50 odtenkov sive
se ne označujem za inteligentno, ti hočeš sam sebe prepričat, da sem zabita, kar bi po tvojem pomenilo, da si mi blazno seksi (kot vsem ostalim zabitim ženskam). ne se trudit preveč razmišljat o tem, ker vidimo, da ti ne gre :))) je pa zanimivo, da ti kot največji je.bač na vasi, komaj čakaš, da se pojavim in ti vržem bag of attention. vsaj tistih 5 minut na teden, ane. da si vsaj na forumu pomemben.
mja, vsako tele ma svoje veselje…. :)))))
Hecno tole,da ena ženska tako piše o filmu in trdi, da to ve le od drugih, ker menda se vsi o tem menijo.
Jaz pa sploh ne slišim ljudi, da bi se o tem menili? Do sedaj samo za eno vem, da je rekla, da je prebrala. Ne vem ali drugi tako dobro skrivajo ali kaj? Nihče ne govori o tem, tako, da ne vem ali je res naletim na 10% tistih, ki ne govorijo o tej knjigi, filmu?
Jep, jaz vse kar sem prebral in slišal o tem filmu je bilo na RTVSLO kjer sem prebral komentarje in ”recenzijo” in to je to….. Lepolaska se pač druži z kao high class družbo z 2000 plače in oni se valda samo o tem pogovarjajo HAHAHAHAHAHAHA
Forum je zaprt za komentiranje.