Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5G omrežje kaj čutite

5G omrežje kaj čutite

Dokaj neopazno je šel mimo nas zagon 5G omrežja. Je kdo morda začutil kakšno spremembo v počutju ali drugače, predvsem tisti, ki ste blizu baznih postaj oziroma v urbanih središčih?

Manj je ptičev in mačk. Majhni otroci so bolj razdraženi.

Ne, nic se ne opazi, ker… surprise surprise.. se nima kaj za opazit.

Žice v modrcih so toplejše
In na maskah se bolj prilegajo obrazu

slabše spim.

Če je 5g v mojem okolju.?? Tega res nismo rabili no

Na začetku me je bolela glava, potem sem šel pa cepit proti gripi in sedaj se počutim odlično. Zdravnica mi je rekla, da letos uporabljajo neko novo cepivo z nano čipi.

5x bolj me glava boli

saj pred tem je bil pa G4. In? Ste kaj čutili?

Jao, eni res živijo za teorije zarote.

Khm… Nisem pomislila na to, ampak če so zdaj zaštartali, a ni pol malo čudno, da ravno ta mesec ne dobim menstruacije? V celem lajfu mi je izostala samo ko sem bila noseča. In to zdaj ni case.

Seveda sem čutil, prej me je sam 4x bolj bolela glava.

Ne vem, živim daleč stran od vsega tega. Wifi ne uporabljam, samo kabel…če si v mestu si pa tak al tak v morju teh frekvenc..koliko kaj to škoduje, bomo videl čez čas..

nic…nula

Deluje, 5G, raznim veganom in ostalim psihopatskim zblojencem, ki so teoretiki zarot, je vidno skurilo zadnji možgan, saj tako norijo, da je vprašanje, če se pred pomladjo ne bodo pofental.

Jaz sem opazila, da sem vsak dan mlajša. Lasje so postali gostejši, koža bolj napeta, prsa so se dvignila v prvotni položaj. Tudi prebava se mi je izboljšala.
Edino kar mi ni všeč je to, da se malce svetim v temi …
Je 5G mogoče radioaktiven?

A se ti hecaš?
Pri meni je podobno.
Najprej je M 60 zamujala 62 dni, zdaj pa močno krvavim že 20 dni.
Nikoli do sedaj nisem imela take ‘štale’.

Hahaha

Delam v kristalni palači, tik nad prvim oddajnikom, ki so ga simobilovci štartali že lani.

S sodelavci že kar nekaj časa komuniciramo samo telepatsko. Super je! Blažena tišina v pisarni, nič čvekanja, sestanki grejo en dva tri.

Škoda edino, da ne smemo biti komplet v pisarni zadnje čase, tisti, ki so WFH se še niso uspeli povezati na daljavo. Malo se bo še moralo najprej ojačati 5G omrežje.

Najlonke mi bolj lezejo dol

Najlonke mi bolj lezejo dol

Vsake toliko me zasrbi, pa se moram popraskati.

Slabše spim, razdražena sem, stalno prehlajena. Tudi sosedova mačka se čudno obnaša, vedno ko je polna luna začne lajati. Nekaj je na tem očitno. Zdaj sem se cela zavila v aluminijasto folijo in jutri javim, če bom bolje.

5g je mogoče varnejše s stališča vdorov tujih držav, ker je manjši doseg oddajnika, ampak oddajajo veliko višje frekvence kot 4g, torej oddajajo več energije elektromagnetnega valovanja, ki bodo mogoče potencialno spoznana za škodljiva skozi leta. V učbeniku onkologije je omenjeno da so pred leti nekaj “sumili” v zvezi pojavom rakov in mobilno telefonijo. Nova 5g omrežja naj bi še celo letalski promet naj bi motila:

5G rollout delayed over fears it may cause ‘major disruptions’ for AIRCRAFT
— RT USA News

In potem mobilni navdušenci skačejo v zrak, ker je 4g omrežje za par desetink počasnejše pri mobilnem internetu. Koliko enih ur človek v življenju izgubi časa zaradi neumnosti, tukaj se pa pogovarjamo o desetinkah, stotinkah sekunde hitrejšem internetu. Kot da bi se pri avtu pogovarjal ali doseže sto kilometrov na uro namesto v 8sekundah v 7 sekundah. Za rajli voznike ali formule je pomembno, za navadnega človeka popolnoma nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close