4 medicinske sestre bomo oddelku ukc jutri zadale smrtni udarec
Samo res imaš prav. Janković pobira davek zase, 10 % za svojo državo, pozabil je tipček, da so tudi medicinske sestre, zdravniki, policija, sodstvo, šolstvo…. itd. pač javni sektor, del te države in bi moral teh 10 % razdeliti med VSE. Ne pa, da si sinček kupi 7 stanovanj praktično čez noč, jahtico…. na drugi strani pa si potem župan še upa reči, da če ti ni všeč delo za minimalca, takrat je bil okoli 500 naj gredo pač drugam. In to reče zasužnjenim tujim delavcem. …
Seveda jih ni sram. Oni si plačajo zdravljenje v tujini.
Ne laži, nimate slabih plač. Če pa ti ni, da bi delala popoldne, nočne, nedeljske in praznične, potem pa se boš mogla zadovoljit z navadno plačo kot vsi ostali. Ki pa ni mala za srednjo šolo, oziroma vaši sindikati so vam izborili, da imate že v osnovi višji količnik, kot pa ostali s peto stopnjo izobrazbe.
Če bi pa rada več, pa delaj kot sem zgoraj napisala. Ampak tebi in kolegicam se ne da. Imate se za bogove v uniformi, ki se lahko piz*ite na paciente in nas pošiljate od vrat do vrat.
Pri nas, dobijo tiste, ki jim ni težko, tudi do 1.600 na mesec. In to ni malo, če še ne veš. Zdaj ob covid dodatkih pa ste itak zaslužile dvojno.
Zadali bomo, 17.06.2021 ob 13:20
Vse imamo ze nove sluzbe. Skrbi raje zase ker bo v kratkem vecina kadra odsla. V takih nemogocih pogojih kar ti delaj. Bos se cvilil ko ne bos dobil zdravstvene oskrbe sinko
Ni prav, da vas izkoriščajo, to je res. Samo ne mislit, da bo najebal lopov in goljuf, on je dovolj nakradel zase, tebi in podobnim, da si bo plačal zdravljenje.
Najebali bodo ta mali, taki kot si ti.
ni prav da vas izkoriscajo, 17.06.2021 ob 13:32
Ni prav, da vas izkoriščajo, to je res. Samo ne mislit, da bo najebal lopov in goljuf, on je dovolj nakradel zase, tebi in podobnim, da si bo plačal zdravljenje.
Najebali bodo ta mali, taki kot si ti.
Organizirana kraja je najbrž vodena iz juga ali kakšne druge države. Sej Janković je samo napol Slovenec. Pa tudi Kučan ni bil v bolnici v Slovneiji, Turk tudi ne in ostali, elita. Zanje slovenske bolnice niso dobre, oni že vedo zakaj niso. Pa lopovi in goljufi si tudi lahko privoščijo zdravljenje v tujini.
Samo revež, ta mali človek, ki je že tako najbolj oropan, on bo najeball, ki nima vez in poznanstev, da bi šel v tujino.
Čeprav po drugi strani, pa to mafijo ki sedaj vodi in se je razpasla, pa tudi ne bo vsak dan šibkejša ampak močnejša, ker ima denar.
Šele ko nič več ne bo za krast bo konec kraje.
ni prav da vas izkoriscajo, 17.06.2021 ob 13:36
Organizirana kraja je najbrž vodena iz juga ali kakšne druge države. Sej Janković je samo napol Slovenec. Pa tudi Kučan ni bil v bolnici v Slovneiji, Turk tudi ne in ostali, elita. Zanje slovenske bolnice niso dobre, oni že vedo zakaj niso. Pa lopovi in goljufi si tudi lahko privoščijo zdravljenje v tujini.
Samo revež, ta mali človek, ki je že tako najbolj oropan, on bo najeball, ki nima vez in poznanstev, da bi šel v tujino.
Čeprav po drugi strani, pa to mafijo ki sedaj vodi in se je razpasla, pa tudi ne bo vsak dan šibkejša ampak močnejša, ker ima denar.
Šele ko nič več ne bo za krast bo konec kraje.
Kaj pa, če je v interesu te vlade, da zdravstvo inplodira in bo na ruševinah javnega zrastlo privatno zdravstvo…
Redovnica, 17.06.2021 ob 14:16
Prosim, ne delaj sramote odličnemu kadru, ki deluje na zelo dobrem nivoju v UKCju. Raje porini glavo v školjko in potegni vodo, bo manj škode.
Kdo govori cez kader ksdru medicinkam vsa cast. Odlicni nivo zdravstva pa si ti lahko nekam vtaknes ce imas primerno veliko luknjo to da cakam dve leti na pregled operacijo pa kar odpovedo ni za nikamor. Se enkrat to propadlo zdravstvo si ti lahko nekam vtaknes. Zaprite stacuno saj jaz tak nimam nic od javnega zdravstva, vrnite mi vse davke in prispevke in dodatno zavarovanje zadnjih 30 let pa se ne sekirajte vec zame. S tistim denarjem bom imel privat obravnavo in bom cenjen in velik gospod ne tako kot me obravnavajo v vecini ustanov javnega zdravstva kot nebodigstreba
ta odlicni nivo mi na zavarovanje ne da za mojo bolezen nobenega zdravila pravijo to pa to si v lekarni kupi da ne nastevam stoterih gnilih izkusenj pri koruptivnih in pokvsrjenih zdravnikih ki dopoldne delajo v ukc zdraven pa imajo se kup girm privat kjer te za velike pare sprejme takoj in ima drugacen pristop kot v cenenem javnem zdravstvu od katerga tak nic vec nimam skor cakam fizioterapijo ze 8 mesecev
Sami ste si krivi, 17.06.2021 ob 14:41
Kdo govori cez kader ksdru medicinkam vsa cast. Odlicni nivo zdravstva pa si ti lahko nekam vtaknes ce imas primerno veliko luknjo to da cakam dve leti na pregled operacijo pa kar odpovedo ni za nikamor. Se enkrat to propadlo zdravstvo si ti lahko nekam vtaknes. Zaprite stacuno saj jaz tak nimam nic od javnega zdravstva, vrnite mi vse davke in prispevke in dodatno zavarovanje zadnjih 30 let pa se ne sekirajte vec zame. S tistim denarjem bom imel privat obravnavo in bom cenjen in velik gospod ne tako kot me obravnavajo v vecini ustanov javnega zdravstva kot nebodigstreba
Obrnite se na Boga. Jaz nisem na mestu, da vam brišem solze. Se pa strinjam z vami v zapisu. Imate popolnoma prav.
Kaj blebeces, 17.06.2021 ob 14:45
ta odlicni nivo mi na zavarovanje ne da za mojo bolezen nobenega zdravila pravijo to pa to si v lekarni kupi da ne nastevam stoterih gnilih izkusenj pri koruptivnih in pokvsrjenih zdravnikih ki dopoldne delajo v ukc zdraven pa imajo se kup girm privat kjer te za velike pare sprejme takoj in ima drugacen pristop kot v cenenem javnem zdravstvu od katerga tak nic vec nimam skor cakam fizioterapijo ze 8 mesecev
Eni smo jo plačali in se odrekli marsikateremu luksuzu, cca. 3000eur sem potrošila zato, ob malem otroku delala redno delo in dodatno nočno tipkanje. Kljub konkretni hibi. Sami poskrbite za svoje riti in ne samo nergati, kaj vse vam pripada in se huditi, ko pa iz sebe delate budale, ker od Hudiča ne boste prejeli nežne roke. Sploh starostniki 50+ ste preužitkarji, zajebali več rodov, nam 20+ ne bo nikoli tako postlano in oreh, ki ga imamo za vami je trši, najlaže pa ravno vi govorite o zajebu, o sistemih, o krivdi nas samih, ki nismo živeli niti polovico teh sistemov, ki ste jih vi preživeli. Priznam pa, domišljija vam pa lepo dela.
Noben vas ne bo pogrešal, itak ste ne koristne in lene. Drugega kot pusit in pit kavo, se slinite doktorjem itak ne znate. Poznam par cvetk v vašem fohu in pravijo kako jim je luštno zdaj in si želijo da bi tako kot je zdaj ostalo se doooolgo. Zate in se za te tvoje 3 kolegice bi bilo v kakšni zanikrni gostilni najboljše.
V zdravstu so res smešni nekateri. Imajo za isto izobrazbo v povprečju 30% višjo plačo kot v zasebnem sektorju, pa plača vseeno ni dovolj visoka. Če delate samo za denar je res bolje da daste odpoved in poiščete kaj druga. Kdor s srcem dela v zdravstvu ne stavka in jamra vsak mesec o plači, ki je daleč od slabega.
da si medicinske sestre/brati zaslužijo ustrezno plačilo in vse dodatke, ki jim pripadajo pravočasno in ne z zamudo. To je kader, ki je v zdravstvu ravno tako pomemben kot zdravniki. Kadar je veliko število pacientov tudi dobri zdravniki niso dovolj, brez dovolj medicinskih sester/bratov se ne da zadovoljivo oskrbeti vse paciente in na koncu nastradajo bolniki. Mislim, da bi to moral trenutni minister dobro poznati, zato se čudim, da se tako spreneveda in ne ugodi minimalnim zahtevam, ki jih zahtevajo. Nenazadnje gre za pomemben člen v zdravstvu in ja, dovolje je množična odpoved delavnega razmerja medicinskih sester/bratov, da pride do kolapsa v zdravstvu, potem tudi dobri zdravniki niso dovolj, da bi to rešili.
Forum je zaprt za komentiranje.