Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 7.7.

7.7.

… je že dobrih 6 ur in še nekaj več kot 12 ur nas loči do srečanja. Klapa, kr pogumno v nov dan. Se vidimo !

Lep dan, Škorpjon

a se vidmo?
:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Dobro jutro Štefka.
Ja, normalno, da se vidimo. Glej, da prideš !
Naj ti bo prijeten dan.

mal mi je še nerodn :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

pritisk narašča……..ob takšnih bejbah……..

upssssssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Vsem, ki boste na srečanju, želim obilo smeha in dobre volje; pa kakšen špricar spijte še zame!
:))

Vino puro!Kaki špricer…saj nism Štajerc!
😉

Jaz pa sem! Štajerka namreč….
Sori, Mojcej, ampak Lunca pa ne mara špricarjev! Bom kak refošk zate zvrnila, saj ta ti tudi diši, a ne?!?!?!?

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Cabernet, refošk al teran……??

Barbero verjetno???? Al je rebula?? Hm…..jebenti vse sem zamešala…..

The best in life is free

Seveda!
🙂

Lahko tudi sok piješ; sam, da se boš imel lušno!
🙂

Kje pa piše,da vino ni sok?

hahahah, ok, imaš prav!

Uf,sem že žejen ratu.Težko se bo krotit do večera….
😉

Ja kak refošk al pa smile…..bom tut jest….zate acjom;)

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

na zdravje!
pa ne pretiravat, da te ne bo jutri glava bolela………….
:))))))))))))

No, pa za začetek rukni en hladen pir!
🙂

Hehe….

– ko grem od doma ruknem šnopsek – za pogum,
– med potjo gremo z Lunco pa Mišiko na eno rundo kuj za šankom – za srečno pot
– potej tik pred ciljem iz čutarce (ta bo v taški) še vsaka en šluk borovničk – za tapravi “smajl” na ustncah…..

Potlej pa objete prpojemo v ta Avio Pub……

;)))))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

JA!
Za ziher sem jaz zdajle še eno tuljavo šla zamenjat v avtu, da nas na cedilu ne pusti….

NA JURIŠ, ŠTAJERKE!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

hahahah, vas že vidim, kak bote lušne!
Štajerke, pokažite kaj znate! hahahah

Mojčka, v mislih nam bodi v oporo!
Štiri bomo še močnejše!

Normalno!
Ko vas bo cukalo, to pomeni, da doma pijem špricar in mislim na vas!

Ne,ne bom.Ampak vseeno hvala za idejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close