Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A bi si kdo dopisoval z mano?

A bi si kdo dopisoval z mano?

Oprostite ko pišem sm, ampak … tukaj je velik fantov 🙂

Po skoraj treh letih sva se s fantom razšla. Ne iščem drugega k ga še dolg ne bom prebolela, niti še nisem pripravljena na novo zvezo. Pa tud boljšga od njega bom težko najdla slabšga pa nočem. In ker je sobota zvečer, ker se nimam kam dat, nimam kaj počet in sm sama sebi odveč … bi si rada dopisovala z nekom ki bo me razumel in se zgovarjal z mano o čemerkoli … lahko tud po mailu. lp

Samo eno vprašanje: če res ne iščeš fanta, zakaj bi si pa potem (samo) z moškimi dopisovala??

Mam to temo tud na zivljenje ah to zivljenje in tam si dopisujem s tremi puncami. In nism napisala da iščem samo moške dopisovalce. Rada bi jih pa mela čimveč. Tko moških kot žensk. In res ne iščem druzga fanta. Sva se z bivšim šele včerej razšla. Če pa se najde kdo k bi počakal da vse skup prebolim, da bi si dopisovala z njim eno leto recimo, pa da se bi pol razvilo v kej več … pa tud nimam nč proti … kasneje … ne rabim pa fanta zdej. lp

Ok, samo vprašam:) saj tudi če bi iskala fanta, nič narobe!
A včasih je tako, da si človek sam sebi noče priznati oziroma da ga tista praznina najeda in bi rad podzavestno takoj “skočil” v novo razmerje, to pa ni najbolje… Fajn je, če je vmes nekaj “lufta”, ko imaš čas samo zase…
Zato sem vprašala, kako to, da tukaj vprašaš!
No, upam, da se ti rane čim prej zacelijo!
pozdrav

Veš … ko sm mela pred tem še enga fanta, sm si rekla da za njem pa ne bom jokala k res ni bil vreden in sm šla koj naslednji dan na net in najdla tega bivšega 🙂 Je trajalo 2 leti 10 mesecev in 15 dni … IN IZ LASTNIH IZKUŠENJ VEM DA SE TO NE OBNESE !!! Zato ne mislim spet iskat fanta k vedno najdem napačne … Če je kje kdo k čaka name … nej me kar sam poišče :))

Lepo se imej tud ti !!! In HVALA TI za lepe želje !!! Papa

Pozdravljena

Če si želiš dopisovati mi piši na mail pa se bova malo pogovorila.

Lep pozdrav

Sm že poslala nekej 🙂

Hvala !

Tudi jaz imam podobno izkusnjo, lahko bi rekla kaj na to temo, a ne?

sem ti poslal e-mail

mah , glej če se res hočeš samo pogovarjati mi piši na mail, drugače raje ne m jer sem sit že teh žensk, ki iščejo samo nekaj..no al pa par stvarti na netu…
najprej so vse full simpatične al pa vse boge , pridne punčike, pol pa se primejo najprej na k… no ne bom vulgaren, al pa kar očitno skočijo na mojo dnarnico..res takih ne rabim.
Sem preprost, veren in pošten in s takimi se tudi po navadi družim…torej če si tudi ti vsaj malo takih načel mi piši..če te pa zanima samo tisto, pa mi javi tvoj žr pa ti pošljem par čukov….da skrašamo stvar, ker vedno na koncu trpim..tako vsaj ne bom…..

“Sem preprost, veren in pošten….”
Zato pa tolk trpiš. Bumbar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close