Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 47-letnica živi pri starših, ki ji kuhajo

47-letnica živi pri starših, ki ji kuhajo

Lahko pa ji ti peres

Abalabala. še ena zgodbica ha ha ha.
[/quote]

:-)) Dolgčas.

Čez noč se lahko zgodi, da starši ostarijo. Takrat vse pokaziraš za nazaj. Potrebno skrbet za starše. Čez noč se vse obrne. In, ker je mama skrbela za njo, bo dvojno pričakovano od nje. Jaz sem stara 45 in sta oba pokojna. Si tegale ne predstavljam.

LETI kolikor te nesejo noge!!!

Tam boš plesal kot bojo oni špilali

Odgovor na objavo uporabnika
vprašalka, 15.08.2020 ob 12:26

vprašanje za vse moške in ženske. zaljubil sem se v 47letnico z otrokom ki živi pri starših kar pomeni da ji mama kuha in pere in lika , očka pa pomaga pri delu v in okolici hiše. zanima me kaj si mislite o taki ženski, ki hodi samo v službo in ji vse delajo še starši, ko pride iz službe ima skuhano in pospravljeno pa na otroka ji tudi pazijo večinoma in ga hranijo.
kaj naj si mislim? rekla je naj se priselim k njej, da mi bo njena mama prala in kuhala in bomo vsi veseli. ne vem ali sem čuden ali ne da ni nekako ni da bi mi njena mama prala moje usrane gate pri petdesetih in da bi se moral pri njih skoz lepo obnašat in bit ultra prijazen dečko. saj sem drugače, samo malo se še vseeno morš delat ker s temi starimi živet ni tako zabavno…njej pa je, ker ji vse naredijo.l ali je to normalno ali naj bežim od take babe?

Da ji plačaš gospodinjsko pomočnico in da ji ti plačaš, da razbremenita njeno mamo.

probaš in vidiš. če pa ne gre se pa preseliš. simpl..

jao, kako nakladanje  .. saj najprej bi človek že skoraj lahko verjel, da resno sprašuješ,  ko pa berem tvoje komentarje, pa vidim, da sam stopnjuješ nakladanje zraven ….  ena taka nerodna zgodbica za lahko noč ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close