Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A BO SPLOH KDO VOLIL šARCA IN LMŠ

A BO SPLOH KDO VOLIL šARCA IN LMŠ

Odgovor na objavo uporabnika
važno, 13.11.2021 ob 19:00

Ne bom, 13.11.2021 ob 17:32

Ne bom ga volil, saj imamo zaradi njega ĐejĐeja.

Nope, Gargamela imamo zaradi Fajonkle in Mesca, ki sta ga rušila, podkupljivi Desus in SMC pa ga sta ustoličila.  Torej ti 4 odpadejo.

Seveda, odpadejo tudi vsi našteti vključno s komikom. in Gargamelom.

Rozika707, 13.11.2021 ob 16:02

jaz ga bom volila. Ker je edini ki si upa na glas povedat, da je baba žaba, žaba pa ni človek.

a če bi tebe zmerjal s prostitutko, bi mu zamahnila z roko z nasmeškom na obrazu?

.https://www.rtvslo.si/crna-kronika/jansa-bo-moral-novinarki-zaradi-zaljivega-tvita-placati-6-tisoc-evrov/406249

.https://siol.net/novice/slovenija/jansi-ni-uspelo-proti-carlovi-561386

JaJa bo dobil svojih zabetoniranih dobrih 20%. Vladal bo pa s kom? Z NSi in twitterjem? Kako se bo delilo glasove po ostalih strankah je špekulacija.

Po enem letu in pol je več kot 80% ljudi sitih pacienta s psihiatrije, njegovih epizod psihoze, polaganja vencov kolaborantom nacistov, sovražnega govora in pisanja twittov, razgradnje države, instaliranja rumenomodrih partijcev, korupcije in sdsovskih poslov, hojsanja…

Šarec se meni zdi zelo v redu politik in tudi človek. Je (bil) pa naiven. Ključni problem njegove vlade je bil, da je imel v njej Počivalška.

Dillara, 13.11.2021 ob 14:19

Jansa ima veliko vec sans, kot bi si kdo mislil.   Presenecenje na volitvah vsekakor bo.

Ne, ne bo mogel več vlade 2022 sestaviti. Poleg tega Janša ni tekač na dolge proge. Stisne, vladuje in deli denar ljudem, dela do zadnjega v pozne nočne ure, dokler gre. Nato se sam izčrpa in ko se on odloči, takrat njegova vlada odide in mi imamo predčasne ali redne vlade. Nastopi pa s svojo vlado vedno takrat, ko je hudo, vedno v krizi, ker je za to boljši kot levičarji brez poguma. Že en čas to gledamo, da imamo veliko levih strank in zelo malo desnih strank. Zato Janši ne uspe zbrat glasov. Ampak dobro.

Šarec/LMŠ je ok, 14.11.2021 ob 09:46

Šarec se meni zdi zelo v redu politik in tudi človek. Je (bil) pa naiven. Ključni problem njegove vlade je bil, da je imel v njej Počivalška.

Ja naivno je mislil, da bodo po njegovem odstopu sledile nove volitve. V bistvu sta se že dve prevarantski stranki SMC in DESUS vsaj en mesec pred njegovim odstopom dogovarjali z SDS, zraven pa še SNS. Šarec ni dojel, da bodo vse naredili, da bodo imeli zagotovljene stolčke, denar… Pa tudi če gredo v koalicijo z JaJa kot da gredo na ponovne volitve. Pa tudi če bodo JaJa omogočili razgradnjo države, vpeljave janšizma… To je mala cena v primerjavi z legalizacijo črne gradnje prevaranta Simonovica, cuzanje provizij v času vojnega dobičkarstva… Kako deluje SDS v ozadju, je Vizjak razkril. Sodnikom, ki ne delujejo kot politiki želijo strejo jajca. Zato se nikomur nič ne zgodi, vse zastara…primeri, ki so najbolj izpostavljeni Janković, JaJa…  Vse to kaže na skorumpiran sodni sistem, na TV-ju pa prikaz predstave za javnost.

Kakorkoli, ko sem moraš odločiti, ko imaš dva minusa pred sabo. Ja, pogledaš, kateri minus je manjši. Tako glupega tipa v politiki, kot je Šarec,  dolgo ni  bilo in ne bo bilo. Upam.

Imeti sedem popravcev na najbolj levi šoli v Ljubljani. To pomeni, da ima tip problem razumeti prvi in drugi Newtonov zakon. Da ne razume enačb prve stopnje. Da je po domače povedano zabit, profesor mu je   rekel, da je  :…

No rezultat je tisti stavek, baba ni žaba…….

Tip si ni upal nastopiti pred evropskim parlamentom. Doma pa se napihuje kot žaba.

Marš, 13.11.2021 ob 13:58

Jaz ne bom volil nobenega. Ko vas jebe. Tanja naj mi ga cuzne potem naj pa razširi noge ubogim migrantom, Alenka tudi, Lukec naj spizdi izvajat svoje komunistične eksperimente kam drugam, Šarec je pa itak zanič komik in ne politik. SDS je nesposoben, NSi je njihov hlapec, torej kaj sploh še ostane v tej gnili državi?

To je pa precej realna slika stanja. Slabo je, a kakorkoli obrneš, je lahko le slabše.

Šarec bo prišel v parlament, predsednik vlade bo nekdo drug. Sem 100% da bo prišel v volilni boj nekdo, ki bo karte zelo premešal in uničil sanje pacientu s psihiatrije. Pacient s psihiatrije bo spet žalostno zaplesal s člani rumenomodre partije…kuhinja in kuharica bosta razbiti.

Pacient s psihiatrije bo spet grozil s trojko.

Meni pa se v teh razmerah zdi sprejemljiva ideja tehnične vlade s Kavčičem na čelu. Mi deluje preudarno. Čez čas v politiki vidim tudi Anico Bidar.

kreteni bodo volili sds, normalni pa kul

krt684, 14.11.2021 ob 10:26

kreteni bodo volili sds, normalni pa kul

Člani in privrženci rumenomodre sekte in kulta disciplinirano vedno volijo enako, to je cca 23-25%. NSi cca 7%. To je predvidljivo in skoraj zabetonirano.

Bolj pomembno je ostalih 68-70%.

b u t e c in b u t e c, 13.11.2021 ob 14:00

Jj, 13.11.2021 ob 13:25

uhjhj, 13.11.2021 ob 12:02

Po moje nobeden.

UF kolk si ti v zmoti… Pomoje sds ne bo volil nobeden 😀

hahaha, jaz bom volil fašiste SDS! h e c a m s e, ne bom volil fašistov itak da ne!

Copy paste:

Plebiscit za Avstrijo!

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ?

Bidarjeva, 14.11.2021 ob 10:18

Meni pa se v teh razmerah zdi sprejemljiva ideja tehnične vlade s Kavčičem na čelu. Mi deluje preudarno. Čez čas v politiki vidim tudi Anico Bidar.

Težko bo pacientka karkoli delala v politiki. V realnem svetu ne moreš petstokrat kliknit da bi ustvaril glasove in članstvo na fejsbuku. V realnem svetu šteje vsak le en glas.

Bom Šarca ali pa Fajonko. Vse je odvisno, koga bo klet bolj napadala. Prejšnjič sem Šarca, ker ga tisti z balonasto glavo iz stranke SDS napadal, češ da je Šiptar, v resnici ima pa njegov šef videz in doktorat od Šiptarjev. Tako da se potrudite v kleti, Slovenija čaka vaše napade, da vidi, koga je treba volit.

bom šarca, 14.11.2021 ob 23:15

Bom Šarca ali pa Fajonko. Vse je odvisno, koga bo klet bolj napadala. Prejšnjič sem Šarca, ker ga tisti z balonasto glavo iz stranke SDS napadal, češ da je Šiptar, v resnici ima pa njegov šef videz in doktorat od Šiptarjev. Tako da se potrudite v kleti, Slovenija čaka vaše napade, da vidi, koga je treba volit.

hahahaha, dobra

drži, 14.11.2021 ob 23:17

hahahaha, dobra

Šarca ali pa Fajonko, hahahahahaha, oh ja.

Janšisti pravijo da če podpiraš demokracijo boš volil sds. Samo problem je ker ta stranka ni niti malo demokratična, tudi njihov šef je dosmrtni predsednik stranke.

Jj pa hoče čim bolj zmanjšati podporo stranki ki mu je po anketah najbolj konkurenčna. Zato je takoj po odstopu prejšnje vlade najbolj kritiziral lmš ker so tako kazale ankete, zdaj to poskuša pri sd. Podporo jim zmanjšuje preko svojih dveh medijev in strank ki so z njem v koaliciji, samo ponavljajo to kar ji reče jj.

Ljudje na zadnjih volitvah je kandidiralo 24 političnih strank vi pa izbirate samo med kul ali sđs.

LMŠ in KULČ stranke niso alternativa, vsi zagovarjajo cepljenje, torej vsi podpirajo GLOBALISTE, ker so dobili donacije, torej podpirajo ubijanje SLOVENCEV- vse parlamentarne stranke so za ODPAD ZGODOVINE IN V ZAPOR Z NJIMI BANDA : (https://www.facebook.com/100007962182569/videos/568907017529954/)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close