40-letnik in sex
Tudi slepa kura zrno najde :)))
Kakor tudi, če mački stopiš na rep, zacvili… :)))
P.S Kar se tiče imidža si danes napisla, da ti ne gre za imidž, par dni nazaj pa, da mora biti moški uspešen predvsem pa mora imeti imidž :)))
Kako nekaterim kratko seže spomin….
kokokokodak….kljub temu, da si kao registrirana, jaz ne vem nič več o tebi, kot ti o meni 🙂 ti vsaj veš moje ime (pa tudi to je lahko lažno), jaz pa še tega ne…
Da mora bit uspešen, to eš vedno trdim. Kje sem pa napisala,d a je imidž pomemben pa ne vem, in če sem, sigurn nisem mislila dragih avtomobilov in oblek… Glede imena, ti ga pa ni treba vedet, ker je forum anonimen. Sicer bi pa lahko imela za nick eno ime, pa bi lahko bilo lažno, tako kto si rekla…
Tebi pa res ni jano nekaj a ne? Kako me pa naj zanima en klošar s ceste, ne zarad tega, ker nič nima, ampak zarad tega, ker je neki z njegovo pametjo narobe, nekaj v nejgovo glavi, razumeš? Posledično pa zarad načina razmišljanja tud ni uspešen. Men niso všeč alkoholiki, narkomani in podobni zavoženci… A teb so pa? da bi se pa žrtvovala da bi komu pomagala, pa ne gvala, glede tega priznam,d a sme velik egoist, sam to ej iz dveh razlogov, eno je, ker sem že ugotovila da se takim ne da pomagat (ni bil noben kak moj tip ali kaj podobnega..) , drugo pa, se nejgovo in moje razmišljanje čist razlikujeta.
m,
BRAVO!!!
Spider,
nikoli nisem razmišljala, da sexam s poročenim, ker bi se mi to zdelo ”kul”. Všeč so mi starejši in večina starejših, ki so ‘normalni’ so poročeni :))
Imam kolegico (ima 42let) in je razmišljala podobno kot jaz.
res sedaj ni stara več 20, pa tudi otroka ima dva- pa je brez moža, vendar ne živi od otr. dod. ITD… Moram priznati, da ima krasno življenje;
sicer neobičajno (nima standardne družine), pa vendar;
s svojimi tipčki ima lepo svobodno in zadovoljno življenje. Če njej tako paše- zakaj bi jo obsojali?
LP
Spider, čestitke za tvoje ugotovitve, pa čeprav so morda nekoliko surovo napisane.
Jebačica, uživaj lajf, tebi se ne da svetovati, imaš pač tako podstrešje. Si idealna kura za priložnostne ljubimce, bi 99% stavil da se ti to že na pogled lahko pripiše.
Jebite se dokler se še lahko, potem pa vibratorje v roke ko boste stare koke. Pa take na 220 V poiščite !
Dragi moji.
Bojana je postavila samo eno vprašanje,koliko so vzdržljivi moški pri 40 letih in koliko si prijazni itd…
To res drži da pri 40 letniki so bolj vzdržljivi in ve kaj si želi ženska..nežnost,razvajanje,romantika in nevem kaj še…
Imel sem razmerje s 20 let mlajšo prijateljico in moram povedati ,da je bila zelo presenečena nad mano v primerjavi s njenim vrstnikom…ni pa nujno da so vsi takšni…pač srečo morajo imeti pri izbiri…
p.s.Bojana,ne bo ti žal če se boš odločila za.
Nisem Gaber, pa bi vseeno označila tvojo ugotovitev Spider, za lahkotno. Tiste, ki so s poročenimi, ostanejo matere samohranilke, praviš. Jaz sem samohranilka že štiri leta. Pred par leti sem imela kratko razmerje s poročenim moškim. Čisto nič se nisem sekirala, ker sva oba vedela, da je samo seks. Božanski. Včasih sicer pogrešam partnerstvo, vendar se za novo zvezo ne morem odločiti. Dolgoletni zakonci seksajo velikokrat zaradi občutka dolžnosti. Glavno, da jih okolica sprejema, ker so poročeni. Ni to prostitucija?
iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se noro skoncentriram na predigro. še vsaka je znorela, še preden je prišla do vrhunca, v primerjavi z mladeničem 30ih let, ki baje pozna samo “not..ven”….
vse zainteresirane naj se javijo ob ponedeljkih med 16. in 17. uro pred Gostilno pr’ Noni (Cesta v Gorice 1, Ljubljana)
razpoznavni znak: ti – z vrtnico med zobmi, jaz – sedim v črnem BMW.
mean sex machine
Forum je zaprt za komentiranje.