Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 47-letnica živi pri starših, ki ji kuhajo

47-letnica živi pri starših, ki ji kuhajo

vprašanje za vse moške in ženske. zaljubil sem se v 47letnico z otrokom ki živi pri starših kar pomeni da ji mama kuha in pere in lika , očka pa pomaga pri delu v in okolici hiše. zanima me kaj si mislite o taki ženski, ki hodi samo v službo in ji vse delajo še starši, ko pride iz službe ima skuhano in pospravljeno pa na otroka ji tudi pazijo večinoma in ga hranijo.
kaj naj si mislim? rekla je naj se priselim k njej, da mi bo njena mama prala in kuhala in bomo vsi veseli. ne vem ali sem čuden ali ne da ni nekako ni da bi mi njena mama prala moje usrane gate pri petdesetih in da bi se moral pri njih skoz lepo obnašat in bit ultra prijazen dečko. saj sem drugače, samo malo se še vseeno morš delat ker s temi starimi živet ni tako zabavno…njej pa je, ker ji vse naredijo.l ali je to normalno ali naj bežim od take babe?

Nic. Ker se ne vtikam v zivljenja drugih.

ma me vseeno zelo zanima kaj si mislite?

v bistvu je ženska dokaj ok, seksa veliko ker ni nikol utrujena . otroka ji čuvajo kadarkoli si zmisli da bova kam šla. drugače je super samo to da bi imel skoz stare na ‘grbi’ pa nevem no, pa da nič ne zna skuhat me tudi malo moti. ne da se pa prepričat da bi se odselila ker je edinka in bo bajta njena ko umreta… pravi da nima smisla da kje drugje plačujeva svoje stanovanje in se matrama… s kuhanjem in pranjem … res prou neč problemov nimava zdej, če bi pa samadva živela bi jih pa najbrž imala. zato se mi zdi nevarno, kaj bo ko umre njena mama?

Pogosteje menjaj perilo in temeljiteje briši rit, da ne bo prala usrane.

saj zdaj si že perem veliko kar naprej sem pod tušem. samo mislim da skoz ne bom zdržal takega tempa:):)

Abalabala. še ena zgodbica ha ha ha.

No jaz sem 40. Sem zadnje pol leta pri mami, ki mi kuha in pere. Niti ji ne bi bilo treba, bi si sama. Ampak sem tam zaradi nje, da ji pomagam finančno in je želela da pridem. K meni moški ne more npr. in če bi koga imela, bi se odselila in te čist razumem, da te to skrbi. Jaz npr ne čakam na mamino dedišcino, pri 30 sem imela svojo nepremičnino, kupujem jo spet. Sem popolnoma samostojna sicer in verjetno bom tudi spet kmalu šla, ker te mame so sebične, posesivne pijavke, vsaj moja.

Ni vredna tvoje pozornosti.

mogoče se zdi neverjetno pa ni. niti malo. vse kar sme napisal je čista resnica. težko jo je pustit zaradi ker v končni fazi skoz seksa (kar sem si vedno želel), nimama nobenih problemov ker pač ni stresa zaradi usklajevanja česarkoli ker vse porihta njen foter ali mama…in ker sva oba že stara mi po strani paše….
tudi če se preselim k njej bom kmalu najbrž potem lahko dobil še delež hiše, če greva pol čez 5 – 10 let narazen? skupno življenje rečmo 5 let se najbrž šteje, plus da bom kaj po hiši zrihtal, streho morjo menjat in bom sevede sofinanciral..

Stara ti dolgo ne bo vec prala. Par let se pa bos ti njej in tastu. Tako da so tovrstne skrbi odvec.

ti, o kakšni ljubezni sploh govoriš. Sama potreba te je in interes.

ja ne vem no če je ljubezen je pa sigurno zaljublenost in velik seksa. interes pa saj nisem neumen, če bom moral trpeti stare nonstop doma v hiši, pol sevede upam d kaj dobim na koncu. če se že moja ne bo naučila enkat kuhat in prat.
kaj noben tip ne živi takole pri njenih tastarih v bajti, da ma vse porihtano????

res rabim kakšno izkušnjo iz prve roke al se splača tkole reskirat al ne?

poznam eno tako ja.točno tako je.
samo da je ona še moške izkoristila za otroke.
tu vidiš da so vzgojo zasr…

A ti kapiras,da sta tastaradve stara ze cez 60 in se mal pa bosta onadva pomoc rabila.
Slej ko prej .
A ta tvoja zna kej nardit ko bo mogla vrnat kar ji zdaj starsi nudijo
Ker to gre tko.
Ce ni navajena in ce ne zna ga bo se nafukala. Zivot se okrece.
Ti pa. Ke se ne selit. Tak bodta kot sta zdej,razn da npr za vikend prespis.
To je brez veze ce zna sam fukat. Ker jest tud rabis.
Pa bog nedaj dafotr umre. Kdo bo kosil grabil rihtal okolico
Kaj pa ce mama umre,kdo bo kuhsl pral in 10000tisoc drugih opravkov naredil.

Tip ženske ki ji nikoli niso odrezali popkovine, ji vse k riti prinašali tako da taka niti ne zna živet samostojno. me spomni na eno leno babo, ki sem jo vprašala, zakaj pa k mami hodi vsak dan jest in zakaj sama ne kuha, pa je rekla-sej je v penziji, kaj pa naj drugega počne kot nam kuha.. kaj češ, tako so jo vzgojili, v leno rit.

ja sej mi je jasn. tud de bota staradva nehala tulk skakat okol bajte, sam upam pč de bota delala (ker zdej sta ful zagnana) dokler jih kap ne trofi.
de ne bo treba skrbet za njiju. upam.
ja pa tud res de se mi ne da financirat privat stanvanja za sjebe, k tud rabm de mi en pere in lika in kuha… pč, tale moja ne zna in če bi šel tja mi ne bi blo treba visoke najemnine plačvat. pa si prat..
kva res nihče ne žvi s taščo in tastom u istem gospodinjstvi? sem mislu de je tega velik???
prjatu mi je rjiku de mi je sekira u med padla…de mi tašča vse zrihta, baba pa čist frej za skakanje okol in po postli. De boljš ne mure bit… pa še pol bajto dobim k jo drugač ne bi nkol meu…

Tudi jaz bi, ce bi lahko.

zato pa je toliko alkoholizma in norosti

“Run Forrest run” 😂

Če bosta šla narazen boš dobil vrnjen svoje delež v morebitno investiranje (seveda z dokazi) minus vsi stroški, ki jih boš v tem času zažrl, ker boš nekje zastonj živel. Upam, da te ženska načevlja že zdaj.

Ej ti Savinjčan…
Moj nasvet je, da v primeru če se preseliš k tej tvoji jahačici, uživaj na polno, dokler lahko. Ker, ko bojo tastari enkrat hin, takrat se pa prprav na delo, ker fukat ne boš mel cajta, tk kot ga maš zdej. Pa srečno.

Gotovo ni ok in je celo precej nenavadno za enega monovca, da se zaljubi v starejšo od 25 let, 😜.

Uvodni post ni napisal avtor, ampak ljubosumna sestra ali pa prijateljica!
A ne, vprašalka?

Abalabala. še ena zgodbica ha ha ha.
[/quote]

Ja res enim seka 🙂

Sploh pa, “avtor”, če svoji ženski rečeš “baba”, je tudi zanjo bolje, da čim prej spakiraš svoje usrane gate.

Ma saj bo ona zgruntala; da si s tabo nima kaj pomagat. Kaj te bo mela. Delat ne boš hotel, penzjona tud ne mel. …za seks si pa lohk dobi mende tud kakšnga manj požrešnga na delež dediščine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close