sekta tako oprala možgane.
Nihče se ne bi vtikal v njun lajf in njega zmerjal s pedrom njo pa s cipo, če bi ta kurcev seronja Palomar zgledno vodil državo.
Pa je. ne!!!!!! To mu zamerimo. Zato ga imamo na rešetu, njega in njegovo prileznico.
Ker država je že v prepadu in prav on jo je dokončno po JANŠI potisnil v brezno. Smo oropani, ponižani in razžaljeni, sploh tisti KI SMO NAIVNO VOLILI ZA TEGA SAMO VŠEČNEGA NARCISA, BRIGA ME DA GA IMA RAD V RITI, ČE BI TO VLADO DOBRO VODIL BI NOBEN TEGA NITI OMENAL NE!!!!!
TAKO PA SLUŽBE DAJE PRIJATELJICAM SVOJE DROLJE, MEDTEM PA DIPLOMIRANI IN IZOBRAŽENI DELAMO PO STACUNAH ZA MINIMALCA KER NIKJER VEČ ZRAVEN NE. PRIDEMO DO HRANE N mizi in nas je prasec prisilil da pobiramo drobtine od elite ki nas žre!!!! Kot njegovemu volivcuniz 2022 mu tega nikoli ne odpustim!!!? Kot nekdanjemu članu Gibanje svoboda mi je žal ne sam za ukradenih 50 eur letne članarine ampak da ga nisem na prvem povolilnem shodu osebno fental!
Evo, tako?! Pa mi je šel prej Janša na koorac ampak to kok se mi ta pederski stvor zameril pa ni primerjave!!!!! Sam tiste njegove lažnive mastne žmable ki. Jih premika in so bile večer prej prisesane na XY anus zagledam in se mi bruha!!!
Lažnivec, tat, nesposobnež, bojda tudi drogeraš! Da je vzel največjo cipo v državi pa o obema pove vse!
Dol s to vlado! Tudi Janše ne maram in nočem!!!!! Zahtevam tehnično APOLITIČNO vlado!!!!!
Ne bi sploh spraševali kdo koga s čim, 15.09.2025 ob 08:35
Nihče se ne bi vtikal v njun lajf in njega zmerjal s pedrom njo pa s cipo, če bi ta kurcev seronja Palomar zgledno vodil državo.
Pa je. ne!!!!!! To mu zamerimo. Zato ga imamo na rešetu, njega in njegovo prileznico.
Ker država je že v prepadu in prav on jo je dokončno po JANŠI potisnil v brezno. Smo oropani, ponižani in razžaljeni, sploh tisti KI SMO NAIVNO VOLILI ZA TEGA SAMO VŠEČNEGA NARCISA, BRIGA ME DA GA IMA RAD V RITI, ČE BI TO VLADO DOBRO VODIL BI NOBEN TEGA NITI OMENAL NE!!!!!
TAKO PA SLUŽBE DAJE PRIJATELJICAM SVOJE DROLJE, MEDTEM PA DIPLOMIRANI IN IZOBRAŽENI DELAMO PO STACUNAH ZA MINIMALCA KER NIKJER VEČ ZRAVEN NE. PRIDEMO DO HRANE N mizi in nas je prasec prisilil da pobiramo drobtine od elite ki nas žre!!!! Kot njegovemu volivcuniz 2022 mu tega nikoli ne odpustim!!!? Kot nekdanjemu članu Gibanje svoboda mi je žal ne sam za ukradenih 50 eur letne članarine ampak da ga nisem na prvem povolilnem shodu osebno fental!
Evo, tako?! Pa mi je šel prej Janša na koorac ampak to kok se mi ta pederski stvor zameril pa ni primerjave!!!!! Sam tiste njegove lažnive mastne žmable ki. Jih premika in so bile večer prej prisesane na XY anus zagledam in se mi bruha!!!
Lažnivec, tat, nesposobnež, bojda tudi drogeraš! Da je vzel največjo cipo v državi pa o obema pove vse!
Dol s to vlado! Tudi Janše ne maram in nočem!!!!! Zahtevam tehnično APOLITIČNO vlado!!!!!
Podpis.
Zato, ker ves dirty work and trolling namesto kletarji, ki jih preziram, opravlajmo MI, KI SMO SE ZAJEBALI Z DEJANJEM IZVOLITVE GOLOBA.
TAKO NAS JE SRAM IN GROZA, DA SMO BILI ZAVEDENI OD ŠE HUJŠEGA VOLKA, KOT JE JANŠA, OBLEČENIM V NEDOLŽNO JAGNJE (kao vzoren gospodarstvenik, kao predan družinski mož, kao ljubeč oče trem otrokom od tega še enim prizadetim…. Potem se pa izkaže, da je lažnivec, koruptiven, da daje prste protizakonito v med in si jih liže, da je povrhu najmanj dvocevka če ne celo deklariran peder, da je ženo zapustil v stiski in se preselil k prijatelju, da vzame za gej krinko največjo cipo v državi nadrogirano… Da opleta s frazami MI PLEŠEMO! MEDTEM KO RAJA CRKUJE NA OBROKE, KO. JE SOCIALNO OGROŽENIH VSE VEČ ON. OPIJANJEN Z MOČJO SPLOH NE SKRIVA VEČ KDO JE…. ZVER… NE ČLOVEK SPLOH VEČ…),
EVO VSE TO NAS JE POGNALO V STANJE PRVINSKEGA BESA, KI GA TUDI NI NISMO VEČ SPOSOBNI PRIKRIVATI.
ZATO PAZI GOLOB, ZELO PAZI… ČESAR TI NE BO. MOGLA DOKAZATI KPK TI BOMO MI, DRŽAVLJANI, PETORZQREDNI V TEJ JEBENI DRŽAVI KI JE POD TABO ŠE HUJŠA MOŽNA MAFIJA, KORUPTIVMO NEPOTISTČNO LEGLO ZLA, ZA VAS OBILJE, ZA NAS REVŠČINA IN MINIMALCI!!!
TEŽKO SE JE OZRETI V OGLEDALO IN VEDETI DA SMO SE SAMI ZAJEBALI, KO SMO V ŽELJI DA BO SPODNESLO JANŠO, ŠE BOLJ NAFUKALI POD. ENIM RITOMIGOM BREZ MORALE IN ENE SAME VREDNOTE.
ČE TE ŠE KDAJ SREČAM TI PLJUNEM V OBRAZ, PA ČE GREM TAKOJ V ZAPOR!
Pertinač : ” Tina se obnaša kot prva dama ZDA”
“https://www.youtube.com/watch?v=MJeeTTPhUpI&t=3327s”
Pa to sploh ni. Mislim, da ima težave s percepcijo realnosti.
Psihiater?
Diplomatski škandal Tine Gaber: Pod izmišljeno funkcijo pisala tudi ženam predsednikov tujih vlad
Brez komentarja.
Gospa, ki zastopa Slovenijo. Pripisuje si vloge, ki jih sploh nima.
Ljubitelji aste vrečko in levih kokainistov vključno s pkeslci6, SAMO VAS JE LAHKO SRAM.
NIČ ID NAPISANEGA KI LAŽ, NITI ENA SAMA, PA LAHKO GROZITE V IMENU PVJA IN CANDRE Z MILIJON ODŠKODNINSMIMI TOŽBAMI.
-
Sram je lahko UKZ ki se fuka po palrmaentu z borom in vleče na skretu koko
Sram je lahko ex kvazi novinarko Tamaro Vonto ki komurkoli že kaže osle
Spet UKZ ki vsem v DZ, *hramu demokracije my ass * kaže spodnje gate ko zadnja kurba cenena v Amsterdamu.
Itd itn ne da se mi sploh naštevat nešteto stvari zaradi katerih nas je Slovence globoko sram da imamo tako vlado.
Še hujši sram in bes nosimo v sebi tisti ki smo tem norcem pomagali na volitvah na oblast.
Aljuš, 15.09.2025 ob 10:27
Pertinač : ” Tina se obnaša kot prva dama ZDA”
“https://www.youtube.com/watch?v=MJeeTTPhUpI&t=3327s”
Pa to sploh ni. Mislim, da ima težave s percepcijo realnosti.
Psihiater?
Če citirate Petinača, potem takoj vemo, čigavi ste. Samo teh od Pertinača ne nazaj. Mogoče bi imeli AI vlado.
Reši nas hudega, 13.09.2025 ob 14:36
Sram bi te moralo biti, da si tako primitiven v državi, ki ti nudi brezplačno izobrazbo.
Sram bi te moralo biti umazane fantazije in podtikanja, to celo brez osnovne izobrazbe.
Ja, JE kaznivo nazivati ljudi s kurbami. Od nekdaj že.
Zakonca Golob se gladko požvižgata na vaše esdeessovsko trolanje, bi pa bilo kar lepo verjetno, da bi tožbo za žalitve vložila v svojem imenu bivša gospa Golob, ker blatiš njen ugled kot soproge in v imenu njunih otrok, ki še nimajo razvitega obrambnega mehanizma pred klevetanjem njihovih staršev.
Dejstvo, da ti manjka osnovnih moralnih načel in da ne poznaš zakonodaje, te ne opravičuje, da bi se lahko izognil zasluženi kazni, status socialca pa te ne ubrani več pred plačilom odškodnine zaradi razžalitve časti in integritete.
Vprašaj Matoza, on to dobro ve…
Kot ni je znano je Robert Golob največji uvoznik migrantov, kot PV je odgovoren tudi za šerifovski divji zahod zaposlitvenih agencij ki k nam uvažajo ceneno delovno silo od vsepovsod in nam Slovencem ne glede na še tako visoko stopnjo izobrazbe niža vrednost na trgu dela, da prihaja do anomalij, da magistri znanosti v stroki ne dobijo dela ker niso Golobovi in morajo delat v proizvodnji ali pa prodaji ipd.
Da je pol države na minimalcu.
Da multi kulti musliči od države vse dobijo zastonj, ni Slovenci brez svoje nepremičnine pa na škrge dihamo in delamo dva đoba da enmu usranemu kapitalsiu vso plačo zmečemo za najem plus stroške. A je normalno da so garsonjere celo v okolici lj po 550,600,650 eur?
Če si samski ali locen6ali ovdovel te prime da bi šel enga musliča na halal način izpustit mu kri, ki dobiva vse možne oblike denarnih sredstev od države, trisobno stanovanje za nula koma josef evrov in si tam prideluje nove in nove đihadiste.
Goni6se v kurac prekleta Zlovenija!!!! V pekel zgini Roberto!
Janša se smeje na široko, 15.09.2025 ob 09:30
Zato, ker ves dirty work and trolling namesto kletarji, ki jih preziram, opravlajmo MI, KI SMO SE ZAJEBALI Z DEJANJEM IZVOLITVE GOLOBA.
TAKO NAS JE SRAM IN GROZA, DA SMO BILI ZAVEDENI OD ŠE HUJŠEGA VOLKA, KOT JE JANŠA, OBLEČENIM V NEDOLŽNO JAGNJE (kao vzoren gospodarstvenik, kao predan družinski mož, kao ljubeč oče trem otrokom od tega še enim prizadetim…. Potem se pa izkaže, da je lažnivec, koruptiven, da daje prste protizakonito v med in si jih liže, da je povrhu najmanj dvocevka če ne celo deklariran peder, da je ženo zapustil v stiski in se preselil k prijatelju, da vzame za gej krinko največjo cipo v državi nadrogirano… Da opleta s frazami MI PLEŠEMO! MEDTEM KO RAJA CRKUJE NA OBROKE, KO. JE SOCIALNO OGROŽENIH VSE VEČ ON. OPIJANJEN Z MOČJO SPLOH NE SKRIVA VEČ KDO JE…. ZVER… NE ČLOVEK SPLOH VEČ…),
EVO VSE TO NAS JE POGNALO V STANJE PRVINSKEGA BESA, KI GA TUDI NI NISMO VEČ SPOSOBNI PRIKRIVATI.
ZATO PAZI GOLOB, ZELO PAZI… ČESAR TI NE BO. MOGLA DOKAZATI KPK TI BOMO MI, DRŽAVLJANI, PETORZQREDNI V TEJ JEBENI DRŽAVI KI JE POD TABO ŠE HUJŠA MOŽNA MAFIJA, KORUPTIVMO NEPOTISTČNO LEGLO ZLA, ZA VAS OBILJE, ZA NAS REVŠČINA IN MINIMALCI!!!
TEŽKO SE JE OZRETI V OGLEDALO IN VEDETI DA SMO SE SAMI ZAJEBALI, KO SMO V ŽELJI DA BO SPODNESLO JANŠO, ŠE BOLJ NAFUKALI POD. ENIM RITOMIGOM BREZ MORALE IN ENE SAME VREDNOTE.
ČE TE ŠE KDAJ SREČAM TI PLJUNEM V OBRAZ, PA ČE GREM TAKOJ V ZAPOR!
hahahahahahaha
Ti nisi nikoli volil Goloba. Pa če boš še naprej nabijal, bomo objavili tvojo sliko.
Anonimno621, 14.09.2025 ob 21:55
To zato počnejo ker zgledata Golob in Tina resnično srečna na poroki in jo ima Golob zares rad, pastir in žena pa bolj hladna, pri njima vse bolj naštudirano, zrežirano za javnost. Golob pa zgleda resnično srečen.
@Anonimno621
Res je zgledal srečen. Zelooo. Učinki koke so fenomeeenaaalniii.
kje vas najdejo?, 15.09.2025 ob 11:57
hahahahahahaha
Ti nisi nikoli volil Goloba. Pa če boš še naprej nabijal, bomo objavili tvojo sliko.
Izvoli objavit mojo sliko.
Ne samo da sem ga obkrožil, še celo v njegovem predvolilnem štabu sem delal na lokalnih volitvah kjer sem bil kot član GS celo kandidat na tej listi za mestni svet.
Zdaj pa izvoli obelodanit, kdo sem jaz, ki sem tri mesece po golobovi izvolitvi protestno izstopil iz GS z javnim pismom, z opisom vseh do tedaj opaženih premierjevih napak?
Izvoli, prosim. Udejani, s čimer groziš. Tudi mene poznajo kot človeka dejanj, ne pederskih malih besed, ki jih imate v gobcu tisti z micenimi jajčki.
Ena od kokošk iz ekipe “Tina”, ki se je udeležila tudi strunjanske poroke, je bolj podrobno opisala mentalno stanje in načrte nove žene Roberta Goloba. Ljubezen? He he, ljubezen ja. Do njegovega denarja in kariere, ki si jo obeta. Kot punca premierja je bila omejena, kot soproga pa je druga zgodba v njeni glavi. Pisanje ženam tujih predsednikov je bil samo delček njenih velikih načrtov. Od Goloba zahteva, da jo uvrsti na kandidatno listo za naslednje volitve. Če ne bo šlo, bo pa nosilka naslednje liste za evropske volitve. Tine se ne boste kar tako rešili, se je hihitala zadeta kokoška. Kako jo je že opisal bivši minister Vlačič kot lobistko? Pride k meni v kabinet, da noge narazen …!?
kokoska785, 16.09.2025 ob 13:44
Ena od kokošk iz ekipe “Tina”, ki se je udeležila tudi strunjanske poroke, je bolj podrobno opisala mentalno stanje in načrte nove žene Roberta Goloba. Ljubezen? He he, ljubezen ja. Do njegovega denarja in kariere, ki si jo obeta. Kot punca premierja je bila omejena, kot soproga pa je druga zgodba v njeni glavi. Pisanje ženam tujih predsednikov je bil samo delček njenih velikih načrtov. Od Goloba zahteva, da jo uvrsti na kandidatno listo za naslednje volitve. Če ne bo šlo, bo pa nosilka naslednje liste za evropske volitve. Tine se ne boste kar tako rešili, se je hihitala zadeta kokoška. Kako jo je že opisal bivši minister Vlačič kot lobistko? Pride k meni v kabinet, da noge narazen …!?
Nisem prepričan, da ji bo to uspelo. Goloba bo sicer imela pod nadzorom, celotno slovensko vlado v prihodnjem mandatu pa dvomim.
Forum je zaprt za komentiranje.