Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A bo Hojsar dosegel svoje mokre sanje – obvezno cepljenje za vse zaposlene v JS?

A bo Hojsar dosegel svoje mokre sanje – obvezno cepljenje za vse zaposlene v JS?

Danes gledam poročila, več kot 5 minut itak ne zdržim, sicer mi gre na kozlanje. Ravno toliko, da vidim Hojsarja, ki se je tam v gorah pred tisto hudo aktivistko usral in bil tiho kot rit, zdaj pa spet upa modrovati, češ, cepljenje v JS bi moralo biti za vse zaposlene obvezno!

No, naj najprej pri policajih začne. Tole gledat bo neprecenljivo!??

Tako bi bilo prav.

Štrukelj zagovarja kolektivno cepljenje. Na koga se boste obrnili? Lagodna službica in posledice, ali pristanek na trdih tleh? Realnost je kruta za razvajence, zavihaj rokav, in bodi junak! Pop tv, a kanal, in rtv! Naslednji prosim!

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 08.09.2021 ob 21:57

Štrukelj zagovarja kolektivno cepljenje. Na koga se boste obrnili? Lagodna službica in posledice, ali pristanek na trdih tleh? Realnost je kruta za razvajence, zavihaj rokav, in bodi junak! Pop tv, a kanal, in rtv! Naslednji prosim!

Med učitelji in profesorji je OGROMNO takih, ki se niti slučajno ne mislijo cepiti! Zanje je Štrukelj zdaj prodana duša. Tole se za Štruklja ne bo dobro končalo. Precenil se je.

Para Bellum, 08.09.2021 ob 22:22

Med učitelji in profesorji je OGROMNO takih, ki se niti slučajno ne mislijo cepiti! Zanje je Štrukelj zdaj prodana duša. Tole se za Štruklja ne bo dobro končalo. Precenil se je.

Ne verjamem, da je med učitelji res tako veliko butlov.

Nisem profesor, niti učitelj ne.

Ne maram butlov, 08.09.2021 ob 22:30

Ne verjamem, da je med učitelji res tako veliko butlov.

In zakaj bi bili “butlji”? Kar z argumenti na plano…

Odkar sem cepljena me te teme sploh ne zanimajo več. Next please.

Sem prepricana, da se kaj takega ne bo nikoli uvedlo.

Misliš trezno razmišljujočih?

Dejstvo je namreč, da ima vsakdo, ki je vsaj povprečno inteligenten, pomisleke v zvezi s cepivom. Vsem nam je jasno, da ima cepivo stranske učinke, kot tudi covid. Treba si je izračunat tveganje. Mlajši od 20 let absolutno več tvegajo s cepljenjem kot s covidom (2 na milijon pristaneta na intenzivni v primeru okužbe), starejši od 50 let pa tvegajo več z necepljenem. Ostali s(m)o v sivi coni in se moramo preudarno odločiti. Bomo tvegali z okužbo ali s cepljenjem? Obrne se lahko namreč tako ali drugače. Zdaj biti solidaren in se žrtvovati je bolj tako… Če si med nesrečniki  s trajnim posledicami, boš tako ali tako prepuščen samemu sebi. Takrat ne bo nihče solidaren s tabo.

Vsak za svoje, 08.09.2021 ob 22:40

Misliš trezno razmišljujočih?

Dejstvo je namreč, da ima vsakdo, ki je vsaj povprečno inteligenten, pomisleke v zvezi s cepivom. Vsem nam je jasno, da ima cepivo stranske učinke, kot tudi covid. Treba si je izračunat tveganje. Mlajši od 20 let absolutno več tvegajo s cepljenjem kot s covidom (2 na milijon pristaneta na intenzivni v primeru okužbe), starejši od 50 let pa tvegajo več z necepljenem. Ostali s(m)o v sivi coni in se moramo preudarno odločiti. Bomo tvegali z okužbo ali s cepljenjem? Obrne se lahko namreč tako ali drugače. Zdaj biti solidaren in se žrtvovati je bolj tako… Če si med nesrečniki  s trajnim posledicami, boš tako ali tako prepuščen samemu sebi. Takrat ne bo nihče solidaren s tabo.

Vse je relativno, imaš petdesetletnike , ki so vitalnejši od tridesetletnikov,zato je vsako pogojevanje glede na starost popolna neumnost.Zdravstveni karton, oziroma bolezni posameznika ,bi morale biti merilo  za ukrepanje, ne pa njegova starost. Jebeš stroko, ki ni sposobna prepoznati pravih problemov!

Plavi, 08.09.2021 ob 22:47

Vse je relativno, imaš petdesetletnike , ki so vitalnejši od tridesetletnikov,zato je vsako pogojevanje glede na starost popolna neumnost.Zdravstveni karton, oziroma bolezni posameznika ,bi morale biti merilo  za ukrepanje, ne pa njegova starost. Jebeš stroko, ki ni sposobna prepoznati pravih problemov!

Res je.

A kot je že dokazano, se tudi tokrat ne gre za zdravje. Saj se psihopatom na oblasti nikoli ni šlo za zdravje ljudi.

Cepljenje pa ne more biti obvezno. Fašisti spet samo terorizirajo ljudi.

Vse fašiste bi bilo treba strpat v en kontejner pa zažgat.

Le tako bomo končali fašizem.

https://siol.net/novice/svet/direktorica-covid-bolnisnice-v-srbiji-to-ni-epidemija-to-je-pozar-560870

Para Bellum, 08.09.2021 ob 21:36

Danes gledam poročila, več kot 5 minut itak ne zdržim, sicer mi gre na kozlanje. Ravno toliko, da vidim Hojsarja, ki se je tam v gorah pred tisto hudo aktivistko usral in bil tiho kot rit, zdaj pa spet upa modrovati, češ, cepljenje v JS bi moralo biti za vse zaposlene obvezno!

No, naj najprej pri policajih začne. Tole gledat bo neprecenljivo!??

USral se bo v hlače, ko bo folk ponorel.

Maš potem rada policaje?

ajda455, 08.09.2021 ob 22:55

https://siol.net/novice/svet/direktorica-covid-bolnisnice-v-srbiji-to-ni-epidemija-to-je-pozar-560870

JA, in vse kar mediji napišejo je za verjet, ja verjetno.

So bili prijatelji v Srbiji, nobega kovida, nič vse odprto, vsi brez mask, ponujajo 30eur tidtemu, ki se cepi.

Hojs bo s tem odnosom, ko se tako izživlja nad ljudmi, Janšo sesul.

To bi bila res dobra ideja in dober zgled državljanom. Obvezno bi se morali cepiti vsi zdravstveni delavci in tudi vsi ostali delavci v bolnišnicah, zdravstvenih domovih (npr čistilke, tajnice, fizioterapevti, pralke perila, strežnice, vozniki…), vsi delavci v domovih za ostarele, vsi delavci v šolstvu ( vrtci, oš, poklicne, srednje, fakultete), vsi delavci v policiji in vsi ostali v kakršnikoli drugih zavodih kot je vzgojno izobraževalni, kjer prestajajo kazni in podobno.  Odlok bi moral dat da vsak ki je zaposlen v javnem sektorju se naj cepi, pa bi bilo najlažje, samo potem bi spet grozili z ustavnim sodiščem in podobno.

V ZDA in Franciji so podobno stvar (obvezno cepljenje) že uvedli in zakaj ne bi bila tudi Slovenija enako napredna. Jaz sem covid težje prebolel nekaj mesecev nazaj (dolgotrajna vročina, vnetje možganskih ovojnic, pljučnica), pa se bom jutri ali v petek dal cepit, da si spet dvignem nivo protiteles. Sicer sem se vmes enkrat okužil z blažjimi simptomi, pa vendar bom izkoristil brezplačno priložnost za poživitev imunskega odziva, ker četudi se bom še kdaj okužil, vem da če sem cepljen da bom imel zelo malo simptomov, pa še manj bom raznašal virus drugim.

Potem je bolje da nehajo učit, ker učitelji bi morali zgled za znanost, med katero sodi tudi zdravstvo, ki ima med drugim medicinsko fakulteto, ki je zelo težka fakulteta.

V svojem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Ko bo kuhano bom vsebino precedila, goščo bom sama pojedla, tekočino bom prodala. Tekočina je odlično cepivo.

Anonimno 1410, 08.09.2021 ob 23:23

Potem je bolje da nehajo učit, ker učitelji bi morali zgled za znanost, med katero sodi tudi zdravstvo, ki ima med drugim medicinsko fakulteto, ki je zelo težka fakulteta.

en rek sem prebrala – ko človek več ne sme podvomiti v znanost, potem to ni več znanost, ampak propaganda…

znanost temelji na znanstvenih argumentih in dokazih… in glede teha obstaja tudi stroka, ki argumentirano dvomi v varnost cepiv, druga stran stroke – pa te argumente oz. dvome ne ovrže nikoli z znanstvenimi dokazi, argumenti, ampak samo z grožnjami, prisilo…

orposti ampak zame argument medicine naj se cepimo, da bodo šole odprte – ni nikakršen medicinski, znanstveni in strokovni argument… je smešenje medicine kot stroke…

berem stran iniciativa slo zdravnikov – eee tam pa operirajo za argumentiranimi zapisi za vse kar zapišejo – tam ni tega, mi trdimo nasprotno, zato,da boste lahko v šoping šli in podobne…. oni operirajo in navajajo medicinske, strokovne argumente… nekaj česar tv politična stroka, ki nam grozi vsakodnevno po medijih, očitno ne zmore… zmore samo kriviti, obtoževati, groziti, strašiti in še zavajati, da o odrekanju pravice dostopa do zdravstva sploh ne govorimo… tukaj pogrnejo na celi črti in s tem dokazujejo,da niso nobena zaupanja vredna stroka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close