Najdi forum

Tokrat sem se pa tudi jaz znašla pred sledečim problemom: računalnik mi je danes začel tako utripati oz. ekran je zelo težko in utrudljivo za gledat, ker se ves čas premikajo črtice po njem. Ne vem kako naj opišem, ampak zgleda kot neka mreža (brez navpičnih črt) ali kot neko valovanje. Kaj naj naredim in kaj to sploh je?

Zdravo!

Poskusi si spremenit resolucijo. Mogoce je to krivo. Lahko pa je tudi to da nimas frekvence osvezevanja nastavljene na optimalno. Kako Graficno pa mas? Napisi se kako graficno mas mogoce je lahko se kaj druga krivo.

Kako pa se spremeni resolucija? Kako se nastvai frekvenca osveževanja? Meni se je namreč to sedja zgodilo prvič po nekaj letih, res pa je, da sem pred kratkim zamenjala ME v XP. Za grafično pa sporočim naknadno – moram pogledat.

Na namizju klikni desni miskin gumb potem pa Lastnosti. Pol se ti bo pa pojavilo okence kjer lahko nastavlas ozadja pa ohrajevalnike zaslonov pa take finte. Tam poglej pol kolko mas nastavljeno resolucijo fajn je ce mas 1024X768 ali vec. Za osvezevanje pa stisni gumb dodatno nato pa kartica pa poglej ce mas nastavljeno optimalno. Mas mogoce na kartici TV izhod?
Ce mas se moras pazit da nimas nastavljeno Monitora in Tv kot primarno. DA bi ti to razlozo kak spremenit pa je malo bolj zahtevno:)
Sporoci kako kartico mas pa se lahko potem dalje pogovarjama.
Ce pa ma kdo se kako drugo resitev pa naj pove. To je samo moje mnenje.

Lep pozdrav!

Živjo!

Če ti je ekran kar naenkrat začel fajn utipat, pomeni, da si zraven ekrana
postavila neko električno (magnetno) telo.
Ali si dala npr. polnilec za telefon, ali kaj podobnega.

Zadevo odmakni od monitorja vsaj 25 cm pa bi moralo biti bolje.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close