Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5 različnih piškotov

5 različnih piškotov

Letos gostim božično večerjo.

Potrebujem predlog za vsaj 5 različnih piškotov, da jih spečem – da ni pretežko in da ostanejo.

Hvala 😉

Odgovor na objavo uporabnika
fgjhghjk, 09.12.2021 ob 10:10

Letos gostim božično večerjo.

Potrebujem predlog za vsaj 5 različnih piškotov, da jih spečem – da ni pretežko in da ostanejo.

Hvala 😉

Prosim.

Ali kaj si v bistvu hotela? Se pohvalit, da gostiš večerjo?

Ker vprašanja nekako nisem zasledila.

Poguglas mlo za piskoti, priblizno ves, kaj imate radi, pogledas slikice in izberes 5 tebi najboljsih.

https://leaneen.com/category/bozic-novo-leto/

takole, 09.12.2021 ob 10:23

Prosim.

Ali kaj si v bistvu hotela? Se pohvalit, da gostiš večerjo?

Ker vprašanja nekako nisem zasledila.

Napisala je

Potrebujem predlog za vsaj 5 različnih piškotov, da jih spečem 

Evo, ruske kape, orehovi razpokančki, kokosove kocke, kokosove kroglice, skutne kroglice, makovo pecivo s čokolado, kakšno pecivo z limoninim/rumovim ledom,

čekdisout, 09.12.2021 ob 10:47

https://leaneen.com/category/bozic-novo-leto/

hvala!! bo še meni prav prišlo, sicer med piškoti klasika linški ne smejo manjkat, orehovi rogljički, išlerji, priporočam pa tudi mozartove kroglice (u izi se naredijo, za videt in okusne pa zlo)…

Saj vem, da ni to vprašanje, ampak če večerjo gostiš, boš imela dela dovolj, vsaj piškote kupi.

kokosovi poljubčki, čokoladni poljubčki, linški piškoti, medenjaki, vaniljevi rogljički, orehovi trikotniki

Leeleenrpr, 09.12.2021 ob 12:02

Saj vem, da ni to vprašanje, ampak če večerjo gostiš, boš imela dela dovolj, vsaj piškote kupi.

Piškote si lahko napeče vsaj 2 tedna prej.

Pecivo oz sladico si napečeš par dni prej.

En dan prej si narediš solate, hladne priloge ipd.

Drug dan imaš še samo meso in priloge pa juho za zakuhat.

Lahko pa naloge razdeliš in goste zadolžiš, da ti prinesejo en solate, drug potico, tretji kekse, četrti sladico….

čokoladni cookiji, limonini razpokančki, čokoladni razpokančki, , cimetove zvezdice, zvezdice z nugatom

gostiteljica, 09.12.2021 ob 12:36

Piškote si lahko napeče vsaj 2 tedna prej.

Pecivo oz sladico si napečeš par dni prej.

En dan prej si narediš solate, hladne priloge ipd.

Drug dan imaš še samo meso in priloge pa juho za zakuhat.

Lahko pa naloge razdeliš in goste zadolžiš, da ti prinesejo en solate, drug potico, tretji kekse, četrti sladico….

Ja, a ni to ogromno? Več dni dela za eno večerjo…

Bolh pametno je , da gres in kupis domace piskote.

Jaz bom jutri za en rojstni dan spekla več različnih vrst kukijev – ene z mandlji in mlečno čokolado, ene samo z belo, ene z belo in lešniki, ene pa s kakavom in z bučnimi semeni.

Koliko časa bodo zdržali, pa samo bog ve… ?

Leeleenrpr, 09.12.2021 ob 14:33

Ja, a ni to ogromno? Več dni dela za eno večerjo…

To pa ni vec dni dela!

5 vrst naredis v enem dopoldnevu, pa je toliko piskotov, da jih imas za bozicno vecerjo in se cel teden jih jes!

Vsako leto naredim 15 vrst piskotov, kar je enih 15kg, pecem pa ene 3 dni, ce sem sama, ce mi kdo pomaga, pa 2 dni.

Jaz delam: medenjake (jih je treba naredit vsaj 2t prej), kokosove razpokančke, kukije s kosmiči in čokolado, poljubčke. Pa še kaj po navdihu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close