Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A bi šel kdo ven

A bi šel kdo ven

Še to ti manjka do popolnosti…morda v mesecu septembru (kerga leta?)…če verjameš:)). Nimaš stila…

Manj se rabm pogovarjat s tabo, če ne mi lahko še res to uspe lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja le glej, da se me izogibaš, ker drgač boš na zid prpet:). Veš kdaj sem ti že prijazno svetovala, da pri meni naredi obvoz…pa slabo poslušaš:))). Jst pa ne morem, da ne bi odgovorila…sama prijaznost me je:).

Malo sva si podobna ja. Razlika je samo ta, da se ti jst ne lažem, da si ne želim pogovorjat s tabo.

Podobna? Dej skoraj sem padla:)))). Jst pa lažem? Komu,kaj?

Dej Goldfishova, berem te k odprto bukvo. Že prek neta sem te zavohal kok se mečeš za mano. Mene že ne boš okol obrnila, ista si kot vsaka tadruga forumašica, ki hrepeni po mojih črkah.

:)))))
To mi deli:))). Tnx, odprl si mi oči, spregledala sem:)). Dej…G.A.L:))

Omg Goldy ga je.be “usred cela”, on pa cist resno odgovarja. 😀

Zgleda smo bli vsi zunej razen avtorice. 😀

Moj humor je očitno preveč napreden za nekatere. Teh znakcev -> :), :D, 😛

Uauu kake punce vcer v centru ljubljancanke so pa res lepotice : * 😀

Zakaj se sploh trudiš, tako deluješ samo še bolj obupana, kot sicer…

Ma zmešalo se ji je očitno, kr neki me napada lol

Pa še nekaj mi ni čisto jasno – nekaj žensk tu na forumu zatrjuje, da imajo može, partnerje ipd. Dobro, saj verjamem. Ampak, zakaj se toliko dajejo potem za ta forum? Mar nimajo nič gospodinjskih opravil in skrbi za otroke? A to vse mož naredi?

Dejmo se raj od ljubljančank menit 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ozkoglednost ali diskriminatornost? V Lj niso same ljubljančanke 😛

Ozkoglednost ali diskriminatornost? V Lj niso same ljubljančanke :P[/quote]

Calypso, mislim da raven njihove lepote dvigujejo tiste iz drugih krajev RS. :))) Enako je pri moških.

Punce, danes pa vaši moški zamujajo z nedeljskim kosilom. So še pri maši? Pazite, da se vam ne bo zasmodil restan krompir! :))) Ali kam hodite Ljubljančanke jest? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ozkoglednost ali diskriminatornost? V Lj niso same ljubljančanke :P[/quote]

Calypso, mislim da raven njihove lepote dvigujejo tiste iz drugih krajev RS. :))) Enako je pri moških.[/quote]

Ne vem, težko bi potrdila to tezo. Sem skeptična, da je videz soodvisen od regije iz katere posameznik/posameznica prihaja. Če je nekdo zanemarjen, je pač zanemarjen, to se dogaja povsod.

Calypso, mislim da raven njihove lepote dvigujejo tiste iz drugih krajev RS. :))) Enako je pri moških.[/quote]

Ne vem, težko bi potrdila to tezo. Sem skeptična, da je videz soodvisen od regije iz katere posameznik/posameznica prihaja. Če je nekdo zanemarjen, je pač zanemarjen, to se dogaja povsod.[/quote]Ne,ne,ne……
Lepota je v očeh opazovalca….. 😉 Tako, da ima seba111 pač “Ljubljanske oči “……… :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

crkavam od smeha, ti ANTILOPA si tista kje vseskozi pisala,da ima parnterja in bla bla bla, visiš pa 24 ur tuki gor,cel dopust si tukaj rajdala,

tebi je ta forum vse,kar imaš v laifu

suša je,upajmo na kaj dežja

Ja seveda punci, da raven lepote dvigujejo punce z ostalih delov Slovenije : )

Ja ne vem meni se zdije ljubljancanke bolj urejene kot punce iz ostalih regij slo. Pa naj bom diskriminatoren 😀

crkavam od smeha, ti ANTILOPA si tista kje vseskozi pisala,da ima parnterja in bla bla bla, visiš pa 24 ur tuki gor,cel dopust si tukaj rajdala,

tebi je ta forum vse,kar imaš v laifu

suša je,upajmo na kaj dežja[/quote]
In potem se oglasi nek neregistriran vzdevek, ki ve vse o nas…

@antilopa: zdaj je ratal se tvoj hihi Sicer pa vse, kar je javno spisano. Je od vseh.

@Sadnemu pa hitro zmanjka sape pri argumentaciji. Nc nouga.

@matjazko
: jaz sem ravnokar zmazala gobovo rizoto. Jurcki, nabrani by moi. Se ti kej sline cedijo? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close