90% bab je odvratnih
Skratka, hotel si reči, da spadam v tistih tvojih 90% žensk, ki te totalno odbijajo 😀
p.s.: tokrat ti je pa ratalo ;)[/quote]
Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. ;)[/quote]
Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.
Đizus…
Ponavadi je tko, da ženske namalajo v glavi neke dolgime sezname, taktično-tehničnih karakteristik, ki jih mora imeti tip, da bi bil primeren za njih. Tle pa vidim, da so nekateri dedci še 3x hujši in z daljšim spiskom “želja” njihove idealne ženske.
Če ne gre drugače in ne morete dobiti, lohk probate pisat Božičku… mogoče bo prinesel željo pod smrekco. :-))
Če letos nč ne bo… ponovite vajo naslednje leto.
I do not have a bucket list.
I do however, have a rather long fuck it list.
Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. ;)[/quote]
Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.[/quote]
Menda ne mara svinjine. Pa še žilav sem za povrh, se ne bi pregrizla skozi, ker več nima vseh svojih zob. 😀
Hehe. Če si ti še tako želiš ostati na konju, pa te bo nekako vrgel s sebe, če se te naveliča. Veš, zveza mora bit interes dveh, ne le enega.
Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.[/quote]
Menda ne mara svinjine. Pa še žilav sem za povrh, se ne bi pregrizla skozi, ker več nima vseh svojih zob. :D[/quote]
Se mi je kar zdelo …
Matjažko, sem ti že rekla, da pri meni spadaš med 5% tistih ljudi, ki so tako zelo prismuknjeni, da jim ne morem niti zameriti?
in potem se zgodi, da takšnemu MON_čku, (ki mu nobena ni dobra) da zboli mamica/oči.
In mora v dom na oskrbo, ki stane … da je treba prodati stanovanje, hiško …
in MON_ček razmišlja, da bi pa vzel k sebi eno ubogo paro, ki profesionalno pere posodo, čisti sekrete … spada pa (ajde, bom milosten) v spodnjo tretjino v temi ozmerjanih žensk
zato, da pere, futra, umiva … njegovo mamico/očija, da revćku vsaj streha nad glavo ostane ☺
Oh, kako ljubka označba – prismukec. 🙂 A to kaj več pomeni, kakšno namigovanje? :D[/quote]
[/quote]
Margo, kako to, da ti vedno seksualnost vmešaš? Menda se tu pa še tam ozre kak mlad moški za tabo?
Če kak prijazen mlajši cukrček, kot sem jaz :))), govori s tabo, pomeni, da zate goji le sinovska čustva. 🙂
Sem mislil, da ti tudi zgolj materinska, ampak kaj, če razbiraš seksualne interese iz moje prijaznosti. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.