40 letna ločenka z dvema otrokoma mi noče dati miru
Prav nadležna je, ni in ni miru pred njo. Kot prvo, sem malo starejši od nje in nimam otrok. Ne zanima me ženska z dvema najstnikoma, ki kljub temu, da je ločena ene 6, 7 let, še vedno ni prebolela bivšega moža, čeprav je bila ona tista, ki je baje sprožila ločitev, čeprav niti tega ne verjamem več.
Zakaj ločenke z otroci mislite, da ste nam, samskim, zanimive? Pač si se ločila, sedaj si pa išči tipe z mularijo ali kaj. Pa prvo predelaj pri sebi, kako in kaj.
Andrejev, 29.09.2025 ob 08:22
Prav nadležna je, ni in ni miru pred njo. Kot prvo, sem malo starejši od nje in nimam otrok. Ne zanima me ženska z dvema najstnikoma, ki kljub temu, da je ločena ene 6, 7 let, še vedno ni prebolela bivšega moža, čeprav je bila ona tista, ki je baje sprožila ločitev, čeprav niti tega ne verjamem več.
Zakaj ločenke z otroci mislite, da ste nam, samskim, zanimive? Pač si se ločila, sedaj si pa išči tipe z mularijo ali kaj. Pa prvo predelaj pri sebi, kako in kaj.
Heh, pa bi lahko nekaj časa dobro fukal, le pameten bi moral biti!
sam stran z ločenakmi z froci. sam bek z to sodrgo babjo ničredno. to so prasice levičarske. ultra toxične feministke. nikoli niti fukat ne smeš ločenke. nikoli. ker te prasica lahko obdolži, da si jo poslil pa si gotof. nikoli nič imet z samico preko 30 let. nikoli. raje plačaš kurbici 25 letni sexy. nikoli nič imet z ločenko z froci. ker je to socijalistična federativa repubika slovenija. kjer vlada levičarksa komunistična poltika. NIKOLI NITI BESEDE Z LOČENKO. ker je enkrat že uničila svojo državo za svoj ego. ker ni znala biti podrejena moškemu prasica. sploh nikoli ji ne kazi bajte in stanovanja. nikoli. na svetu je toliko samskih, brez frocov samic. LOČENKE SO OBER PRASICE. in svinja nemarna ti lahko fse vzame. poglej tko. ti si z njo skupi kao občasno samo za sex. spustiš jo v stanovanje. ona si pridobi zaupanje in pol pozabiš biti previden. in pol prasica en dan samo pokliče policijo in reče udaril me je, gorozil mi je. in policija teb vrže iz stanovanja. ne nje. tebe iz tvojega. in ti da prepoved priblizevanja. in njej ker ima froce omogoči zivljenej v tovjem stanovanju na tvoje stroške. vrjami mi. poznam veliko teh primerov. in pol mora moj kolega iz točno takega primera, plačevat njen prezivino, najmenino za stanovanje celo, mora stroške krit, in še fse za froce. pol p še za svojo novo sobico fse isto. in nje ne more spravit ven in svjega stanovanja. no plačuje kredit ne najemnino. ampak je tak isti kurac. in se je ne more rešit ze 2 leti. in sodišče zavlačuje, leve fašsitke pedofilski ncetne lezbače od pravnic pa jo seveda zadtoj nzastopajo. da uničujuejo moške. in kaj bo rezultat. da je on moral njo sprejetk ot dolgotrajna zveza. in bo slo njegovo stanovanje v prodajo. in b kurba dobila polovico itak ali pa gai zplačala. in ne bo imel nič. nič. in nič nima. ZATO, NIKOLI NITI FUKAT TEH PRASIC BABJIH LOČENK UGABNIH. če jo že moraš fukat, fsaj tako, da je poseben flet. čisto zase stanovanje. sobica. fuk sobica. bog ne daj vozti na morje v kaki apartma,. ker bo prasica z svojo lwezbično odvetnico ze tko naredila, da ti bodo stran vezli. in si botaz odvetnic razdelili, fsaka pol. vrjami mi.
NIČ IMET Z LOČENKAMI. Z BABAMI NAD 35 NIČ IMET. NIT IFUKAT NE KUZL UGABNIH ZANIRKNIH NIČVREDNIH.
MOČNO TI POLAGAM AN SRCE!!!
ločanka je ločena z razlogom.
Anonimno 3469, 29.09.2025 ob 13:27
sam stran z ločenakmi z froci. sam bek z to sodrgo babjo ničredno. to so prasice levičarske. ultra toxične feministke. nikoli niti fukat ne smeš ločenke. nikoli. ker te prasica lahko obdolži, da si jo poslil pa si gotof. nikoli nič imet z samico preko 30 let. nikoli. raje plačaš kurbici 25 letni sexy. nikoli nič imet z ločenko z froci. ker je to socijalistična federativa repubika slovenija. kjer vlada levičarksa komunistična poltika. NIKOLI NITI BESEDE Z LOČENKO. ker je enkrat že uničila svojo državo za svoj ego. ker ni znala biti podrejena moškemu prasica. sploh nikoli ji ne kazi bajte in stanovanja. nikoli. na svetu je toliko samskih, brez frocov samic. LOČENKE SO OBER PRASICE. in svinja nemarna ti lahko fse vzame. poglej tko. ti si z njo skupi kao občasno samo za sex. spustiš jo v stanovanje. ona si pridobi zaupanje in pol pozabiš biti previden. in pol prasica en dan samo pokliče policijo in reče udaril me je, gorozil mi je. in policija teb vrže iz stanovanja. ne nje. tebe iz tvojega. in ti da prepoved priblizevanja. in njej ker ima froce omogoči zivljenej v tovjem stanovanju na tvoje stroške. vrjami mi. poznam veliko teh primerov. in pol mora moj kolega iz točno takega primera, plačevat njen prezivino, najmenino za stanovanje celo, mora stroške krit, in še fse za froce. pol p še za svojo novo sobico fse isto. in nje ne more spravit ven in svjega stanovanja. no plačuje kredit ne najemnino. ampak je tak isti kurac. in se je ne more rešit ze 2 leti. in sodišče zavlačuje, leve fašsitke pedofilski ncetne lezbače od pravnic pa jo seveda zadtoj nzastopajo. da uničujuejo moške. in kaj bo rezultat. da je on moral njo sprejetk ot dolgotrajna zveza. in bo slo njegovo stanovanje v prodajo. in b kurba dobila polovico itak ali pa gai zplačala. in ne bo imel nič. nič. in nič nima. ZATO, NIKOLI NITI FUKAT TEH PRASIC BABJIH LOČENK UGABNIH. če jo že moraš fukat, fsaj tako, da je poseben flet. čisto zase stanovanje. sobica. fuk sobica. bog ne daj vozti na morje v kaki apartma,. ker bo prasica z svojo lwezbično odvetnico ze tko naredila, da ti bodo stran vezli. in si botaz odvetnic razdelili, fsaka pol. vrjami mi.
NIČ IMET Z LOČENKAMI. Z BABAMI NAD 35 NIČ IMET. NIT IFUKAT NE KUZL UGABNIH ZANIRKNIH NIČVREDNIH.
MOČNO TI POLAGAM AN SRCE!!!
ločanka je ločena z razlogom.
no, zdaj vidite zakaj se forum zapira
samo norca Anonimno 3469 bi bilo treba zblokirat , pa kakšnega islamskega skrajneža
jap853
ne ločenka smrdljiva zaradfi takih prasic kot si pa ti se zapira. in, ne se ne zapira sam. kr sam od sebe. nekdo ga zapira. in zapira ga tvoja levičarska sodrga. zakaj? ker nimajo kadra, ki bi se ukvarjal z vašo cezuro. ker nihče več ne folga cenzurirat vašega babjega bulanja moških. ker ste prasice femisntične ultra leve prasice, ločenke zablojenke zadrogiranke zafiksanke pijandure, kerim nihče ne sme nič rečt. posebej pa ne resnice. ja jaz povem resnico dejstva direkt. ja seveda da si, ste šokirane, ko končno nekdo pride in vam pove v faco kaj vam gre. desjtva. ja, saj je meni janso to. da mora nekdo bit kriv. ti bi najraje videla da bi mene in meni podobne linčali z kamni in rekli,. zaradi njega je tko. to bi ti rada.
resnica je , dan ihče nima več denarja nekogap lačevat to urejevat. in tvoje in tebi podobno obnašanej je šlo preko fseh mej. ker se ločenke luzerke ne znate obnašat. ker mislite da smete gopcat fse po pvrek preko moških. ste pa same ločene luzerke. tko je resnica.
sem jaz tebi reke lda si nora? rekel sem tito kar si. v tvoj gniv starikv obraz. da is drek od babe. ničvredna levuharska samica. entatled do konca. feminstika toxična. in zato si ločena. in ti to veš.
ja draga damica, vedno huje za vas. moški vedno dobi kaj želi kaj išče. moški ima čas. ti ga nimaš. zunaj ej vedno 100 novih 18 letnic. ki niso več tko neumne. kot si pa ti. ja?? kiso že pametne. ja? to je resnica. še posebej tiste ki imajo očeta in mamo. skupi. kjer je ati glavn in je izjemno strog in zelo ljubeč. taka deklica postane prava ženska. ki ima dobre izkušnje z moškim, ve kaj mora iskat. takega, ki je kot ati. ja?? ti to nisi. ti si vzgojena od mamice prasice, leve fašsitke feminsitke samske leuzreke v moderno žensko.
ti nisi žena. ti ne rzaumeš dinamike družine. žena ni isto kot partnerka in neka enkovredna moškemu?! ti si podrejna možu. ne morep ti bit glavna. saj vidiš da to ne gre. ne deluje. moški, noben, ne želi biti druga izbira. in ne bo. punčka si do 15. od 15 do 23 si mlada. od 23 do 30 ne morem rčet da si stara, ker nisi. ampak mlada tudi nisi več. ti imaš čas dobit moža do 25. in to je pol to. pol je konec. moški odločamo o zvezi in poroki. seveda ti lahko rečeš NE. ampak prvo te sploh mora nekdo zasnubit. in taki moški kot i ga ti želiš ve ločenke luzerke družboslovke, NE ŽELIMO VAS!! ti bi rada takega kot sem jaz. ali pa še hujšega. pa jaz sem ful liberaln človk ful felksibilen, moški, višje od mene NISO. pa že jaz ne želim in nimam druzboslovke, uniformiranke, feminsitke, ločenke!!! razumeš ti to. moški odloča o fsem. ti si odločala o sexu do 25 leta. ko je bila tvoja pička še kaj vredna. tvoja pizda ima vrednost če si nedolžna. ko imaš enkrat froce, kar je živ dokaz da si imela tiče v sebi, je tvoja vrednos zelo mala, skoraj nična. ker zakaj bi jaz , nek dodelan moški, tebe prenašal in tovje froce, plačeval, jih rihtal, jih pazil??? zakaj? če lahko dobim 26 letnico brez otrok, suhico sexy ateltsko. saj jaz vem, da si ti to težko priznaš. veš pa da je tako. prej ko boš nehala z feminizemom, bolje bo zate. samske ločenek mamice, so pregovrno za spraznit jajca. apak v naši toxični feminstični republiki, niti to. žal. saj sama vidiš kaj te obletava. nihče ne sili k tebi za poroko. a ne? pač fse ima svoje posledice. moški pač ne želimo ločenk z otroci. kaj bostem oškim visilile, svoje debele posrane riti in svoje ločene pičke, kere dajete bivšemu jebaču in aktualnemu jebaču in bivšemu možu kadarkoli želi?!! moški to vedo. moški niso več neumni. pač si samskamamica, ločenka in to boš do smrti. nikoli več en boš poročena z dostojnim, kolturnim, uspešnim, pametnim, postavnim samcem. nikoli več. boš pa mogoče z kakim beta luzerjem simpekom. kerega pa ne spoštuješ. to ni družina.
Forum je zaprt za komentiranje.