Najdi forum

S fantom sva prekinila 3 leta dolgo zvezo. Ze vidim da bodo tele pocitnice grozno trpece. Namrec nimam nobene prijateljice,vse bodo sle na morje s svojimi fanti,jaz bom pa sama tukaj :(( Ze sedaj nimam nic za delat,ker sploh nihce nima casa za pijaco,izpitov je konec,tako da se tudi uciti ne morem. Enostavno bluzim doma in razmisljam…
Ima kdo kaksen nasvet ali vsaj tolazbo?

Če imas kaj našparanega, ubodi last minute varianto. PA naj bo to Portorož, Pula, Dalmacija, Grčija….. KAj pa veš, kaj te čaka tam…. Sabo napokaj nekaj knjig, malo žepnine nesi s seboj in zapravljaja za stvari, ki so za tvojo dušo. Vzami krajši termin in to je to. Spoznala boš nove ljudi in videla, da se da.

U glavnem – ej, punca, svet se ni pdorl na glavo!

v vsaki zvezi nekaj pridobiš in nekaj izgubiš! Sedaj je čas, da počneš stvari, ki jih zadnje tri leta nisi, ker si se, mogoče, prilagajala partnerju. Mogoče zabava, šport, muzeji, kaj vem kaj. Vem samo to, da je zunaj tvojih štirih sten življenje ki gre mimo, in z njim gredo mimo tudi razne prilike po novih znanstvih, doživetjih.
Ne daj se tinchyy, godinama …..

A je bil tvoj fant središče sveta in si zanemarjala prijatelje ta tri leta? In središče sveta je odšlo drugam (oz. ni več pri tebi – kakorkoli). Zdaj imaš cele počitnice čas, da si malo sama s sabo, si najdeš nekaj hobijev in vmes ubodeš novega fanta, ampak pri tistem ne pozabi na hobije in kolege, ki si jih v tem času spoznala. V glavnem: ne zapri se med 4 stene, delaj vse kar te veseli, pa čeprav sama!

Prijateljev nisem dala na stranski tir,samo problem je da imam eno dobro prijateljico in ona je vedno s fantom,drugace sva pa s fantom imela skupne prijatelje,a vendar so bili bolj z njegove strani.
Tezko je ce si tako sam,tako prazno in osamljeno se pocutim,ker sem skos tiho in sama s sabo,nobenega nimam za pogovor in da bi bil v temu casu z mano.
Vseeno hvala za tolazbo in predloge. Nekaj upam,da se bo ze uredilo…

Oj, te čisto razumem. Tudi sama sem ostala sama. Imam dosti prijateljic, ki pa tudi imajo fante, vendar so tudi takšne, ki so samske, zato kar gre. Tudi ti boš do “pravega poletja” našla kakšno, morda spoznala kakšno ali kakšnega in boš šla na morje z njo/njim.
Če hočeš si lahko dopisujeva prek maila. Če si za povej, ti napišem mail.
S kot pa si?

LP, ina.

ina.

Ina lahko.To bi bilo res lepo.Sem iz Ljubljane. Ce si za,mi napisi mail,pa ti bom odpisala 🙂

O.K. Jutri ti ga napišem, velja? Počasi se grem rihtat za ven, jutri pa si bom vzela čas.
LP, ina.

ina.

evo..če hočš lohk še mene uporabš za dopisovanje prek meila:) ; imava podobn problem…

Ina in miss bee,seveda!
Morda se bomo pa ful zastekale ;))

Tukaj je moj mail in ce se vama bo zahotelo kar napisita : pinkypink@email.si

Žurat , pa bo !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close