A bi šel kdo …?
Ojla!
Prvič bom potovala sama, vendar še vedno organizirano, na Tajsko http://www.potepuh.si/?n=catalog&cat=504&id=pottajska&view=true
pa imam mal treme. Če je kdo zainteresiran za takšno potovanje in se ne upa odpraviti, ker nima nikogar od poznanih, ki bi šel z njim, a si silno želi, naj me prosim kontaktira.Sevedna si potovanje plačaš sam/a, se pa lahko prej spoznamo in tako nam bo lažje kot da prideš čisto sam/a na letališče med popolne neznance. Pa še nekaj je … pri agenciji je potrebno doplačati za eno-posteljno sobo 150,00 EUR.
Iva (45 let)
Daleč od tega, da bi delala reklamo za turistično agencijo (da bo kdo tako mislil mi ni padlo na kraj pameti). Sem samo ena samska ženska, ne več mlada, ki gre prvič na potovanje brez svoje družbe in si želi spoznanti nekoga, ki ima isti problem.
Tudi sama bi raje imela 20 let in bi si na Odklopu kupila poceni letalsko karto za na Tajsko, ter se v lastni režiji potepala po njej 15 dni. Žal je v moji mladosti bil že velik popotniški podvig preštopat Jugo po dolgem in počez, kar sem tudi storila.Danes sem “ziheraš” in primerno temu tudi potujem. In če celo leto garam ter si 1x na leto privoščim potovanje je to zato ker si ga zaslužim. Pa lep pozdra!
Tale varianta je za Tajsko zeelo draga.
Vse te destinacije lahko obredeš z tajskimi ponudniki ki so veliko cenejši
(malo poguglaj)
Tudi jaz sem po letih tukaj nekje in sem se ojunačil in sem šel na Tajsko skoraj na ruzak varijanto 2X po 3 tedne.
Na izlete sem vedno hodil z lokalnimi ponudniki en izlet je bil boljši kot drugi.
Mogoče ne veš ampak AIRASIA ima novo linijo London-Bangkok. Cena karte cca 500 euro.
Če dodaš k temu še strošek za Karto do Londona (pa ne Adria) lahko za razliko doli živiš kot tajska princesa.
Je pa vsekekor varianta za katero se ogrevaš najbolj ziher
evo….to je to…da vas ni sram takole cenzurirat! bom kot poklicni novinar tokrat raje ostal brez konkretnega komentarja….ponovil bi samo nasvet NAJ POPOTNIŠKI FORUM MODERIRA OSEBA PRIBLIŽNO ODPRTE GLAVE S KANČKOM LASTNEGA RAZMIŠLJANJA….edera tokrat je bilo tole globoko pod nivojem…..
tile forumi so ratali ena beda odkar je kao neka moderatorka prišla
v začetku uni slaboumni stavki na koncu v smislu podelimo izkušnje, javite nam, k en klub zdravljenih alkoholikov, pol je sledilo pa obdobje brisanja.
nej gre mal na dopust 🙂 za kako leto ali dve
na žrtvah spolnega nasilja se pa en bebec norce dela, to pa noben ne briše
Forum je zaprt za komentiranje.