75 EUR barvanje las
Sem sla k frizerju in mi je barval lase tako, da mi jih je najprej posvetlil (sicer naj bi barva na barvo ne prijela), anto pobarval in se lepe prehodne barve pramene naredil. Skupaj 75 EUR s popustom, za ceno sem vedela ze prej, saj sva se dogovorila oz. pogovorila ze na predhodnem srecaanju.
Sedaj pa me zanima, ali se tudi vi barvate tako drago. Ko malo premisljujem se mi zdi veliko, po drugi strani pa ko gledam nekatere ženske vidim, ali se barvajo doma ali pri frizerju (no, za nekatere tudi ne). No, kakorkoli, koliko date ve za pramene oz. barvanje in ali tudi vas frizerji posvetlijo (blanširajo) prej.
Še dobro da nisem iz Ljubljane, pa kaj res imate take cene, ali so to samo Mič styling, pa taka imena? 75 evrov za striženje, ali pa barvanje. Hudo, pri nas jaz tole opravim za dobrih 40 – 50 evrov.Ali eno ali drugo, oz. oboje. Striženje s frizuro pred poroko,poleti, nasproti bivšega Family shop, prej Marjanca 25 evrov. Samo Fedora na Škofijah je draga, ampak veš da je res vredno tega denarja. Nazadnje sem pa itak šla za model prijateljičini hčerki za šolo, pa sem lepo zastonj prišla skoz z barvanjem in striženjem. Pa še mala me je super postrigla, moderno in smo bili vsi zadovoljni.
Jaz sem tudi iz Ljubljane, prameni, striženje in fen frizura 23 €, pranje glave, striženje 14 €. Meni se ne zdi drago. Res pa je “navaden salon” brez zvenečih imen, ki tako radi vse zafušajo. Frizerke izgledajo nikakvo, delajo pa super. Kdor se dobro počuti, da plača 75 € in več, pa naj, saj je njegov denar, a ne?
Mene pa zanima ta Mič Styling – kje imajo salon?
Kateri frizerji so tam dobri in kateri so kao slabi – za mene so to tisti, ki ti naredijo nekaj za kar jih nisi prosil, te do onemoglosti mučijo in na koncui drago zakasirajo.
Ali obstaja tudi v MB kak salon, ki se lahko primerja z Mič….
Cena striženja in barvanja ali …
Prosim!
Jaz se sama barvam.
najprej sem pač morala nekaj barv preskusiti, da sem našla tapravo, potem pa sem vedno brezhibno pobarvana. Tudi moj frizer pravi tako.
Imam pa kratke lase, tako da je barvanje identično navadnemu šamponiranju pri umivanju glave.
Sicer pa imajo pri Mullerju tudi tiste barve, ki jih uporablja večina frizerjev (nekaj na K…), tako da sploh ni več problemov z iskanjem prave barve.
Tajčika, prosim, mi zaupaš, katera je tvoja frizerka. Sama dam 29€ za umivanje in striženje in se mi zdi pretirano Lahko tudi na e-mail tfa@email.si? Hvala.
ma jaz sem tud hodila k enemu zvenečemu,pa pol sem mela vedno slabo vest, pomoje je zdej min.75eur. no evo zdej sem isto zadovoljna, nikoli zafušana, in sem pobarvana in ostrižena za 20eur.torej na mesec in pol privarčujem samo s frizuro 55eur, kar letno znese 440eur in to je moj 14dnevni poletni dopust.pomoje imam od tega več kot od svetlečih frizerskih imen. no ja, sem pa rabla kako leto da sem spregledala.
enkrat sem si tudi jaz iz rdeče barve barvala na blond-posvetlitev las . in je bil zelo dolgotrajen postopek cca.3,5 ure in je bilo tudi zelo drago.
pravijo, da zato ker je to posebno barvanje.To bi bolje razložila kakšna frizerka.
drugače pa jaz plačam za striženje in fen frizura 25 eur-pariferija
lp
Tudi mene zanima, kje so ti super frizerji za tako nizko ceno. Mene se poleti prišli prameni s striženjem čez 60 EUR, pa se mi je zdelo tudi že predrago. Pa še dolgo sem sedela. Delala pa je ena zaposlena, super strigla in tudi barvala zelo natančno.
Pa sem šla k eni drugi in mi je z “britvico” naredila kao fru fru frizuro. V nekaj minutah sem bila končana, potem pa še malo fena, pa sem vseeno dala 30 EUR. Me zanima, kako dela ta pramene, če še striže tako na hitro.
No, zdaj pa na plano z imeni. Ljubljana me zanima.
V svojem življenju sem zamenjala že ohoho frizerjev, tako da sedaj kar vztrajam pri Jerneju (frizerstvu Munh na Slomškovi v Ljubljani).
Ni najcenejši, tudi plačam tam okoli 70 € za pramene in striženje, ampak meni je OK.
Še vsako leto (razen letos) sem si poleti privoščila obisk kakšnega drugega salona, k frizerkam oz. frizerjem, ki so cenejši pa fuuul dobri, po priporočilu prijateljic.
Še vedno sem bila razočarana. Res pa je, da imam bolj zahtevne lase, ki morajo biti predvsem kvalitetno postriženi. In tega žal ne zmorejo vsi frizerji.
Tako, da jaz ne menjam več.
Forum je zaprt za komentiranje.