a bi vam bil všeč takšen moški
občasno le cigareti[/quote]
Cigareti? Nekadilke ponavadi težko prenašamo to.
Torej ne piješ, nisi prostaški. To je super.
Kaj pa razgledanost? Hobiji? Pridnost, iznajdljivost? Služba?
Ženske namreč hočemo še veliko več kot to kar si napisal :).[/quote]
vragulja tko je cigareti…res le redko…včasih po dobrem sexu…ampak prvo crkljanje božanje nežnosti
ne pijem…včasih ampak le redko ne prenesem…prostaštvo je ena izmed stvari ki jih preziram tako pri ženskah kot pri moških
Veliko berem in tudi nekaj šol imam končanih…nenehno se pa izobražujem….hobiji poleg neekstremnega športa, kmetijstvo ampak v manjši meri…služba zelo dobra, le da jo velikokrat zamenjam ,ker sem rad na veliko področjih prisoten…skušam biti boljši
Zato pa smo mi tu, da mu odženemo njeogovo zmedo. Očitno ima izkušnje, kjer je nekaj pridobil s takšnim vedenjem ali pa je bilo prej obratno, da je nekaj izgubil s “prijaznim” vedenjem. Napaka je po eni slabi izkušnji obsoditi, da so vse takšne.
Meni so všeč taki čisto preprosti moški. Všeč mi je, če ni zamerljiv, da je iskren in s smislom za humor. Če bi pozabil na moj rojstni dan, bi me že skrbelo, čeprav bi revež morda takrat imel druge probleme in bi pač pozabil na datum. Valentinovo mi ni pomembno, ravno tako ne obletnice. Če bi se pa slučajno spomnil in takrat prinesel kakšno darilce, pa tudi ne bi bilo narobe. :)) Kaj pa mi nuca, če bi mi kupoval darila, me masiral, se spomnil na vse obletnice, poleg mene pa bi imel še drugo žensko?
A veš, da se ne spomnim, kaj sem nazadnje sanjala? Idealni moški ne obstaja, vendar pa obstaja moški, ki je ravno pravšnji za določeno žensko.[/quote]
Itak da obstaja tud kontra je tako… in zakaj bi ne mogel bit ravno pravšnji za dve ženski?[/quote]
Ali pa forumski moški, ki je ravno pravšnji za pravi harem MON-ovk? :))
A veš, da se ne spomnim, kaj sem nazadnje sanjala? Idealni moški ne obstaja, vendar pa obstaja moški, ki je ravno pravšnji za določeno žensko.[/quote]
Itak da obstaja tud kontra je tako… in zakaj bi ne mogel bit ravno pravšnji za dve ženski?[/quote]
Ti si lahko pravšnji za dve ženski, če tako hočeš. Jaz moškega, ki želi biti pravšnji za dve ženski, ne potrebujem. Oziroma ga z veseljem prepustim tisti drugi.
So tako slabe/težke/nerazulmljive teorije ali sem napisal kaj tako neverjetnega, da se ne more človeku zgodit? :))
Kaj nisi ne tako dolgo nazaj zatrjevala, da si v vezi? Zdaj pa tu neko teoretično razglabljanje, kakšni so ti všeč? Hm.[/quote]
A nisi bil ti nedavno še registriran, sedaj pa nimaš več poguma, da bi pisal pod tem nickom? :)) Napisano je v slovenskem jeziku, če potrebuješ prevod v tebi razumljiv jezik se obrni na vladno službo za prevajanje. :))
Sadnemu je moč verjeti vsaj to, da je samski.
Marku jaz ne verjamem ama čist nič, ker je en teoretični nakladač.[/quote]
Kolikokrat sem pa jst napisal na ta forum, da sem samski ? Lepo bi bilo, če bi si že enkrat nehali izmišljevat stvari o meni. V kar ti verjameš, da je res, pa to nima čisto nič opraviti z mano. Ker poglej kolega, če bi se jst res tako zelo sekiral za vaše mnenje, potem bi še sam vsak dan utrujal, da sem v odlični zvezi. Tako bi bil za marsikoga tu gor že po defaultu bolj zrel, bolj odgovoren in vas s tem na nek način tud prepričal, da imam urejeno spolno življenje. Ker za nekatere očitno to ne gre skupaj ane, samskost pa seks, ne predstavljate si tega, ker, well, I guess sami niste zmožni tega, potem vam grejo pa v nos določeni avtorji, kot so npr. Spider, Matkić in podobni. Pa tle mi najedate koliko časa zabijem na forumu, a po številu komentarjev ne pridem niti na top 10 in to samo M/Ž čveka, medtem ko nekateri nimate niti dovolj jajc, da bi uporabljali registriran vzdevek. Stavim, da si ravno ti tisti, ki cel dan preživi na forumu, da potem poznaš toliko podrobnosti o vsakem uporabniku.
Sorry, ker sem te osmešil.
Forum je zaprt za komentiranje.