Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 7 let brez

7 let brez

Kaj si mislite o tem, da sta dva že 7 let par in mu ga ona še nikoli ni , no kako naj se izrazim, no recimo še nikoli ga ni oralno zadovoljila. In vedno seksata v temi. men je to res čudn.

To je kr neki. Pri meni to ne bi šlo. Samo če pa jim nič ne manjka, pa tud ok.

Ja nekdo ima očitno bolestno nizko samozavest. Po moje tud z drugim ni vse pošlihtano, da ne more drugega v kaj več prepričat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če on nje ni nikoli, jima morda sploh ni do tega. Zakaj bi bilo pa to tako čudno?

Mislim, da je … “čudno” ! 🙂

A si ti zraven in svečo držiš-ugasnjeno,ker vse veš kako sexata?

mogoče je njihov seks boljši kakor naš,ki si vsak drek v usta tlčimo, to da ga ne da v usta ni nobeno merilo za dober seks., vsaj pri meni

vitka

Se strinjam z Žanom. Kako pa ti veš, kaj in ako počneta? Maš čist primeren nick.

Ja itak, ona je tista ki mu ga ni še nikoli (ne vemo zakaj), njen fant (ali kar pač je) pa je tisti, ki hoče samo v temi. Jasno pa je, da nekaj skriva. Spet ne vemo, kaj. Čeprav mi na kraj pameti ne pride, kaj bi lahko človek še skrival po sedmih letih v zvezi. Bi me mogoče razvestlila čudna?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ravno zadnjič je bilo na studio city…

Kaj je normalno pri sexu???

Vse v kolikor se oba v paru z določeno zadevo strinjata in pri njej uživata.

Torej… če seksata dva samo v misionarcu, brez oralnega in ni s tem noben prikrajšan in oba uživata je to njun problem…

Vsak po svoje. Jaz lahko zase rečem, da bi kmalu protestiral. 🙂

Čudna verjetno sveti zraven,očitno brez sveče.Mogoče pa rada skrivaj posluša in opazuje par,ki sexa.

Pr men to ne bi slo. Ni sans.
Jest rada polizem in seveda tut rada dobim.

Sva oba tko zadovoljna.

Sem pa mela enkrat enga k ni hotu da mu ga pofafam.
Itak da ni slo dolgo.

Mene mors prvezat, ce noces da ti ga.

🙂

lp,

Ana

cerkvena fanatika?

Če jima tako paše, prav! Meni to ni dost!

Ma, ja… svašta jih je na tem svet… Zanč smo se prov čudil, k se je ena razburjala zakaj otrokom v OŠ razlagajo o spolni vzgoji… In sicer… da ga mora punca v roke vzet itd
Pa se je una razburjala, kako lahko rečejo kaj takega, saj ona ga nikoli v roke še ni vzela, v 16 letih zakona… Mimogrede ženska ima 4 otroke!

Čudna in njen tip očitno nista glih navdušena nad spolnostjo in dokler jima to paše, mogoče se pa mata vseeno rada in to izkazujeta na druge načine, sam meni to po seksualni zavrtosti diši.

Joj si me razočarala. Po naslovu sodeč sem pričakovala, da boš rekla kako nekdo že sedem let ni seksal.
Ej, raje sedem let sploh ne seksam, kot pa tako nikakvo, kot si opisala.
Al orng, al pa nč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close